merhaba canım ben de iki kez bebeğimi kalp atımı durması nedeniyle kaybettim test yaptırdım protein s değerin 54 çıktı doktor çok düşük değil iğneye gerek yok aspirinle yapıcaz tedaviyi dedi ama çok korkuyorum seni anlıyorum umarım bir çare buluruz
benim 3 düşüğüm oldu araştırıldı birşey çıkmadı sadece anti trombin III biraz yüksek çıkmış ama tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi. gebelik olunca 0.4lük iğneye başlayacakmış önlem olarak umarım bu sefer işe yarar çünkü 3 düşük yaptım.. doktorlarda tam net bilmiyor önlem olarak dedi bak sana da iğneye gerek yok demiş şimdi hangisi doğru anlamadım...benimde iki düşüğüm kalp atışı durması sonucu oldu. diğeri biraz büyüktü 4,5 aylıktı doktor ihmali yüzünden şimdi iyi bir doktor bulup gerekli önlemi almak istiyorum ama doktorlarada güvenemiyorum...deneme yanılma yöntemini kullanıyorlar...
bi defasindada kan sulandirici igne vuruldum cozum olmadi bilmiyorum canim simdide kan sulandirmak için bebek aspirini aliyorum bakalim hep 15 haftalikken oluyu yavas yavas kalp atisi yavasliyo yavrularimin sonra gelsimesi duruyo mesela en sonuncuda 18 haftalikken gittim dr dedi buyumuyo 15 haftalik gibi dedi ve dediginden sonrada kalbi durdu bi kac gun içinde; kan gecmio bebege bebek beslenemio dedi bakalim artik arpirin ise yariycakmi allahdan umit kesilmez
ist-me canim senin adina ne kadar sevindim ins benim bebegimde dusmez bu seger 11 haftalik oldu ve 4 defa 15 haftalikken kaybettim bekliyoruz. dua edin bende sadece bebek aspirini kullaniorum bide rogestoron hapi ins sifa olur
merhaba arkadaşlar.ben toplam 5 düşük yaptım.bütün tahlillerimi yaptırdım. hiç bir neden bulunamıyor.3 bebeğin kalp atışlarını hiç duyamadık. 8.haftalarda kürtaj oldum alındı. 4.gebeliğim kimyasal gebelikti.o kanamayla düştü.5.ve son olanı yeni kaybettim .fragmin 5000 iğne kullandım.12haftaya ulaştı.bunun farkı kalp atışlarını 1ay kadar duyduk.ya doz yetersiz geldi ya da başka bir sebep var.genetik ve patalojiye gönderdik.ancak diğerlerinde de genetikten sonuç çıkmadı.bundan da pek ümitli değiliz.pıhtılaşma sorunuda çıkmadı.belki bundardır diye kullandm.bu arada gitmediğim doktor kalmadı.ankara ve eskişehir bütün prof lara gittim.şimdi bir de istanbulu deneyeceğim. benim gibi sorunu olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim
canım bugün genetik dr. aradı.birşey bulmuşlar.2gün sonra çağırdı.konuşacakmışız.sonra kendi doktoruma sonucu göstereceğim.çok merak ediiyorum ne çıktı.umarım kötü bişey çıkmamıştır.ben eskişehirdeki doktorumdan çok memnunum.tavsiye ederim.galiba benim sorunum belli oldu.genetik.bakalım şimdiki planımız ne olacak.yineburadan görüşürüzcanım önceden de yazmıştım benim 3 düşüğüm var ve sebebi bulunamıyor senin gibi pıhtılaşma ve diğer herşey normal ama bir şekilde ikisi 8. haftada kalbi atarken birden bire durdu diğeri 18. haftada su kesem patladı o yüzden gitmediğim doktor kalmadı hepsinin tek bir ortak yanı var cleaxane 0.4 iğne dediler. bakalım deneyip göreceğiz iyi bir doktor bulursan bana da yazar mısın ben hala bulamadım da hepsi deneyeceksin diyor hangisinde tutarsa hesabına giriyor çünkü onlarda bilemiyor. şimdi tek tesellim belki bu iğne işe yarar inşallah sen iğne kullandığın halde mi yinede kalbi durdu canım doktorlar bu duruma ne dedi nasıl bir tedavi uygulayacaklar sana şimdi ? çok soru sordum kusura bakma merak ettim aynı şeyleri yaşadığımız için ...
benimde 4 kez bebeklerimin kalbi durdu tam 9 haftalıkken hiç bir sorun bulamadı doktorlar genetik araştırma bile yapıldı kan sulandırıcı iğne ve aspirinde kullandım ama benimkisi tıbbi bi problem değilmiş meğerse uykumda çok korkuyordum sonra çaresini buldum ve şu an 7 aylık bi oğlum var
bi ipe 40 defa cin suresini okudular 41. de iki ucunu birleştirip belime bağladılarbenim genetik sonucumda sıkıntı çıkmadı.genetik bir hastalığımız yokmuş.bende senin gibi hamileyken uykumdan sıçrayarak kalkıyordum.bu sebep olabilirmi.nasıl bir çare buldun. bizide bilgilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?