Sebepsiz soguk duran elti

Ben görümceme kardeş gözüyle kaynanama anne gözüyle baktım çok sevdim ama çok geçmeden anladım ne olduklarını baştan yakın olup sonra kötü olmak daha kötü boşverin selam hal hatır yeter bu kadarı.

Ne bulunduğu ortamdan kaçın onun yaptığı gibi ne de şimdi yaptığınızı yapıp görüşmek için bahaneler çareler arayın. Siz ne yaparsanız yapın karşıdakinin anladığı kadar ve bence bir önemi de Yok. Mesafe candır

O soğuk elti den bende de var malesef...
Hiç bir kötülüğü yok iyi kız aslında ama soğuk yani yapması gerektiği kadar, arar davet eder, gördüğünde iyi hoş ama soğuk bende mıç mıç olmak istemem ama soğukluk la mesafe arasında ince bi çizgi var. Ekstra bi muhabbete gireyim yok görümcemle ben kahve içeriz mutfakta yanımıza gelmez konuşacak bi mevzu varsa bi beş dk oturup kısa net düşüncesini söyler kalkar. Sen bişey anlatırsın bön bön bakar espri yaparsın gülmez. Kesinlikle cıvıklıktan hoşlanan biri değilim çok da ağır başlı olduğumu söylerler ama bu kız da beni bayıyo yavaş yavaş. Gerçi kocası da aynı ikisiylede aynı ortama giresim yok bunalıyorum yanlarında

Çekemiyor belli. 40 yaş sendromuna filan girmiştir boşver. Evine gelip dedikodu toplayacağına gelmesin daha iyi.
Kvnizde saçma davranmıl belli ki ortada soğukluk var kızlar hayrdır diye sorar yad sizinle tek tek konuşur sorunun ne olduğunu anlamadan dinlemeden toplanalım demiş ki bu sorunun içten içe dahada büyümesine sebep olur

Bende de böyle uzak soğuk bi elti var. Sen oyleysen ben senin peşinden koşacak değilim dedim ve görmezden geliyorum yok sayıyorum olduğu olduğu yerde olmam vs.

Benim de eltim iyidir hoştur yani kendi çapında, ama ben onunla aynı ortamda olmak istemiyorum. Eltilik müessesesinden pek hazzetmedim haha, sevmiyorum elti olmayı. Uzak olmak en güzeli bence de.

Ona hiçsorma kayinvalidenle konuş bu konuyu ve o istemiyor diye kendini soyutlayip gitmemezlik yapma kayinvaliden ile arayi iyi tut gerisini boşver... Sal gitsin...

Sizden elektrik almıyor belli ki
Öyle kabul edin siZ de onu yok sayın
İlla aranız hoş olmak zorunda değil
Elti işte
Ana değil kardeş değil boşverin

Sizden hoslanmiyodur gorusmek istemiyodurbukadar basit neden kafana takiyosun ki sende yuzunebakma cok onemli degil

konu sahibi son durum nedir bari onu öğrenelim...
Valla bi değişiklik yok. Özel günler disinda bi arada olmuyor gorusmuoruz. Dogum yaptim 2 ay once. O aksam sadece kaynım geldi ziyarete. Eltim tam bi hafta sonra yarin uğramak istiyoruz bebek görmeye demek icin aradi. Geldiler bebek sevip gittiler. Ben devalistim artık acikcasi onu arayip sormuyorum. Onun da önemli bi gunu olursa aynı şekilde davranicam. Boyle olsun istemezdim ama napalim

Hayirli olsun saglikla büyütün Insaallah
En iyisini yapiyorsunuz uzak durun mesafe candır boyle insanlarla.

Bence sizi kıskanıyordur, ya evliliğinizi ya evlilik sürecinde size yapılanları. Takmayın samimi olmak istemiyor belli ki siz de olmayın. Kafanıza takmayın evliliğinize odaklanın dert edilecek bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…