yok sayardim . engelledigine emin misinizmerhaba arkadaşlar aynı okulda çalıştığım birisi var.ilk zamanlar bir şeyler hissediyordum tabi ki aramızda iyiydi ama öyle okul ortamındaydık sadece.sonra anlamsızca benden kaçar oldu arkadaşlarım da fark etti.günaydın bile demez oldu(bu arada kesinlikle belli eder bir şey hiç yapmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım) sonra yarı yıl tatilinde tekrar instagramdan paylaşımlarımı beğenmeye başladı.sonuçta arkadaşız her şeyden önce aynı okuldaöğretmeniz.geçen gün bir baktım beni sadece beni instagramdan engellemiş.yani bir öyle bir böyle.bu durumda sorar mısınız nedenini?yoksa şu anyaptığım gibi onu yok mu sayarsınız?
Evet eminim başka bir hesaptan da baktım.sormamalıyım mı sizce?yok sayardim . engelledigine emin misiniz
Yaptığı her şeyden önce çok ayıp bana göre her gün yüzyüze bakıyoruzYok sayardim.
Haklısın dengesiz sanırımHiç sorma bile . Önemsediğini anlamasın .
Kesinlikle haklisin yaptigi hem ayip hem cocukca.Belki hayatina biri girdi direk engelledi.Bu adama selam bile verilmez artik.Yaptığı her şeyden önce çok ayıp bana göre her gün yüzyüze bakıyoruz
henüz evrimini tamamlayamayan bir ergen olduğunu düșünür güler geçerimmerhaba arkadaşlar aynı okulda çalıştığım birisi var.ilk zamanlar bir şeyler hissediyordum tabi ki aramızda iyiydi ama öyle okul ortamındaydık sadece.sonra anlamsızca benden kaçar oldu arkadaşlarım da fark etti.günaydın bile demez oldu(bu arada kesinlikle belli eder bir şey hiç yapmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım) sonra yarı yıl tatilinde tekrar instagramdan paylaşımlarımı beğenmeye başladı.sonuçta arkadaşız her şeyden önce aynı okuldaöğretmeniz.geçen gün bir baktım beni sadece beni instagramdan engellemiş.yani bir öyle bir böyle.bu durumda sorar mısınız nedenini?yoksa şu anyaptığım gibi onu yok mu sayarsınız?
Teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum.ister istemez konuşmak zorunda kalacak sınavlar vs. derken İnan’ın yüzüne bile bakmıyorumsevgilisi vardır, sizi de potansiyel sevgili adayı görüp engellemiştir diye düşündüm.
1) karşı tarafın kıskançlığı olabilir size karşı
2) sevgilisi olduğunu bilmenizi istememiş olabilir.
yapılması gereken: gormezden gelmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?