Sebepsiz tekrarlayan düşük

merhana coktandir bu msj atmissiniz Ama 2 kere senin gibi 15 haftalik düsük yaptim ve ayni senin anlattigin gibi peki sonradan nedenini buldumar mi ve cocugun oldu mu

kimse yokmu bu durumda olan
rahim filmi çekildi mi acaba bu durumda? bende pıhtılaşma yok bütün testler temiz ama uterus anomalisi var bir kez histeroskopi geçirdim ama yeterli olmadı hem de histeroskopiyi yapan doktorum bebeğinin kalbinin atmamasıyla ilişkili değil demesine rağmen şimdi gittiğim doktor bebeğin gelişecek yeri olmadığı için kalbinin durduğunu söyledi

Senin gebeliklerin kac hafta olunca kalbi duruyorlar ben cektirmedim rahim filmi ama benimkiler 15 hafta olunca kendi kendine kalbi duruyor hic bir belirti vermeden pihtilasma problemim cok az bu sonuncusunda ignede kullandim ama yine ayni haftada durdu

benim ilk haftalarda duruyor 6-7. hafta civarı ama doktorum bunun benim şansıma olduğunu genelde 16. hafta civarında düştüklerini söyledi bende böyle teselli edildim işte

benim ilk haftalarda duruyor 6-7. hafta civarı ama doktorum bunun benim şansıma olduğunu genelde 16. hafta civarında düştüklerini söyledi bende böyle teselli edildim işte
cok gecmis olsun Uterus oldugunu zannetmiyorum cünkü iki cocugum var arastiracaklar bu sefer bakalim artik Allahtan hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…