• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani----24/28------------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos--------------------------------Saymakla bitmez.

2.Angel_34----27/30------------------------60 ay----------------------------------------------1 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

4.uhde -------32/32-----------------------60 ay----------------------------------------------7 Eylül------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.Malatya_44--24/31-----------------------12 ay----------------------------------------------8 Eylül--------------------------------------

6.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

7.Balsurat-----26/35-----------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

8.merseray----28/31-----------------------30 ay---------------------------------------------11 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

9.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

10.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

11.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

12.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

Benim olmadı arkadaşlar cumartesi günü regli oldum maalesef erkenden
diğer arkadaşların durumu nedir acaba??

hayırlısı olsun uklammm inşallah bidahaki sefere eğitim şart zuzummm

çalış çalış çalış heheheheh:jeyyar:

herşeyin hayırlısı ukla en kısa zamanda sende bizlerde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza inş. üzme kendini :Saruboceq:

arkadaşlar bu ayda birşey yok bugün regl oldum kısmet değilmiş artık senağlama

canım Allah sesini duymaktan hoşlandığı kullarının duasına hemen icabet etmezmiş bende bizi bu kategoriye koyuyorum ama mutlaka da istediğini verirmiş inşallah sağlıklı bebişlerimiz olcak bizim de yürekten inanıyorum:teselli:

arkadaşlar bu ayda birşey yok bugün regl oldum kısmet değilmiş artık senağlama

uhdecim az önce yazdığım gibi biz dualarımıza devam edelim Allah henüz içimizdeki hücrelere ol demedi o diyene kadar devam.
canım sen bu 10 yıl süresince hiç tedavi olmadınmı merak ettim? aşılama, tüp falan..:1hug:

canım üzülme gelecek aya inşallah umudumuzu kaybetmek yok ben de tam günüm de oldum malesef yeni tarih 1 ekim hayatım bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah allahım en kısa zamanda dileğinizi gerçekleştirsin:Saruboceq:

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani----24/28------------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos--------------------------------Saymakla bitmez.

2.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

3.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

4.Balsurat-----26/35-----------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

5.merseray----28/31-----------------------30 ay---------------------------------------------11 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

6.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

7.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

8.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

9.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

10.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

11.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------?------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

uhdecim az önce yazdığım gibi biz dualarımıza devam edelim Allah henüz içimizdeki hücrelere ol demedi o diyene kadar devam.
canım sen bu 10 yıl süresince hiç tedavi olmadınmı merak ettim? aşılama, tüp falan..:1hug:

haklısın merseray Allahım birgün verecek bizlerede bebişler inanıyorum buna:Saruboceq: canım 10 yıl değil 5 yıldır tedavi devam ediyor, ben biraz talihsizlik yaşadım doktorlar açısından ilk doktorum tedaviye başladık birkaç ay geçti yurt dışına gitti, ikinci doktorum sil baştan herşeyi yeniden istedi yaptık oda birkaç ay sonra başka bir ile gitti, birkaç taneside ya hastane değiştirdi ya başka yerlere gittikleri için ben ve eşim açıkcası sogumuştuk tedaviden bir süre ara verdim tabiiki bu süreç içerisinde aşılama yada tüp bebek denememiz olmadı şimdi yeni bir doktor buldum onla ilk önce pazarlık yaptım gidecekseniz hiç başlamayalım dedim burdayım dedi şimdi yeniden başladık kısmet bakalım bunda yapılacak aşılama artık hihoyyyt

hayırlısı olsun canım üzülme okişş önümüzdki maçlara bakıcaz artık dimiiiŞeniz

Allahım can sağlığı verdikten sonra hepsi olur buna inanıyorum ELCHIN fazlada üzülmedim açıkcası olmayınca olmuyor yapacak birşey yok bundan sonrasına bakacagız artık Allahım hepimize o güzel duyguyu tatdırsın:Saruboceq:

uklacım regl tarihimi yazmayı unutmuşum 7 ekim canım

haklısın merseray Allahım birgün verecek bizlerede bebişler inanıyorum buna:Saruboceq: canım 10 yıl değil 5 yıldır tedavi devam ediyor, ben biraz talihsizlik yaşadım doktorlar açısından ilk doktorum tedaviye başladık birkaç ay geçti yurt dışına gitti, ikinci doktorum sil baştan herşeyi yeniden istedi yaptık oda birkaç ay sonra başka bir ile gitti, birkaç taneside ya hastane değiştirdi ya başka yerlere gittikleri için ben ve eşim açıkcası sogumuştuk tedaviden bir süre ara verdim tabiiki bu süreç içerisinde aşılama yada tüp bebek denememiz olmadı şimdi yeni bir doktor buldum onla ilk önce pazarlık yaptım gidecekseniz hiç başlamayalım dedim burdayım dedi şimdi yeniden başladık kısmet bakalım bunda yapılacak aşılama artık hihoyyyt

pardon canım yanlış hesaplamışım, evet dr yönünden talihsizlikler yaşamışsın inşallah bu dr la sonuca ulaşırsın canım

inş.canım gittiğim bütün dr. hiç bir problem bulamadılar zaten ne eşimde nede bende bekliyoruz işte kısmet ne zamana bakalım bekliyoruz fisfisfis

Allahım can sağlığı verdikten sonra hepsi olur buna inanıyorum ELCHIN fazlada üzülmedim açıkcası olmayınca olmuyor yapacak birşey yok bundan sonrasına bakacagız artık Allahım hepimize o güzel duyguyu tatdırsın:Saruboceq:

mujukaaa canımm tabiki en büyük duamızzz sağlık olmalıı inşallahh gelir ondan sonra herşeyy:CüvCüv::ecrin_bebek:

2.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

3.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

4.Balsurat-----26/35-----------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

5.merseray----28/31-----------------------30 ay---------------------------------------------11 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

6.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

7.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

8.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

9.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

10.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1

11.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

Uklam canım benim kırmızı kafa dün geldii :))yeni adet tarihim 10 EKıM kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.merseray----28/31-----------------------30 ay---------------------------------------------11 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

4.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

5.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

6.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

7.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

8.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1

9.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

10.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

11.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

Back
X