her test yapildi demissin ama kanda pihtilasma testi de yapilmistir degil mi?
canım tanıdıgım ıkı arkads var bebegını dunyaya getırenler tekı 5 dusuk yapatı fakat hıc bır sorun yoktu bende 4 dusuk yasadım 5 hamıleyım butun tahlıllerım temız cıktı dr bıde kan sulandırıcı ıgneler kullanalım dedı sımdılık bı sorunum yok cok sukur rabbım ol dıyecek olacak kısmet gozuyle bekıyorum artık ben ıkı dr gıttım ankarada tekı lutfu onderoglu dıgerı ıse timur gürgan ıkıısıde prof ınternetten bı arastır ıstersen rabbım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın bırtek yasayan bılır tekraradan gecmıs olsun canımmm
Merhaba kızlar, 3 kez düşük yaptım. ilki 8 haftalıktı , ikincisi 18 haftalıktı , 3. ise 7 haftalıktı. bu düşükler sonrası birçok araştırma ve tahliller rahim filmleri kromozom analizleri herşey yapıldı fakat hiçbir neden bulunamadı benimle aynı sorunu yaşayan var mı bir sonraki gebelik için doktorlar ya doğal yoldan deneyeceksiniz diyorlar yada tüp bebek diyorlar ama ikisindede yeniden düşme riski varmış. şimdi ne yapacağımı bilemiyorum Ankara'da bildiğiniz düşük konusunda uzmanlaşmış doktor var mı lütfen yardım edin.
Birde bu sorunu yaşayıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı???
bir kez düşük yaptım 18 haftalıktı
ve herhangi bir sorunu olmayan normal seyirde bir hamilelikti
öylece gitti..
ikinci hamileliğimde hiçbir tahlil falan yapmadı doktorum
direk iğne ve hap tedavisine başaldım
normalde 4. düşükten sonra bu tedaviy iyapıyorlarmış sanırım
sağolsun iyi bir doktor ama sizin ilde değil...
ikinci hamileliğimsorunsuz geçti bi kuzum var çok şükür
Allah olmayanlara nasip etsin inşallah
cnm cok gecmis olsun bende 5 defa yasadim o aciyi 15 haftalik oldumu gelismio kalp atislari yavasliyo ve duruyosu an yine hamileyim ve dr bebek aspirini ve vitamin verdi bakalim surpriz:s kismet ALLAHhin dedigi olur. 7 haftalik suan ALLAh yardimcimiz olsun.sanirim seninkide kan pihtilasmasi olabilir sebebsiz bisey olmaz. banada simdiye kadar sebebsiz dediler ama kan phtilasmasi cikti. bazi annelerde hamilelikte hormonlar dan dolayi kan pihtilasmasi oluyomus ve bebege kan akim saglanmadigi için bebegin buyumesi yavasliyo be besin alamadigi için öluyomus bebek aspirini bunun için kani sivilastirmak için. ins sifa verir rabbim
dilay8 hayir canim 3 haftalik hamileyken dr a gittim o zaman verdi bebek aspirinini; igne vermedi gerek yok dedi bilmiyorum yinede cok endiseliyim; benim duydugum bildigim hamile kalmadan önce kullanmaya baslamak gerekiyodu ama bide 3. cu dusuk tede kan sulandirici igne kullandim ama cözum olmadi bilmiyorum belki dozajimi azdi diye kafamda surekli soru isareti var. bide pregesteron hapi verdi dr um surpriz cnm bekliyorum ben 15 haftalikken cok kritik durumum 15 haftallikken kalp atislari yavaslio bebegin goz gore gore duruyo o minik kalbi. hayirlisi olur ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?