- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet aklım boş kaldı bu sıralar sanırım o yuzden oldu, deneyeceğim teşekkür ederim :)Bana da bu ara çok oluyor buöyle zamanlarda atıyorum kendimi dışarı koşmaya yürümeye ya da kafamı bambaşka yerlere sürükleyecek şeyler yapıyorum.Bunu bulmakta size kalmış.Benim izlediğim ilginç diziler ya da bir puzzle bu işlevi görüyor ama kişiye göre değişir tabi bi de zaman.Aslında canım sıkkın diye düşündüğünüz için böyle hissettiğinizi farketmeniz lazım zamanla dikkatiniz dağıtan şeyler yapın iyi gelecektir :)
Melisa çayı da işe yarıyormuş içeyim en iyisi ben yeşil çay falan rahatlatır belkiAğlamak iyi gelebilir çünkü biz bazen farkında olmadan içimize bir çok şeyi atarız ve zaman geçtikçe etrafta sorun olmasa bile önceden kafaya taktığımız şeyler stres yapabilir.Ayrıca yeşil çayda içebilirsin rahatlatır
Ağlamak iyi gelebilir çünkü biz bazen farkında olmadan içimize bir çok şeyi atarız ve zaman geçtikçe etrafta sorun olmasa bile önceden kafaya taktığımız şeyler stres yapabilir.Ayrıca yeşil çayda içebilirsin rahatlatır
Canım duygusal şarkı dinle biraz iyi geliyor, gözyaşı akıtıyor ya
aynen canım dinle duygusal müzik ağla .. Yemin ederim çok çok iyi geliyor yaa .. insan kendine geliyor resmen .. :)Genelde bi şeye kırılınca vs içime atmam ama bilmiyorum belki farkında olmadan üzüldüğüm bi şeyi geriye attığım için şimdi ortaya çıktı
Panik atak başlangıcı gibi
bana da bir ara geldiler kendimi dışarıya vurdum
evde kalıp kendimi dinlemedim atlattım çok şükür
kafanızı dağıtacak bir şeylerle meşgul olun
ara ara banada olur bı anda boylesı . aklıma da hep kotu bısey olcakmıs gıbı gelır .
ben genellıkle yururum ıyı de gelır . ozellıkle denız havası .
bır de ınanır mısın bılmem ama " Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” ı ıstedıgın kadar soyle , Peygamber Efendımızın en sevdıgı duaymıs ve 70000 melek amın dermıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?