- 4 Ocak 2015
- 533
- 404
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gribim var ne baska biseyim kolay kolay hasta olan biri degilim yedigim ictigimde hep ayni ama hic anlamiyorum gunden gune eriyorum 1 haftada 3 kilo verdimBikaç defa rahatsızlanıp kustuysanız eğer sonrası daha rahat geliyo. 1 hafta diyosunuz acaba istemsizce vücut alıştı bu duruma da ondan mı oluyo ki?
Onu da gosterdim ilgisi olmaz diyor doktor ne sigara ne alkol psikolojik olarak mi anlamadim eKullagimin zarini parlatti demistin kocam, ondan dolayi olabilirmi ?
Kullaginla ilgili son durum ne ? Ameliyat ettircekmi kocan ?Onu da gosterdim ilgisi olmaz diyor doktor ne sigara ne alkol psikolojik olarak mi anlamadim e
acaba reflünü varSon 1 haftadir sebepsiz yere kusuyorum midem dolu ya da bos olsun birden kusma geliyo zorlanmadan hem de kusuyorum afedersiniz doktora gittim birsey cikmadi dahiliyeye gittim birsey cikmadi gebelik testi yaptirdim bisey cikmadi basina boyle bisey gelen var mi
Son 1 haftadir sebepsiz yere kusuyorum midem dolu ya da bos olsun birden kusma geliyo zorlanmadan hem de kusuyorum afedersiniz doktora gittim birsey cikmadi dahiliyeye gittim birsey cikmadi gebelik testi yaptirdim bisey cikmadi basina boyle bisey gelen var mi
Son 1 haftadir sebepsiz yere kusuyorum midem dolu ya da bos olsun birden kusma geliyo zorlanmadan hem de kusuyorum afedersiniz doktora gittim birsey cikmadi dahiliyeye gittim birsey cikmadi gebelik testi yaptirdim bisey cikmadi basina boyle bisey gelen var mi