Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisnizBenimde sebepsiz infertilite dendi soğan kürü yaptım hamileyim
Adetin 7 inci günü başla dim. Orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan iki bardak suyun içine atıp bes dk kaynatıp içtim günde 2 bardak ben yumurtlama günüme kadar içtim hamile kaldım o ay Allah razı olsun canım Allah sizdede nasip etsinMerhaba öncelikle hayırlı olsun bebisniz
Soğan kürünü ne kadar kullandınız ve nasıl yaptınız acaba
Maşallah darısı başımıza inşallah ben bir ay kullandım olmadı devam etmemistim tekrar başlamayı düşünüyorum benim bir düşüğüm var 3 yıl geçti tekrar kalamadimAdetin 7 inci günü başla dim. Orta boy kahverengi dışı içi beyaz olan soğanı dörde bölüp kaynayan iki bardak suyun içine atıp bes dk kaynatıp içtim günde 2 bardak ben yumurtlama günüme kadar içtim hamile kaldım o ay Allah razı olsun canım Allah sizdede nasip etsin
Benimde 3 yıl oldu bi düşüğüm vardı ama Allah nasip etsin canımMaşallah darısı başımıza inşallah ben bir ay kullandım olmadı devam etmemistim tekrar başlamayı düşünüyorum benim bir düşüğüm var 3 yıl geçti tekrar kalamadim
Ya benimki gibi aynı durumdayız insllah hayırlısıyla alırsın kucağına canmBenimde 3 yıl oldu bi düşüğüm vardı ama Allah nasip etsin canım
Herhagi bı tedavi aldın mı peki bu 3 yıllık süreçteBenimde 3 yıl oldu bi düşüğüm vardı ama Allah nasip etsin canım
Rahim filmi çekindiniz mi benim orda tüplerimin kapalı olduğu çıktımerhaba beni de alın aranıza.yaşım 39 biz de eşimle yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalmadım. ikimizde test yaptırdık benim ultrason smir hormon hepsi temiz eşimin sperm sayısı hızı vs hepsi iyi. ama olmadı sebepsiz infertilite dendi. şimdi ne yapacağız nereden başlayacağız bilmiyorum. sizler ilk adımda neler yaptınız ?
Hayır hiç bir tedavi almadım folik asit bile kullanmadimHerhagi bı tedavi aldın mı peki bu 3 yıllık süreçte
En güzelini yapmışsın ama nasıl 3 yıl hiç birşey yapmadan kalabildin buda sabır istiyorHayır hiç bir tedavi almadım folik asit bile kullanmadim
Ben fazla ilaç işine girmek istemedimEn güzelini yapmışsın ama nasıl 3 yıl hiç birşey yapmadan kalabildin buda sabır istiyor
Ben maalesef klomen kullandim 5 ay falan çok pişmanım
Rahim filmi çekindiniz mi benim orda tüplerimin kapalı olduğu çıktı
Merhaba canım bana da 6 senedir sebepsiz infertilite dediler artık tüp bebek için yeni bir doktora gittim ve öğrendim ki pcos varmış bende. Şimdi regl olmayı bekliyorum tedavi içinmerhaba . alttan muayene ultrason ve kan tahlili yaptırdım. anlamıyorum ilk günden bu yana adetim hep düzenli idi. hiç gecikme yaşamadım. içki sigara içmem. kilom var biraz ondan olur mu bilmiyorum. yani kafam çok karışık bunaldım.
Merhaba canım bana da 6 senedir sebepsiz infertilite dediler artık tüp bebek için yeni bir doktora gittim ve öğrendim ki pcos varmış bende. Şimdi regl olmayı bekliyorum tedavi için
Canim senin yumurta sayin nasil...benimde esimde problem yok ama yumurta rezerv azligi var..merhaba beni de alın aranıza.yaşım 39 biz de eşimle yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ve hamile kalmadım. ikimizde test yaptırdık benim ultrason smir hormon hepsi temiz eşimin sperm sayısı hızı vs hepsi iyi. ama olmadı sebepsiz infertilite dendi. şimdi ne yapacağız nereden başlayacağız bilmiyorum. sizler ilk adımda neler yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?