Kızlar umut olsun sizlere diye yazıyorum hikayemi çünki okadar iyi anlıyorum ki sizleri

Bizde 5 yıl uğraştık sebebsiz infertilite yüzünden 3 yıl tedavi önce klomen sonra iğneler rahim filmi 2 aşılama hep negatif sonra polip dendi biyopsi tekrar aşılama yine negatif artık tüp dendi.Benim herşeyim normal adetler düzenli hormonlar iyi yumurta rezervim çok iyi her tedavide 3 yumurtam oluyo ama bebek yok.Eşiminde herşeyi normal.Doğal kürler ovülasyon testleri yani denemediğim şey kalmadı diyebilirim.O kadar yıprandım ki ve 8 kilo kadar aldım psikolojim bitik durumdaydı ve tüp bebek tedavisini kaldıramayacığıma karar verdim.Tevekkül ettim demekki Rabbim vermiyodu bunda da bir hayır vardı.Bebeksiz tek çift biz değildik ki dünyada belki hayırsız olcaktı yada hasta bilemezmedik.Vazgeçtim ben dua ettim hep olmazsa bir evlat edinirim dedim.İşe girdim çalışmaya başladım kapattık bu konuyu eşimle normal hayatımıza döndük yedik içtik gezdik.Sonra kasım ayında işyerindeki ark ısrarıyla test yaptım günümün geçip geçmediğini bile bilmiyorum ama onlar ısrarla var sende bişey diyolar yok canım diyorum hiç bişey yapmadım ki günümü bile bilmiyorum artık test falan istemiyorum o kadar çok negatif gördüm ki

Neyse kız ark gidip almışlar testi yaptım mecbur kızlar başında bekliyo bıraktım lavoboya içeri girdim nasılsa yok diyorum derken kızlar bağırmaya başladı gel buraya pozitif hamilesin diye şok oldum inanamadım hala inanamıyorum.Ve hepinize dua ediyorum.Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin