Sebepsiz yere terkedilmek:((((

O zaman Istanbul'a yerlesin, bu herifi de bosverin, gelince baskalariyla tanisirsiniz zaten. Bilmiyorum uzuntunuze deva olur mu ama hayirlisi olsun demek istiyorum.

Hayalimi gerçekleştireceğim dediğiniz gibi herşeye rağmen hayat devam ediyor tabiki. Büyük konuşmak istemiyorum ama artık bu aşk mevzuları beni yordu bundan önceki ilişkilerimde bozuk çıktı. Bu devirde gerçek aşklar kalmadı herkes kolaya kaçıyor maalesef

Demek ki sizin hissettiğiniz gibi değilmiş. Sıradaki maçlara artık...

çamurlu su düşün, dinlendikten sonra çamur dibe çöker su berraklaşır...
sizin kafanızı da oldukça bulandırmış arkadaş, çok güzel bir ilişki yaşatmış mesafeye rağmen sonra ailesiyle tanıştırmış falan buraya kadar her şey berrak sonra birdenbire ortamı bulandırmış...
siz şimdi o da beni seviyor eminim, yok kaza geçirdiği için hassaslaştı vs bunlara inandırıyorsunuz ya kendinizi yapmayın... çamur dibe inip sular durulduğunda daha çok üzülürsünüz

hayat hiç beklemediğimiz sürprizlerle karşılaştırıyor bizi... çok fazla zaman geçirmemişsiniz zaten beraber.
ben de başka kadın kokusu aldım sizle de kapıyı açık bırakıp gitmiş...

Baştan kararsız insansa bu,
İlerisini düşünmeyin bu kişiyle..

sebepsiz degildir o, vardir bir sebebi. onun acisindan.
bosver, onuna hayatina bak. dunyadaki tek adam o degil. o da gorunuse gore mukemmel degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…