• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz mi bilmem ama icim icimi yiyo

aynen oyle firma tatile goturuyo :
benimki de böyle sık sık gider, bu ayın ortasında yine gidecek bir firmayla. bu sefer Hollandaya :110:gidip geliyor işte. sevgilimin huyunu karakterini biliyorum kendimce yapmayacağını tahmin ediyorum. yapmıyor diyorum. tabi tel falan açılmazsa huzursuz oluyorum napıyo ne ediyo bilmem lazım. ama yapsa da nerden bilicem. bide öyle bişey var yani. naptın sen falan diye boşu boşuna kavga da edilmez. kanıt yok bişey yok. yaptın mı yapmadın mı diye de sorulmaz. yapsa bile yaptım mı diycek sanki. Allaha emanet gönderiyoruz işte...

Esleriniz boyle seyahatlere gittiginde ne kadar siklikla konusuyorsunuz kizlar?

benimki de böyle sık sık gider, bu ayın ortasında yine gidecek bir firmayla. bu sefer Hollandaya :110:gidip geliyor işte. sevgilimin huyunu karakterini biliyorum kendimce yapmayacağını tahmin ediyorum. yapmıyor diyorum. tabi tel falan açılmazsa huzursuz oluyorum napıyo ne ediyo bilmem lazım. ama yapsa da nerden bilicem. bide öyle bişey var yani. naptın sen falan diye boşu boşuna kavga da edilmez. kanıt yok bişey yok. yaptın mı yapmadın mı diye de sorulmaz. yapsa bile yaptım mı diycek sanki. Allaha emanet gönderiyoruz işte...

haklisin nerden duycaz sanki Allah a emanet diyelim

Bence yapacak olsa anlatmazdi sana :) icini ferah tut

Yani yapmaz ama yaparsa nasıl öğreneceksin en iyisi habire görüntülü ara

Kizlar adamlari rahat birakin yapacaklari olmasa da siz yaptiracaksiniz valla.

Asil siz sacmalamayinn yorumu anlamadanndaa alintii yapmayinn.! Zaten size atilan bir lafta yok ortada o yuzden sizi alakadarda etmez 3. Kisiye gerek yok ben baska bir manada yazdim o cvbiii!
Ya sacmalamayin Allah askina ne desin kadin ortada fol yok yumurta yok ortaligi ayagami kaldirsin..Sizin gormediginiz zaman kocanizdan emin olabiliyorsaniz emin olmak kadar olmamakta normal..Bu devirde insan babasina bile guvenmiyor boyle olmasi normal..Ayrica genis ne demis ben okudum bulamadim cok meraklisiniz insanlari yaftalamaya ..kadin kadina bi de ..

Asil siz sacmalamayinn yorumu anlamadanndaa alintii yapmayinn.! Zaten size atilan bir lafta yok ortada o yuzden sizi alakadarda etmez 3. Kisiye gerek yok ben baska bir manada yazdim o cvbiii!

Ben okudugumu gayet iyi anladim ,ilk mesajinizda Kocan kadin mi satiyor ,sende bu kadar rahatsim,ya sen cok genissin ya da ben darim dedin hadi bunu yanlis anladin,ikinci mesajda ben degil herkes boyle anladi diye konu sahibini sucladin,su konulari anlayin sonra cvp verin be kardesim insani sinir etmekten baska seye yaramiyor yazdiklariniz ..

içini ferah tut 1 hafta kafanı dinleyeceksin sen de öyle düşün boş yere vesvese yapma kendine bilirim o hissi :)

benim icimi yine kendisi rahatlatti arkadaslari kariyla kizla dolanirken kendi otele gecti ve surekli ne yaptigiyla ilgili haber verdi bana ortamdan rahatsiz oldugunu bile soyledi pideci sokagi gibi tum kadinlar selam veriyo burda hosgeldiniz ucret bu gibisinden yamaniyolar insanlara dedi bakalim daha 4 gunumuz var :)

Back
X