Sebepsiz soguk duran elti

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.334
20.380
598
Evliligimizin oncesinden baslayarak isteme nisan dugun bir arada oldugumuz her an beni hic sevmedigini hissettim en basindan beri. Benden 6 yas buyuk eltim. Aslında ikimiz de guleryuzlu, genis arkadas cevresi olan, calisan insanlariz. Kvalidemden öğrendigim, sosyal medyadan da takip ettiğim kadariyla benzer zevklerimiz var. Normalde iyi anlasabilecegimizi, zamanla birbirimize isinabilecegimizi dusunurken tam tersi oluyor. Bizim oldugumuzu öğrendiklerinde aksam yemegine gelmediler kvalideme iki kez. Gecen ramazan iftara davet ettim arayip eltimi, tamam geliriz dedi gayet sicak konustu. Ertesi gu iftara 3 saat kala ben tum hazirliklari nerdeyse tamamlamışken arayip gelemeyeceklerini, bir gun.once arkadaslariyla gec saatlere kdr oturduklarini ve ertesi gun kaynım ise gitmek zorunda kaldigini ve cok yoruldugunu, direk eve gelip yatmak istedigini soyledi. Ben de gelseydiniz ii olurdu ama yapacak bir sey yok tarzi konustum haliyle. Gecen ramazandan bu yana da gorusmedik hic. Kvalidem cok iyidir, hem bana karsi hem ona karsi. Cocuklariyla da hep bir arada olmak ister. Dun aksam hepimizi yemege davet etti. Anladigim kadariyla bizim davetli oldugumuzu bilmeden gelmisler. Bizi ektiklerinden bu yana ilk defa bir araya geldik. Ben tavir yapmiyorken eltim buz kesti adeta. Merhaba dışında ne bir sohbet ne muhabbet. Bir iki kere ben ona yonelik konustum kisa cvplarla gecistirdi. Yemekten sonra eşim ve iki abisi ( biri eltimin esi digeri bekar kaynim) play station turnuvasi yapmak isteyince kvalidem de biz hanimlar da ( ben, kvalidem, esimin teyzesi ve eltim) kahve icmeye gitmeyi teklif etti .elti hanim bir sey demeden arka odaya gitti. Ben de lavaboya giderken holde sadece esimin teyzesinin eltime "gelmek istemiyorsan seni zorlayamam ama gelsen iyi olurdu" tarzi seyler dediğini duydum. Daha da duymak istemedim. Neyse kahve icmeye gittik ama ayni soguk tavrini orda da surdurdu kendisi. Laf sokma vs pek bir sey yok ama bu kiz neden benden hazzetmiyor anlamiyorum. Ters ters bakma ve soguk durma gibi bir huyu var. Onceden de vardi ama dun iyice tavan yaptigini gordum. Kvalidem allah icin yeri gelir onu onore edici seyler söyler yeri gelir beni ama bnle ilgili ne zmn iyi bir sey dense yuzu düşüyor bu arkadasin.

Kıracak bir sey mi yaptim diye dusunuyorum. Ama kirilmasi gereken benken onun bu tavırları cok manasiz geliyor .kvalidem de bu durumu fark.etmis olacak ki 2 haftada bir kim musaitse onda yemek yiyelim hep bi arada olalım diye bir sey atti ortaya. Acikcasi bu boyle giderse ben istemiyorum bi arada olmak filan. Sizce bundan sonra nasil bir yol izlesem?

Samimi olmak istemiyor işte, size bir tavrı olduğunu sanmam, tek derdi mesafe koymak. Bencw de böyle olması daha iyi, kv iki haftada bir görüşelim demiş aöa gereği yok bence, sonu kavgayla bitiyor. Eltin yokmuş gibi davran, illa arkadaş olmanız gerekmez.

Belliki birseye takilmis
Kv.agzini ara gorumsen varsa ona sor
Hiic olmadi ara ona sor
Bilmeden uzdummu seni hic gorusmek istemiyorsun de
Belki altindan hicbilmedigin birsey cikacak

Kvalidemle ve kardeşiyle gayet samimi. Bir benle mi samimi olmak istemiyor. Kaldi ki ben de mic mic ilişki seven biri degilim. Sadece ayda yilda bir bir araya geldigimizde tavirli durmasin yeter.

Birsey olmus belli birsey ya birileri laf tasidi ya da doldurdu ya da siz farkinda olmadan birsey yaptiniz...ben de eltime yaklasik 2 aydr mesafeliyim onceden iyiydik ama esiyle beraber beni kandrmaya calistilar sonra da hic birsey olmamis gibu davraniyorlar ben boyle sahtelijlere gelemedigim icin mesafr koydum mecburi toplantilarda konusuyorum ama samimi degil o da farkinda belki de kiskanclik falan saniyor ama umurumda degil sahte insanlara hic katlanamam

Düğün ve nişan sürecinde size maddi manevi anlamda yapılanlarla kendisine yapılanları kıyaslıyor olabilir. Kendine daha az şey yapılmışsa ondan içlenmiş olabilir.

Soguk.bir.mizaci vardir. Belki sizden hoslanmadi. Sizim kisiliginizle uyumlu olacagini dusunmedi. Belki de arada laf tasiyan oldu. Belki de siz ona guven vermiyorsunuzdur. Milyon tane ihtimal var bence sikmayin caninizi akisina birakin.

Bence hiç birşey sormayın.Aranızda geçen hiç bir laf tartışma olmadan böyle davranması çok saçma neden soracaksınız ki iyice kendini naza çekecek hiç gerek yok bence.Konuşmak istemiyorsa kendisi bilir.Herkes hareketleriyle karakterini ortaya koyar.Sizde laf atmayın ona olduğu ortamda da gayet doğal normal davranın tavır falan almayın.Önemsenmemek herkesi sinir eder önemsemeyin.

Neden kendisine sormuyorsunuz ki?

Size gıcık olduğu belli.
Diğerlerinin bildiği bir sorun olduğu da belli. Sormak yerine düşünerek bu sorunun cevabını bulamazsıniz.

aman bi dahakine sana ne yapıosa aynını sende yap. o yokmuş gibi davran, hatta açık açık sor o varsa bulunduğu yere gitme...haspama bak ya. yetişkin kadınsın derdin neyse söyle. deli ederler adamı

Bunu konuşarak anlayabilirsin biz ne desek boş bence eltinle konuşmalısın baktın bi halt yok salla gitsin aynı ortamlara denk gelmeyin kafi

Kvalidemle ve kardeşiyle gayet samimi. Bir benle mi samimi olmak istemiyor. Kaldi ki ben de mic mic ilişki seven biri degilim. Sadece ayda yilda bir bir araya geldigimizde tavirli durmasin yeter.
Demek ki senden elekktrik alamiyor tavirli duruyor.

Zorla yakin olmayi istemek niye?

Istemiyor senle yakin olmak anlasana.

Sebebi neyse ne.
Sen de mesafeli dur merhaba merhaba de gec

Demek ki senden elekktrik alamiyor tavirli duruyor.

Zorla yakin olmayi istemek niye?

Istemiyor senle yakin olmak anlasana.

Sebebi neyse ne.
Sen de mesafeli dur merhaba merhaba de gec
Yakin olmayi istemiyorum tavir almasın yeter. Klasik muhabbetleri bile bi iki saatliğine surdurememesi hos degil.

Görümce problemlerini anlıyorum bir derece, sevdicekle kan bağı var kardeşi sonuçta ve hep hayatında olacak biri ama elti kimdir neden sevmesi ya da sevmemesi önemli olsun ha olursa ne ala ama elti işini kasmayın arkadaşlar eskiler elti gemisi yürümez diye boşa dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…