Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde yaklaşık 14 aydr istiyoruz kan testleri rahim filmi esimin spermiogrami hepsi normal cikti kasimdada aşılama yaptırdık hele ona çok fazla ümit bağlamstm ama neyazik sonuç yine olumsuz. Bir türlü hamilelik gerçekleşmedi iice morelimiz bozuldu eşimle. Preseed die bi jel varms buayda onu alıp denemeyi düşünüyorum bakalmSelam cnm. Ben anlatayım içimi dökeyim önce :)))
Rabbime şükür benim 13 yaşında bir oğlum var ve 5 senedir ikinci bebiş için uğraşıyoruz ne klomeni kaldı ne çatlatma iğnesi nede hsg si. Hepsi yapıldı hiçbir sorun yok. Eşimdede çok az bir lökosit yani iltihap problemi hariç bir problem yok. Sayı hız morfoloji gayet iyi diyor dr. Ama olmayınca olmuyor işte. En son temmuzda üniversiteye gitmemizi söyledi drum bizde bir süre aravermeye karar verdik çünkü çok yiprandik. Neyse aylar sonra bu ay edetimin üçüncü günü bu seferde kürlerle denemeye karar verdik. Ben incir-havuç kürünü uyguluyorum bugün dördüncü gün eşimde yaklaşık 10 gündür keçiboynuzu pekmezi e vitamini ve çinko takviyesi alıyor. Ayrıca bol bol dua ediyorum. Ve nedense çok inanıyorum bu ay olacak Rabbimin izni ile. Ocak 24 günüm inşallah hayırlı haberleri paylaşmayı nasip edecek rabbim burdan da. Işte benim öyküm bu böyle. Sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince. O kadar çok araştırıyorum ki bazı konuları yakında uzman olucam nerdeyse :))))
Rabbim isteyen herkeze herkezle bir banada nasip etsin inşallah. ?..
Bizde yaklaşık 14 aydr istiyoruz kan testleri rahim filmi esimin spermiogrami hepsi normal cikti kasimdada aşılama yaptırdık hele ona çok fazla ümit bağlamstm ama neyazik sonuç yine olumsuz. Bir türlü hamilelik gerçekleşmedi iice morelimiz bozuldu eşimle. Preseed die bi jel varms buayda onu alıp denemeyi düşünüyorum bakalm(
Muayene 80+80 klomen verdi o pahalı bişe değil iki paket 20 tl catlatma ignesi 75 aşılama 900 toplam 1150 civarı bişe olduHayırlısı olsun kuzum hakkında. Aşılama nasıl oldu kuzum maaliyeti ne oldu sana. Üzme canını olacak inan.
Herseyden medet umuyoruz benm aşılama olumsuz sonuçlandı. Bugün biyerde hayit suyu ve arı sütünü duydum ayyyy napcqgimizi sasirdkben varım asılama ya da tüp düşünüyoprum artık 1,5 yıl oldu ne yapacağıma karar veremiyorum. kürlere inancım kalmadı
işe yarayacağını sanmıyorum direkt tüp bebek mi yaptırsak?Herseyden medet umuyoruz benm aşılama olumsuz sonuçlandı. Bugün biyerde hayit suyu ve arı sütünü duydum ayyyy napcqgimizi sasirdk((
Bilmiyorum tüp için çok erken gibi gelio bana biraz daha denemek istiyorumişe yarayacağını sanmıyorum direkt tüp bebek mi yaptırsak?
Bizde Bilemiyoruz aşılama mi tüp bebekmiBilmiyorum tüp için çok erken gibi gelio bana biraz daha denemek istiyorum
Nezamandr istiyosunz eşinde veya sende herhangi bir sorun varmiBizde Bilemiyoruz aşılama mi tüp bebekmi
Canim 16 aydir canim çok uzuluyorumNezamandr istiyosunz eşinde veya sende herhangi bir sorun varmi
Çok şükür sorun yok ikimizdedeCanim 16 aydir canim çok uzuluyorum
Bizimde 14 aydr fln ikimzdede sorun yok aşılama da olmadı. Buay preseed kullancam bılıyomusun bilmiyorum bi arastr istersen sende umut isteÇok şükür sorun yok ikimizdede
Canim hiç duymadım.bendeBizimde 14 aydr fln ikimzdede sorun yok aşılama da olmadı. Buay preseed kullancam bılıyomusun bilmiyorum bi arastr istersen sende umut iste
Ben de varım malesefherşey harika çok düzenli yumurtluyorum adetim düzenli tupler açık, eşimin sperm sayısı hareketliliği vs. hepsi harika gel gelelim 20 aydır bebek yok
bi sürü değişik ilaç denedik, 4 doktor değiştirdim, yumurta takibi yapıldı kac ay, aşılama oldu. yok yok yok... sadece 1 kimyasal gebelik oldu o mutluluğuda 1 hafta yasayabildim sadece. eskiden istediğim an hamile kalabilirim sanıyordum ama öyle değilmiş işte
resmen imtihan bu Rabbimden sabretmekten başka bir sey gelmiyor elimden. bu ay da klomen kullandım ilk kez çok değişik şeyler oldu 4 gün önce az bi kan bile gelmişti yerleşme kanaması bu dedim kesin oldu dedim ama dün kan tahlilinde koca bir negatif gördüm işin kötüsü bugün adet olmam gerekiyordu o da yok
Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...[/QUOTE aynen canim aynen çok çok çok iyi anliyorum bu aya aşılama yapılacak ins ben aşılamanın çok ii olduğunu düşünenlere deilim ama eşim şimdi tüp bebek için bekliyom diyo aşılama deneyelim dedik bilmiyorum
İnşallah bu yıl iyi gelir hepimize bebekli bir yıl olurBen de varım malesefherşey harika çok düzenli yumurtluyorum adetim düzenli tupler açık, eşimin sperm sayısı hareketliliği vs. hepsi harika gel gelelim 20 aydır bebek yok
bi sürü değişik ilaç denedik, 4 doktor değiştirdim, yumurta takibi yapıldı kac ay, aşılama oldu. yok yok yok... sadece 1 kimyasal gebelik oldu o mutluluğuda 1 hafta yasayabildim sadece. eskiden istediğim an hamile kalabilirim sanıyordum ama öyle değilmiş işte
resmen imtihan bu Rabbimden sabretmekten başka bir sey gelmiyor elimden. bu ay da klomen kullandım ilk kez çok değişik şeyler oldu 4 gün önce az bi kan bile gelmişti yerleşme kanaması bu dedim kesin oldu dedim ama dün kan tahlilinde koca bir negatif gördüm işin kötüsü bugün adet olmam gerekiyordu o da yok
Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
İnş canim asilamayla başladık yani iğneyle dunİnşallah bu yıl iyi gelir hepimize bebekli bir yıl olur