Sebepsiz yere terkedilmek:((((

cosmogirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
168
2
118
Merhaba kızlar,

Size hikayemi anlatayım çok acı çekiyorum. Bundan 7 ay önce biriyle tanıştım tanıdıklarımızın sayesinde. O ist da yaşıyor bende yurtdışında. Başlarda birbirimizi tanımak amacıyla sürekli telefonda görüşüyorduk yazışır saatlerce telde konuşurduk. Hatta o sıralar benden hoşlandığını söyledi bana bende ona karşı boş değildim ama çekingenliğimden dolayı bir türlü itiraf edemiyordum. 1 ay önce ist akrabağlarımın yanına tatile geldim tabi bizim görüşmelerimizde sürüyordu hatta ayni semtte oturuyor akrabağlarımla. 3 hafta önce birbirimize olan sevgimizi itiraf ettik çıkmaya başladık. Çok güZel vakit geciriyorduk, saatlerce gezip eğleniyorduk onun yanında ben herşeyi unutuyordum çok mutluyduk hatta beni annesiyle bile tanıştırdı. Herşey rüya gibiydi ta kurban bayramına kadar.

Bayramda ikimizde şehirdişina cıktık malum bayram nedeniyle. Benimde yabancı hattım olduğu için heryerde wireless bulamıyordum ama ona söyledim Eğer cevap veremessem haberin olsun diye wireless olmadığı için nete giremiyordum. Bayramın 2inci günü herşey normaldi. 3 üncü gün benden ayrılmak istediğini söyledi (( kahroldum başımdan aşağa kaynar sular döküldü. Sebebide aramızdaki uzaklık mesafesini bahane etti. Oysa biz bunları baştan beri konuşmuştuk sorun olmayacağını söyledi hatta o beni ikna etti negatif düşünme diye baştan beri herşeyi biliyordu. Bayramın 2 inci günü bu ist döndü ve yolda dönerken kazaa yaptılar ölümden dönmüşler ve kazaadan sonra çok düşünmüş. Bi anlık kararla herşeyi bitimeye karar verdi yok işte çok zorlanacağız sen döneceksin ben kalacam ihtiyacım olduğunda yanımda olamayacaksın falan filan:ss

Halbuki döndüğümde fiziksel yanında olamayacağım ama diğer türlü herzaman yanında olacağımı söyledim. Hatta bidaki gelişimde ailelerimizi tanıştıracaktık ve ben ist yerleşecektim. Herşey 1 gün içinde değişti sanki sevdiğim adam gitti yerine başka birisi geldi hemde saçma bi sebep yüzünden uzaklığı bahane etti. Ne olduysa herşey kaZadan sonra değişti. Canım çok yanıyor onu çok seviyorum. Ayrıca beni herşeyden sildi faceten whatsapptan ama adım gibi eminim oda beni hala seviyor hissediyorum biliyorum. Ayrılığın sebebini bilmediğim için ne yapacağımı bilemiyorum ondan ne nefret edebiliyorum nede hak verebiliyorum 2 duvarın arasında sıkıştırdı beni bıraktı gitti((( lütfen bana bi akıl verin(((

terbiyesiz adam ne olacak.. dengesiz biriymiş..madem çok seviyorda nede silsin heryerden...belkide hayatında başka birileri girdi..uzaklık bahane...bir insan gerçekten severse uzak felan dinlemez diye düşünüyorum..boşu boşuna böyle biri için kendini yıpratma..

Nedense ben böyle geçerli bir sebebi olmadan ve aniden biten ilişkilerde, başlamış ya da başlayacak olan yeni bir ilişkinin kokusunu alıyorum... Uzaklık bahane gibi görünüyor. Birbirinizi henüz çok iyi tanımıyorsunuz, bu bahanesinin altında ne olduğunu bilemezsiniz. Bence gerçekten unutmaya çalışın.

Ayrılığın sebebini bile acıklamadı, bişey demiyorum ikimiz içinde hayırlısı bu dedi. Biri hakkımda bişeymi dedi acaba annesimi beğenmedi "hayır kesinlikle öyle bişey yok diyor" eee sorun ne o zaman. Daha neyin ne olduğunu bile bilmiyorum bunları düşünmekten kafayı yemek üzereyim( acaba kazaa da yüzüne gözüne bişeymi oldu ki utanıyor benden daha sevmem diye ?? Aklıma başka bişey gelmiyor çok çaresizim

Uzaklık yıpratıcıda olabiliyor, sorun yanlızca bu değildir ama etkilidir. Yani bu kadar yi anlaşıyorsanız, sen Türkiyede olmuş olsaydın bitmezdi bu ilişki. Sürekli yanında olacak kız istiyor demek ki, istediğinde elini tutacağı sarılacağı.
Atlatırsın merak etme, şimdi bunları hissediyor olman normal, kabullenmeye çalış sebep ne olursa olsun seni istemiyor sonuçta önemliolan bu ve yapman gereken beyninde bitirmek.

benim anladığım kadarıyla başta zaten öylesine konuşmuş sizinle,kazadan sonra sonra pişman olmuş seni kandırdığına ve ayrılmış, yani bir günde değişim saçma

Uzaktan ilişki yürütmek gerçekten zor.
Ama sonuçta bunu baştan bilip kabullenmiş.
Umarım bu işin altından da ikinci bir kadın çıkmaz...

Bahanesi güzelmiş ama ben yemedim, yahuu işe gelirken ben de araç kullanıyorum,ben de trafik yoğunluğu fazla bir şehirde yaşıyorum, bu zamana dek pek çok kaza atlattım hatta birkaçında ölümle yüzyüze geldim, o film şeridini defalarca gördüm ama çok şükür hala hayattayım ve birinde eşim görevinden dolayı 1 ay kadar benden 1000km uzakta bir şehirdeydi, aklı bende kalmasın diye durumu eşime söylemedim bile

Uzak mesafe, kaza falan bunlar hep bahane işin altında başka bişey var. Olan bana oldu üzülen kırılan elim kolum bağlı olan ben oldum.

Çok rica ediyorum "beni hala seviyor, bunu hissediyorum" gibi bir şeye inanmayın.
Sevgi bu ilişkinin neresinde?
Adam bitirmiş işte ve hiçbir şey aniden olmaz.
Altında mutlaka bir nedeni olmalı.
Uzaklık bahane sadece.

Düşünmeyi birakip hayatiniza bakin. Neyse ki İstanbula yerlesmeden,duzeninizi bozmadan birakmis sizi daha yolun basinda. Eger oyle olsa daha buyuk hayal kirikligi yasayacaktiniz...

Uzaklik bahane degil bence. Bakin, gercekten cok asik oldugunuz biri tasinir gider, uzak mesafe iliskisi yasarsiniz, bunu anlarim. Ama cok tanimadigin, 1 ay gordugun biriyle uzak mesafeden yurutmenin gercekten bir manasi yok, ben adami o konuda hakli buldum. Elini tutamadigin, gozlerine bakamadigin, kokusunu cekemedigin biriyle uzaktan uzaga konusmak bence zaman kaybi, bos yere hayat tuketme.

Sizi de anlayamadim, kisacik bir suredir tanidiginiz adam icin hayatinizi birakip Istanbul'a mi gelecektiniz ?

Zaten onunla tanışmadan önce ist yerleşmeyi düşünüyordum okulumda bitti gurbette artık yaşam yok diye bundan sonraki kalan ömrümü burda geçirmek istiyorum bu hep hayalimde vardi yani o adamla alakalı değil bu.

cnm hakkında hayırlısı olsun sıkma canını desemde fayda olmayacak.Bahane olduğu kesin ama sen sakın peşine düşme bi anlık karar vermişse sana geri dönecektir kesinlikle ama ailesi vaya başka biri tarafından etkileniyorsa hiç bekleme umutlanma derim hakkında hayırlısı olsun

O zaman Istanbul'a yerlesin, bu herifi de bosverin, gelince baskalariyla tanisirsiniz zaten. Bilmiyorum uzuntunuze deva olur mu ama hayirlisi olsun demek istiyorum.

Yok canım zaten o günden sonra ne aradım nede sordum aramamda demek ki benim için hayırlısı buymuş zorda olsa unutmam lazım hayat devam ediyor. Ben sadece kendimi kullanılmış gibi hissediyorum zoruma gidende bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…