Sebepsiz soguk duran elti

Valla cok bayildigimdan degil ama kvalidem sag olsun hep bi arada olunsun istiyor. Bayagi uzak oturuyoruz o yuzden onun istedigi sıklıkta ztn gorusemiyorz ama 2 hafta da bir hep beraber yemek yensin olayinda cok kararli napcz bilmem. Ortada hcbsy yokken buz gibi hava estirmesi hos degil.

Belki yapisindandir. Belki istemiyordur. Belki de yanasamiyordur. Ben oyle birini gorunce ayni davraniyorum o kisiye. Veya ayni ortama girdigimde o yokmus gibi davraniyorum. Sonra o kisi gelip bana yanasiyor :))

2 haftada bir makul bir aralık, sen de katılmak istiyosun, o halde katıl eğlen teyzenin de gönlü olsun aile bir araya gelsin vs, sen üzerine düşeni yap elti ister gelir ister gelmez gelirse ister yüzünü sallandırır oturur ister insani sohbetlere bari katılır, kendi bilir

Mesafe candir can!Birak tavirlari aynen boyle devam etsin belliki sorunlu bir tip surekli gorusup triplerini cekicegine kendi capinda sana tavir alsin.

Bazı tavırların altında mutlaka bir neden olmayabilir..Siz insancıl yaklaşımınızla zaten diğer aile üyelerinden takdir görmüşsünüzdür..Kanım ısınmadı cümlesi vardır bazen birine karşı sebebsizce bu duyguyu taşıyabiliriz.Zamanla pek düzeldiğini görmedim ama umarım aranız düzelir..
Bu arada k.vdenizi tebrik etmek istiyorum tatlı bir hanım olduğunu ben buradan hissettim

Son düzenleme:
şöyle bir şey olabilir kendi tarafından bir kızı eşiniz için düşünmüştür olmayınca size düşmanlık besliyordur
iki tane tanıdığımın başına geldi

amann çok da tın tınnn
elti kim ya
arada eşin erkek kardeşi olmasa iki defa üst üste görüşmeyeceğiniz bir tip belki
sallayın onu
aynı tavrın daha beterini ona yapın

sen kafana takma, normal bi şekilde davranmaya devam et.
sebepsiz yere eltilere, kayınvalidelere bilenen bir sürü insan var. hatta ben birisini tanıyorum ki; kadının işi çıkıp aile toplantısından kalkması gerektiği için kadının özbeöz kendi eşi arkasından “gidiyor da kurtuluyoruz” demişti. o kadar enerji emici oluyorlar.
herkes onun tat kaçırıcılığının farkındadır zaten. boşver sen.

iftara 3 saat kala iptal etmek kadar büyük ayıbı da hiç duymamıştım ayrıca…

Kiskaniyordur

Hepsi aynı canım boşver bende de bitane var ondan görmeye tahammulleri yok bizim fotolari paylaşan herkesi engelliyorlar ama sorsan biz onları kiskaniyoruz

Biri ona laf taşımış olabilir size dair bir şeyi kıskanıyor olabilir. Ama ne olursa olsun böyle davranması çok çirkin ben olsam hiç sebebini öğrenip konuşma yoluna gitmem. O kadar medeniyetten anlayan biri olsa daha nazik davranır zaten. Sallayın gitsin bence. Genelde böyle konularda mesafe en güzeli dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz’cu tarafta olurum ama sizin elti bildiğin domuzmuş

Yalnız kaldığınız bir gün direkt kendisine niye böyle davrandığını sorun.
Belki sağdan soldan, aslı astarı olmayan bir şeyler duymuştur sizinle ilgili.
En azından konuya açıklık getirmiş olursunuz.

Amann boşver benim eltide hiç yokmuşum gibi davranıyor hiçbirşey yapmadığım halde eşimle konuşup bana selam bile söylemeden kapatıyor ( benden baya büyük kendileri) bende onu tınlamıyorum beni önemsemeyeni ben hiç önemsemem

Bırak mesafe olsun arkadaşım.ay ne güzel uzaksınız da.benimkiler de iyidir hoştur ama sırf cocuklar birbirleriyle oynuyorlar diye, kızımin kuzenleriyle anıları olsun diye sık sık görüsüyoruz.yani sıkıntı yok ama haftalardır cumartesi günümü evde geciriyorum.kimse gelmese bile samimiyetten kaynaklı onların dısarıda işleri varken oynasınlar diye çocukları bırakıyorlar.ben aklımda plan yaparken bir bakıyorum evde cocuklar...fazla samimiyet de sıkıcı oluyor bazen.

neden bu kadar çok takıyosun anlamadım madem soğuk mesafeli umursamaz bilakis keyfime bakar güler geçerdim bazı insanlar kendilerini mutsuz etmek için çabalıyolar resmen bırak ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…