Merhaba, benim sadece 5. Gün 2bb kalite embriyolarım ve 1 adet de 6.gün 4bb embriyom oluştu.İlk öğrendiğimde iyi kalite embriyom yok diye ne kadar üzüldüm bir bilseniz.Sanki tedavim boşa gitmiş, sonuç olumsuz gibi hissettim bir süre.Sonra çok kişinin tecrübesini okudum.İyi kaliteyle olmayıp daha düşük kalite embriyoyla hamile kalan insanlar gördüm, umutlandım.Ama dedim böyle şeyler başkalarına olur,bana olmaz.Gene de biraz kendimi toparladım.Bu arada doktor da embriyo kalitesi mikroskopla bakıldığında bir kaç kritere bakılarak yapılan bir sınıflandırmadır.Bizim için 5. Güne gelmesi değerlidir, gebelik şansı olmayan hiç bir embriyo dondurulmaz dedi.Daha sonra ben 2 adet 2 bb embriyo transferi oldum.(2bb 5. Gün embriyosunun, 4bb olan 6. gün embriyosundan daha yüksek şanslı olduğunu söyledi doktorum.)
Transferden 10 gün sonra beta 185 ile hamile olduğumu öğrendim.En son 4000 lerdeydi betam şimdi haftaya kese görmeye gidicem inşallah.

Size ve başkalarına fikir olsun diye biraz uzunca anlattım.Kimsenin bunun için benim gibi canını sıkmasını istemem çünkü.Sizin zaten maşallah iyi kalite embriyolarınız da var inşallah onlarla pozitif haberinizi alırsınız