sebepsiz ve boşu boşuna kıyılan bir can..

ya bu ne ya Allah aşkına sarhoşu hapçısı tacizcisi biniyor bu toplu taşımaya ondan sonra zavallı işinde gücünde insanlar korkudan sesini çıkaramayarak herşeye göz yumuyor göz yummazsa da ya dövülüyor ya bıçaklanıyor, gerçekten ve çok ciddi istediğim birşey var, sokaklarda gezen ve arama yapan insanların üstünü arayan polisler olmalı gerek durakta gerek caddede şüpheli gördüğünü arayacak bayan ve erkek polisler ben hiç çekinmem ve birçok kişide çekinmez eminim sadece kapalı mekanlarda değil yolda heran magandaların kursununa bıcağına hedef olabiliriz, hem de bunun gibi basit bir sebepten, neymiş ön kapıyı açacakmıs gerizekalı bu kadar kolay bir cana kıyılmaz Allah korkusu yok bu insanı neyle korkutabilirsiniz ki, o kadar içim acıdı ki,
her otobüse bindiğimde ve tartışma yaşandıgında ödüm kopuyor; biri bi bıçak yada silah çekse boş yere öleceğiz, güvenlik sadece başbakan ve bakanlar için olmamalı, vatandaşı korumalı önce güvenlik güçleri..

hapislerde çürürsün insallah

bıcağını cekmeden diğer adamlar neden asagıya atmadı adamı,çok duyarsız bir toplumuz,

izlemeye yorum yapmaya dedikodu etmeye bayılırız ama yardım etmeye geldimi iş bana dokunmayan yılan bin yasasın

Geçenlerde okumuştum bu haberi ne kadar üzücü ya.Aşağılık kendini bilmez hapçı manyak insanlar dolaşıyor etrafımızda.Adam normal olsa o bıçağın cebinde ne işi var.Çok yazık oldu Şoföre birde arkadaki adamda öyle duruyor bir noktada müdahele edip o kişiyi uzaklaştırabilirlerdi.Biz toplum olarak merakla bakıp izlemeyi seven bir toplumuz bunun yanı sıra birazda özverili dayanışma olsa.Belkide o can kurtulucaktı bir pisliğin elinden.Ama Allah kaderini böyle yazmış diyorum Allah rahmet eylesin.Ve idam geri gelsin diyorummmm.Geri gelsinki pislik insanlar bir nebzede olsa azalsın.Allah'a hesabını versinler bu yaptıkları pislikler için.

burası bnm yaşadıgım yer...
insan olarak okadar çekingenler ki kendilerine bişey olmasın diye film gibi izliyor adamlar..
bu olay olalı biraz zaman geçsede ben hhergün anımsıyorum ve hala etksinden kurtulamıyorum

Son düzenleme:
Adam ölmüş. Ben izledikten sonra bayağı etkisinden çıkamadım. İzlemeyin bence... Sokağa çıkmaktan korkar oldum. Neresi burası?

İzlemedim ama okudum.

Bu insanlar her yerde var. Allah bizden uzak tutsun bunları. Yaşamayı bile hak etmiyorlar.

Haberlerde izlemistim ama cozemedim bicak adama saplanmis mi ?

Ben de izledim ve etkilendim kötü.. Allah rahmet eylesin. Allah insanların kalbinden merhameti almasın.

Allah ailesine sabır versin çok üzücü gerçekten:26:hergün basit nedenlerden dolayı masum insanlar, piskopat hasta ruhlu birileri yüzünden ölüyor bu da onlardan biri :26:

oradakiler erkek olsa durup izlemezler. 3'ü adamı tutsa bir şey yapamazdı. durup bakıyorlar sadece inanamıyorum ya çok kötü oldum (((

boşa dememişler ite dalanma çalıya dolan diye bela gelmiş işte bırak insin gitsin ne inat edersin suratında hayır yok önden inse ne arkadan inse ne bırak işte değdimi şimdi yazık

boşa dememişler ite dalanma çalıya dolan diye bela gelmiş işte bırak insin gitsin ne inat edersin suratında hayır yok önden inse ne arkadan inse ne bırak işte değdimi şimdi yazık

yorumlara yorum yapmayı doğru bulmuyorum ama şimdide şöförmü suçlu oldu yanı böyle gerizekalı tip görürsek onlar ne derse onu yapıcaz ölmeden kurtulduğumuza şükredicez bumu yanı artık böyle zorbalar assın kessin susalım hayır bunun çözümü kesınlıkle bu değil hamıleler bile arka kapıdan inerken bu pislikte iniverseymiş

Çok ama çok üzüldüm , yazık olmuş ALLAH rahmet eylesin , hayat ne kadar anlamsız ya birkez daha anladım

ne yapalım biz katilmiyiz onlar gibi çekelim bıçağı ya onlar bizi ya biz onları sebep ne önden indirmedi adam adam belliki sarhoş uyuşturucu içmiş gelmiş öldürcek adam arıyo bu işin çözümü yok bu ülkede öldürülen kadın sayısı kaç hersene yetkilinin dediği ne herkesin başına polis dikemeyiz çözümü onlar bulamıyo biz ne yapalım bu konu döner dolaşır siyasete gelir eğer otobüsçü o adamı öldürseydi yine aynı masum adam önden inmek istedi indirmeyen otobüsçü öldürdü olucaktı bu işin çözümü yok tek çözüm eğitim ve hoşgörü ama o da türkiye sınırlarında yok malesef tekrar dediğim gibi yazık yani bırakıp gönderseymiş keşke ecel gelmiş ama yapacakta bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…