Sebepsiz infertilite sonucu hamile kalmaya çalışanlar yada hamile kalanlar

inşallah gebesindir.bende 2.ci aşılamamı yaptırdım bugun 2 ci günüm.çok umutluyum

Insallah bu sefer tutar canim. Umudunu kaybetme. Ben nedense umutsuzum. Heralde hep.negatif gormekten.

ben de her ay negatiften bıkmıştım ama bu sefer aşılamada iğne verdi doktorum çok kuvvetliymiş.heralde ondan çok umutluyum.inşallah tutar

Benimkide igneyle oldu. Gobekten vurdum. Insallah isteyen herkesin hayirsiyla olur. Bende adet agrilari basladi o yzden umutsuzlastim ama hamile olan arkadaslarimda diyor ki ben adet olucam sanip agri kesici.kullaniyordum. bi baktim hamileymisim dediler. Cok benzermis hamilelikle adet belirtisi. Insallah hamileliktir:)

evet cnm bende çok duydum öyle.karamsar olma.inşallah kucagına alma vaktin gelmiştir.bak ben daha 12 gün bekliycem.beklemek zor.sonuçla yüzleşmek daha zor.sorası daha çok zor.

Evet Allah hepimize sabir versin insallah. Gonlumuzdekini Allah hakkimizda hayirli eylesin amin....

Benimkide igneyle oldu. Gobekten vurdum. Insallah isteyen herkesin hayirsiyla olur. Bende adet agrilari basladi o yzden umutsuzlastim ama hamile olan arkadaslarimda diyor ki ben adet olucam sanip agri kesici.kullaniyordum. bi baktim hamileymisim dediler. Cok benzermis hamilelikle adet belirtisi. Insallah hamileliktir:)
İnşallah hamilesindir bizlerede umut olur habersiz bırakma bizi:)

mrb benimde prolaktin sorunum vardı hapla düşürdük hsg de çekildim şuan bir sıkıntımız yok çok şükür, bu ay aşılamaya başlanacak dün klomen verdi dr. Rabbim nasib eder inşallah bu ay gelir meleklerimiz :KK51:

Back
X