- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.439
- 723
benimki de böyle sık sık gider, bu ayın ortasında yine gidecek bir firmayla. bu sefer Hollandayaaynen oyle firma tatile goturuyo :

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de böyle sık sık gider, bu ayın ortasında yine gidecek bir firmayla. bu sefer Hollandayaaynen oyle firma tatile goturuyo :
benimki de böyle sık sık gider, bu ayın ortasında yine gidecek bir firmayla. bu sefer Hollandayagidip geliyor işte. sevgilimin huyunu karakterini biliyorum kendimce yapmayacağını tahmin ediyorum. yapmıyor diyorum. tabi tel falan açılmazsa huzursuz oluyorum napıyo ne ediyo bilmem lazım. ama yapsa da nerden bilicem. bide öyle bişey var yani. naptın sen falan diye boşu boşuna kavga da edilmez. kanıt yok bişey yok. yaptın mı yapmadın mı diye de sorulmaz. yapsa bile yaptım mı diycek sanki. Allaha emanet gönderiyoruz işte...
Yada sen çok rahatsınBenim eşim de gider ara ara. Hiç öyle şüphelerim olmadı. Ya sen güvenmiyosun yada onunla alakalı şüphelerin var
Eşim kıbrısa gitti ve orda sitriptiz bara gitmiş engel olabildimmi ???Bence yapacak olsa anlatmazdi sana :) icini ferah tut
neresi bu dediğiniz yer kıbrıs mı??konu cokta guvensizlik degil sadece dedigim gibi kurt dustu birseyini gormedim simdiye kadar
Ya sacmalamayin Allah askina ne desin kadin ortada fol yok yumurta yok ortaligi ayagami kaldirsin..Sizin gormediginiz zaman kocanizdan emin olabiliyorsaniz emin olmak kadar olmamakta normal..Bu devirde insan babasina bile guvenmiyor boyle olmasi normal..Ayrica genis ne demis ben okudum bulamadim cok meraklisiniz insanlari yaftalamaya ..kadin kadina bi de ..
Asil siz sacmalamayinn yorumu anlamadanndaa alintii yapmayinn.! Zaten size atilan bir lafta yok ortada o yuzden sizi alakadarda etmez 3. Kisiye gerek yok ben baska bir manada yazdim o cvbiii!
Kizlar adamlari rahat birakin yapacaklari olmasa da siz yaptiracaksiniz valla.
allaaah tayland mı
keşke sende gitseydin 1 hafta zaten tatil yapardın vize de istemiyor
içini ferah tut 1 hafta kafanı dinleyeceksin sen de öyle düşün boş yere vesvese yapma kendine bilirim o hissi :)
Aferimmmm o zaman gule gule gelir merak etme.biraktik canim :) gule gule git gule gule gel dedim tek cift laf etmeden :)