Sebepsiz infertilite ve tüp bebek

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba;
Agustos ayında tüp bebek yaptıracagım.. Teshıs sebepsız ınfertılıte..
Sebepsiz infertılıte teshısı ile tüp bebek yaptıranlar var mı? Genel olarak tüp bebek ile sansımız nedır acaba.ben hıc gebelik yasamadım 2 yıldır ; kımyasal gebelik boş gebelik vs olmadı.. Gebe kalma noktasındamı bır sorun var ne dusunecegımı sasırdım .tecrubelerınızı paylasırsanız cok sevınırım..

Canım rahim filmi çektirmiş miydin?

Evet cekıldım.. Tum tetkıkler yapıldı bnde

Anladım nasip bakalım, nerede yaptırmayı düşünüyosun tüp bebeği.?
Gelecek ay bir arkadaşım yaptıracak inşallah..
Bahçeciyi düşünüyor

Anladım nasip bakalım, nerede yaptırmayı düşünüyosun tüp bebeği.?
Gelecek ay bir arkadaşım yaptıracak inşallah..
Bahçeciyi düşünüyor
Memorıal atasehır cem demirel dusunuyorum. Sızın sorun neydı

Memorıal atasehır cem demirel dusunuyorum. Sızın sorun neydı

Yumurtlama sorunu var arkadaşımın.
Benim şu an bir sorun gözükmüyo
7 ay önce bebeğimi kaybettim.
Tekrar düşünüyorum, nasip bakalım.

Yumurtlama sorunu var arkadaşımın.
Benim şu an bir sorun gözükmüyo
7 ay önce bebeğimi kaybettim.
Tekrar düşünüyorum, nasip bakalım.
Cnm allah sabır versın. İnş en kısa zamanda kucagına alırsın bebegını. Bol sans dılerım

Bende uzun bir tedavi sürecinden geçtim. 3 kez klomen+ yumurta çatlatma iğnesi, sonra 1 aşılama ,sonrasında hastane değiştirdim. Emsey Hospital de 3 ay Femara ile yine ilaçlı tedavi oldum. Hiç hamile kalamadım. En son Haziran ayında Ataşehir Memorial da tüp bebek denedik. Şükür olumlu oldu derken buda kimyasal gebelik çıktı maalesef. Sebepsiz infertilite dedikleri için elimiz kolumuz bağlanıyor sanki.
Allah herkesin gönlüne göre versin . Ama çok yıpratıcı bir süreç

Ben de cem bey de haziran da denedim . Aynı şekilde oldu 7. Haftasında düştü maalesef . Allah gönlünüze göre versin
Genetiğe gonderdınızmi peki? Cok duyuyorum erken dusuklerı embrıyolarmı hatalı acaba?? Cem beye ck guvenıyorum fakat ilk haftalarda bu durumu cok kişi yasadı.ınsanın aklına gelmıyor degıl. Sız genetık arastırmalarınızı yaptırdınızmı

Genetiğe gonderdınızmi peki? Cok duyuyorum erken dusuklerı embrıyolarmı hatalı acaba?? Cem beye ck guvenıyorum fakat ilk haftalarda bu durumu cok kişi yasadı.ınsanın aklına gelmıyor degıl. Sız genetık arastırmalarınızı yaptırdınızmı
Embriyolari göndermedik kimse öyle bir bilgi vermedi bize ama geçen hafta kan verdim genetik testi için . Kısacası buna da kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. 2 ay sonra sonucu çıkacak. Evet ben de çok duyuyorum bu tarz kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemelerini. Tekrar denemem konusunda cok ısrarcı oldu cem bey ve ekibi bende güveniyorum kendilerine kesinlikle ama bedenen ve ruhen cok yıpratıcı bir surec

Embriyolari göndermedik kimse öyle bir bilgi vermedi bize ama geçen hafta kan verdim genetik testi için . Kısacası buna da kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. 2 ay sonra sonucu çıkacak. Evet ben de çok duyuyorum bu tarz kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemelerini. Tekrar denemem konusunda cok ısrarcı oldu cem bey ve ekibi bende güveniyorum kendilerine kesinlikle ama bedenen ve ruhen cok yıpratıcı bir surec
Haklısın canm. Yorucu bır surec cok. Genetik için cem beyden bır kagıt aldınızmı yoksa direk gidip genetıklemı gorustunuz ? Hangı hastanede hang testler buarada. Ben ıyıce arastırmadn baslamam tedavıye:(

Haklısın canm. Yorucu bır surec cok. Genetik için cem beyden bır kagıt aldınızmı yoksa direk gidip genetıklemı gorustunuz ? Hangı hastanede hang testler buarada. Ben ıyıce arastırmadn baslamam tedavıye:KK43:
Yok herhangi bir kağıt almadım . Cem bey tekrar tüp bebek yapmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de şuan için hazır olmadığımı söylediminternetten araştırdım kartal egitim ve arastirma hastanesine gittim. Tıbbi genetik bölümüne eylem hanım a tedavi sürecini anlattım. 6 yıldır evli olduğumu ve başımdan geçenleri anlatınca hemen eşinize ve size genetik testi yapalım dedi zaten. Sagolsun cok anlayisliydi.Tam isimlerini bilmiyorum canim testlerin ama kromozom testi sanırım biri diğerini hatırlayamadım. Sırf kafam rahatlasın diye yaptırdım işin asli

Yok herhangi bir kağıt almadım . Cem bey tekrar tüp bebek yapmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de şuan için hazır olmadığımı söylediminternetten araştırdım kartal egitim ve arastirma hastanesine gittim. Tıbbi genetik bölümüne eylem hanım a tedavi sürecini anlattım. 6 yıldır evli olduğumu ve başımdan geçenleri anlatınca hemen eşinize ve size genetik testi yapalım dedi zaten. Sagolsun cok anlayisliydi.Tam isimlerini bilmiyorum canim testlerin ama kromozom testi sanırım biri diğerini hatırlayamadım. Sırf kafam rahatlasın diye yaptırdım işin asli
Cok cok ıyı yapmssn benımde fıkrım bu yönde .bende haftaya gıdecegım. Cok uzun zaman sonra cıkıyor sanırımm

Cok cok ıyı yapmssn benımde fıkrım bu yönde .bende haftaya gıdecegım. Cok uzun zaman sonra cıkıyor sanırımm
Evet sonucu 2 ayda çıkıyor devlet hastanesinde . Belki özel de daha çabuk çıkabilir. Çıkan sonuçları burdan paylaşırım bende en azindan birilerine faydam olur belki

Evet sonucu 2 ayda çıkıyor devlet hastanesinde . Belki özel de daha çabuk çıkabilir. Çıkan sonuçları burdan paylaşırım bende en azindan birilerine faydam olur belki
Cok ıyı olur..cem beyle tekrar tedavı dusunursen yazısalım canım fıkır alışverısı ıyı oluyor

Bende tüp bebege başlıyorum aynen eylem hanıma gittim gecen hafta verdim bende eşimle kan bakalkm hayırlısı hemende çıkmıyor o test malesef sonuc cıkana kadar beklicez sanırım. Bende pendk yüzyılda yaptırcm inşallah

Bende tüp bebege başlıyorum aynen eylem hanıma gittim gecen hafta verdim bende eşimle kan bakalkm hayırlısı hemende çıkmıyor o test malesef sonuc cıkana kadar beklicez sanırım. Bende pendk yüzyılda yaptırcm inşallah
Evet uzun bir süre test için ama sonu güzel olsun insallah

Back
X