Gelir rabbim dilesin istesin yeterki

hamile olduğum zaman benim hiç umudum yoktu. Bı belirti bekliyodum belki oda olmadı kesin yok gene dedim ilişkiden 10 gün sonra falan gebelik testi yaptım çok aşırı silik bı çizgi çıktı çok zor görünen gölge gibi. İnanmadım hayır dedim aklım benimle oyun oynuyo gebelik yok. Bütün ağir işleri yaptım köyde traktöre bindim ağır kaldırdım. Ama o ay goguslerde büyüme olmuştu benim gömleğin dugmesi zor kapanıyordu. Gene gebeliğe vermedim çünkü hiç beklemiyodum. Sonra üç gün gecikmem oldu stresten heralde gebelik hayalleri kurmaktan oluyo bunlar dedim bide koydeym gebelik testi de yapamicam ama meraktan ölüyorum ya varsa diye. Üç gün gecikti o zamanlar da sarı renkte akıntım oldu sürekli şimdiye kadar hiç öyle bisey yaşamamıştım gecikse bile akıntım olmazdı. Bel ağrılarım oldu gecikince kasik bel ikiside. Dış gebelik geçirdim bide umudum yoktu hiç akışına bırakmıştım artık olacağı varsa zaten olacak diyodum. Demem o ki olacak inşallah bizim mesela 2. Yılda dis gebelik oldu 3. Yılda gebelik yasadim anca hani bianda oluvermiyo olanların oluyo da ona bende sasiriyom nasıl oluyo diye rabbim herkese o beklemeden olanların sansindan versin

o ay çok kabak cekirdegi yedim o yumurtlamaya yardımcı oluyomuş keçi boynuzu pekmezi içiyodum arada bide folik asidi baslamistim. İnşallah rabbim tez zamanda sevindirsin sizi de