Sebepsiz infertilite

ebbussiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
8
0
1
33
3 defa aşılama , 1 defa tüp bebek oldu hepsi de başarısızlıkla sonuçlandı. Doktorlar sebepsiz infertilite diyor . 2. Tüp bebek yaptırmaya korkuyorum o da başarısız olacak diye . Durumu benim gibi olup daha sonra hamile kalan var mı ?

Rabbim yardımcınız olsun Instagram'da bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan var onu takibedin çok gebe kalan var

Bizim de öyle, 2 defa tüp bebek denedik olmadı sebepsiz infertilite dendi. Haziranda tekrar tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama ben de korkuyorum sebebi bulunamafığı için.

Bizim de öyle, 2 defa tüp bebek denedik olmadı sebepsiz infertilite dendi. Haziranda tekrar tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama ben de korkuyorum sebebi bulunamafığı için.
Allah yardımcımız olsun Zaten en zor olanı da sebebsiz infertiliteymiş sebebi bulunamadığı için tedavi de olunamıyor.

Ben de aynı durumdayım, sebepsiz belası beni de buldu, her tedavinin başında Allah’a yalvardım, ne olur bir sebep bulunsun , tedavi ettik şimdi deneyebilirsiniz desinler diye Ama yok… eşimin sperm testinde sıkıntı yok, 2 defa yapıldı. Kromozom testlerimiz temiz, kan pıhtılaşma testim normal, amh çok iyi,usg yumurtalık görüntüsü çok güzel, hormon testlerim temiz, rahim filmi çekildi ve temiz çıktı. Beklemek yorduğu için tüp bebek yaptırdık,1 düşük ve 2 negatifle sonuçlandı. Doktorlar gerek görmemesine rağmen bu ay histeroskopi yaptırdım, %99 hiç bişey çıkmayacak demişti doktor, öyle de oldu, ama gelin görün ki bu sorunsuzluk beni çıldırtıyor, madem herşey bu kadar yolunda, benim neden çocuğum olmuyor Histeroskopiden sonra gebelik yüksek diyorlar, burada da okudum ama genelde bir sorunu olup histeroskopiyle sağlığına kavuşanlar doğal gebelik elde ediyorlar. Biz de değerlendirdik bu ayı ama hiç umudum yok, hiç belirtim de yok zaten. Sanırım önümüzdeki ay kalan embriyolarımı koydurmak için tedaviye başlayacağım yine, dileyen isteyen tüm kadınlara sağlıklı ve hayırlı bir evlet nasip olsun, gerçekten zor bir bekleyiş…

Lütfen ümitsizliğe kapılma bende aynı durumdayım. Hormonlar, vitaminler, rahim, tüpler, spermler hepsi olması gerektiği gibi sağlıklı ve bu ay 10. ovulasyon testine rağmen tutmadı.. sana nacizane bir önerim olucak.. sebibebi yi bilirsin belki yputuber kendisi.. aşağıya bıraktığım linki bir izle derim.. kendi doktorunun önerdiği gıda takviyelerini önermiş burda olan arkadaşlarda baksınlar ve üç ay kadar bir süre sonra hamile kalıyo.. ben daha uygun olanlarını buldum eczaneden ve eşimde bende içiyoruz bir zararı yok en azından vitamin alıyoruz hiç olmazsa diye düşünüyorum.. tabi almadan önce bi ton araştırma yaptım o ayrı ama o videoda kendinden bir şey bulcağına eminim..
Burda yeni değilim ama çok nadir giriyorum foruma ve elim pek alışamadı cevaplarda böyle bölük pörçük oluyo ama neyse ben linki kopyalayamadım maalesef o yüzden başlığı yazayım dedim "sebibebi ikizler" yazarsan çıkacaktır.. tabi bu benim nacizane önerim isteyen tüm arkadaşlar baksın deriiiim

Merhaba
CoenzimQ10 ve omega3ü 4 aya yakındır kullanıyorum. Diğerlerini de duymuştum ama genelde bu ikisi kullanıldığı için bunlara ağırlık verdim, hamileliğime sebep olurlaraa muhakkak yazarım kullanmaktan bir zarar gelmez, sonuçta vitamin takviyesi, ama ümit ettiğim yararı da görmüş değilim henüz

O zaman l-arginine ve selenyumu da öneririm eşinizde selenyum kullanabilir çok faydalı iki taraf için yani aldığım bilgi bu tabii bizde yararını görmek için alıyoruz bakalımm

Bende 4 kez kullandım Ovülasyon testi hatta 5 bile olabilir olmadı malesef bir gebenin günlüğünde aldım test olmayınca olmuyor hsg amh diğer testler temiz bende olmayınca olmuyor işte

Bağışıklık sistemine bakıldı mı senin baktım yazdıklarına onu yazmamissin. Nerde tedavilerini oldun?

Bağışıklık sistemine nasıl bakılıyor acaba?
Ben Ankara da özel bir lab da yaptirmistim. 2018 yazı. Vücut embriyoyu yabancı olarak algılayıp yok edebiliyor. Buna genelde iki üç defa en iyi kalitede embriyo transferi yapılıp sonuç olmayınca bakılıyor. Sebepsiz infertilitede bazen neden bu olabilir diye okumuştum bir makalede . Bizde sperm sayısı ve hareketlilik sorunu vardı ama bana yaptırmışti doktor yüzde üç normalin üzerinde gelmişti bir etkendir diye düşünülmüştü.

Yanıtınız için çok teşekkürler, yani sebep bu mu çıktı? Bizim de 3 adet 1. Kalite embriyo ile denendi (2 defada) ancak negatif sonuçşandı. Bu durum bizim için de ihtimal dahilinde öyleyse

Yanıtınız için çok teşekkürler, yani sebep bu mu çıktı? Bizim de 3 adet 1. Kalite embriyo ile denendi (2 defada) ancak negatif sonuçşandı. Bu durum bizim için de ihtimal dahilinde öyleyse
Yok canım sorun sperm seçimi düzgün yapılmamış. İlk iki denemem de üçüncü güne zor kalan embriyolarim vardı transfer onlarla oldu. Senin gibi iyi kalitede embriyolarim üçüncü tedavide adam akıllı sperm seçince oldu. İkinci tedavimde doktor buna bağladı bundan dedi senin vücut kabul etmiyor dedi. Son tedavimde beşinci güne gittiler ve sonuç aldık. Son gittiğim merkez bağışıklık dememiz için AA kalite 5. Gün embriyosu transferi birkaç kez negatif olacakki diyelim dedi. Yanı seninki gibi bı bak kan testi verdim ben rahimden parça aldırmadan iki test 600 falandı o zaman

Merhaba kızlar. Hiç canınızı sıkmayın. Bizim de sebepsiz infertiliteydi. Pozitif sonucu aldık. İnşallah en yakın zamanda sizler de alacaksınız. Aslında şükretmemiz lazım ne güzel bir problemimiz yok. Ya çözümü olmayan bir rahatsızlığımız olsaydı? Benim bir arkadaşım da sebepsiz infertiliteydi tüp bebekle bebeği oldu. 1 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı. Bizim her an çocuğumuz olabilir bir de olumlu yanından bakalım.

Canımm nasıl da pozitif bir umut ışığı yaktınız bize. Çok teşekkür ederiz peki ama neler denendi bebeğinizin tutunması için? Mesela serum tedavisi veya pgt gibi alternatifler denendi mi? İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Hiç bir problem olmadığı için ne eşime ne de bana ekstra tedavi uygulamadılar. Eğer tutmasaydı doktor bundan sonraki embriyoları genetiğe yollamak istiyordu. Ama şükrolsun tuttu. Benden nacizane bir öneri. Eğer 2 ya da 3 kez tüp bebek başarısızlığı varsa mutlaka embriyolar genetiğe gitmeli. Ayrıca benim ve eşime genetik test de yapıldı onda da problem çıkmadı ona rağmen tutmasaydı gidilecekti genetiğe embriyolar. Hiç olumsuz düşünmeyin, her şeyin bir vakti olduğuna inanıyorum ben. Bu da bizim sınavımız. Sizlerin de en yakın sürede pozitif haberlere uyanacağınıza eminim.

Çok teşekkür ederiz inşallah en hayırlı zaman en yakın zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…