Sebepsiz infertilite olup tedavi sonuçlarınız neler oldu ?

Nbnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
714
550
33
Ne tedavi oldunuz aşılama ,tüp bebek vb , kaçıncı da hamile kalabildiniz. Aklımda sürekli sebebi yoksa ne işe yarayacak düşüncesi oluyor beni de aranıza alıp cevaplayabilirmisiniz acaba. Bu hafta yeni bir doktora gideceğim.bir yıl bitti bebeğimiz olmadi

Bizim sebepsizdi 2,5 sene çatlatma iğnesi aşılama vs denedik olmadı en son eşimin çalıştığı hastanede tüp bebek merkezine gittik çok iyi bir doktora denk geldik olmaması için herhangi bir sebep yok olur ama belki 2 ay sonra belki 2 yıl sonra belli olmaz beklemek istemiyorsan yaptır dedi ocak ayında başladık tedaviye şubatta hamile olduğumu öğrendim taze transfer ile hemen tuttu çok şükür 9 Aylık bir bebeğim var şuanda :)

merhaba beni de alın aranıza.yaşım 39 biz de eşimle yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalmadım. ikimizde test yaptırdık benim ultrason smir hormon hepsi temiz eşimin sperm sayısı hızı vs hepsi iyi. ama olmadı sebepsiz infertilite dendi. şimdi ne yapacağız nereden başlayacağız bilmiyorum. sizler ilk adımda neler yaptınız ?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisniz
Soğan kürünü ne kadar kullandınız ve nasıl yaptınız acaba
Adetin 7 inci günü başla dim. Orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan iki bardak suyun içine atıp bes dk kaynatıp içtim günde 2 bardak ben yumurtlama günüme kadar içtim hamile kaldım o ay Allah razı olsun canım Allah sizdede nasip etsin

Maşallah darısı başımıza inşallah ben bir ay kullandım olmadı devam etmemistim tekrar başlamayı düşünüyorum benim bir düşüğüm var 3 yıl geçti tekrar kalamadim

Maşallah darısı başımıza inşallah ben bir ay kullandım olmadı devam etmemistim tekrar başlamayı düşünüyorum benim bir düşüğüm var 3 yıl geçti tekrar kalamadim
Benimde 3 yıl oldu bi düşüğüm vardı ama Allah nasip etsin canım

Rahim filmi çekindiniz mi benim orda tüplerimin kapalı olduğu çıktı

Rahim filmi çekindiniz mi benim orda tüplerimin kapalı olduğu çıktı

merhaba . alttan muayene ultrason ve kan tahlili yaptırdım. anlamıyorum ilk günden bu yana adetim hep düzenli idi. hiç gecikme yaşamadım. içki sigara içmem. kilom var biraz ondan olur mu bilmiyorum. yani kafam çok karışık bunaldım.

Merhaba canım bana da 6 senedir sebepsiz infertilite dediler artık tüp bebek için yeni bir doktora gittim ve öğrendim ki pcos varmış bende. Şimdi regl olmayı bekliyorum tedavi için

Merhaba canım bana da 6 senedir sebepsiz infertilite dediler artık tüp bebek için yeni bir doktora gittim ve öğrendim ki pcos varmış bende. Şimdi regl olmayı bekliyorum tedavi için

çok geçmiş olsun canım. pcos belirtileri varmıydı sende peki? yani daha derinlikli testler yapılması gerekiyor demekki.

Ben 4 yildir bu durumdayim kizlar. Bana rahim filmi cekildi, hgs yapildi defalarca farkli doktorlar tarafindan detayli ultrasonda bakildi, defalarca kan tahlilleri yapildi. Esimin 3 kere sperm testi ayrica sperm dna testi de yapildi. Hicbirinde en ufak bir sorun gorulemedi. 6 kere yumurta takibi yapilarak da hic bir sekilde hamilelik olusmadi.
Bu sene ilk tup bebek denemesini yaptik ve benden biiir suru yumurta toplandi ve bir surusu dollendi. Yani 4 yildir kendi hic dollenemezken tup bebekte 12 tane dollendi. Ama neye yarardi ki, biri transfer edildi ve kimyasalla sonuclandi.. onun da sebebi belli deil

Canim senin yumurta sayin nasil...benimde esimde problem yok ama yumurta rezerv azligi var..

canım bana doktorun söyledği "rezervin iyi tembelliğin yok kist falan da yok gayet iyi görünüyor her şey" . görünen bir sorun yok demişti. tabi ayrıntılı testler yapılıp başka şeyler çıkar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…