Sebepsiz yere kusma \\

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Son 1 haftadir sebepsiz yere kusuyorum midem dolu ya da bos olsun birden kusma geliyo zorlanmadan hem de kusuyorum afedersiniz doktora gittim birsey cikmadi dahiliyeye gittim birsey cikmadi gebelik testi yaptirdim bisey cikmadi basina boyle bisey gelen var mi

Bikaç defa rahatsızlanıp kustuysanız eğer sonrası daha rahat geliyo. 1 hafta diyosunuz acaba istemsizce vücut alıştı bu duruma da ondan mı oluyo ki?

Bikaç defa rahatsızlanıp kustuysanız eğer sonrası daha rahat geliyo. 1 hafta diyosunuz acaba istemsizce vücut alıştı bu duruma da ondan mı oluyo ki?
Ne gribim var ne baska biseyim kolay kolay hasta olan biri degilim yedigim ictigimde hep ayni ama hic anlamiyorum gunden gune eriyorum 1 haftada 3 kilo verdim

Son 1 haftadir sebepsiz yere kusuyorum midem dolu ya da bos olsun birden kusma geliyo zorlanmadan hem de kusuyorum afedersiniz doktora gittim birsey cikmadi dahiliyeye gittim birsey cikmadi gebelik testi yaptirdim bisey cikmadi basina boyle bisey gelen var mi
acaba reflünü var

Kulak zarıyla ilgisi olabilir belki.
Girmediniz mi henüz doktora ameliyat için.

Viral bir enfeksiyon ya da psikojenik kusma olabilir.

1 haftadır her gün gergin ve stresliyim ve her gün işte kusuyorum. Ben mutsuz olduğumda tedirgin olduğumda böyle olur. Belki sizinki de böyle bir durumdur.

Psikolojik canım, zaten doğru düzgün yemek de yiyemezsin. Bol sıvı tüket, yeşil salata, elma falan bunlar daha iyi oluyor.

Geçmiş olsun. Yullar önce çok sıkı bir diyet sonrası mide kapakçık bozulması sorunu yaşamıştım. Aynen dediğiniz gibi kusuyordum. Çok zor bir dönemdi. Tedavi olmanız şart bence. Vitamin,mineral ce sıvı kaybı yaşarsınız. Psikolojik de olabilir sebebi ama mutlaka uzman bir gastroenteroloğa görünmeniz gerekir. Kocanızla ilgili olan konunuzu hatırlıyorum. Allah kurtarsın demek istiyorum.

buradaki reçetelere inanıp doktoru ihmal etmeyin. nasıl bir doktora gittiniz bilmiyorum ama kusma travmatik kulak zarı yırtılmasıyla ilgilidir. baş dönmesi vs varsa kesinlikle ama kesinlikle doktor doktor gezin. psikolojik diye geçiştirilemeyecek kadar önemli bir şey bu bahsettiğiniz.

Back
X