Sebosun Diyet Gunlugu

sebostos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
1.210
0
46
Ankara
Bugun 90,6 kilo(utanc verici) ile seruvenim basliyor.
Sabah kahvaltisi (12:10)
Iki kibrit kutusu peynir
Iki ceviz
Bir domates
Biraz pide
Azcik zeytinyagli minik bir kozlenmis patlican

hadi. hayırlısı. olsun canım senin günlüğünde Sabah daha erken kahvaltı. yapmaya çalış.bu arada senin boyun. kaç ?

hayırlı olsun canım inş devamı gelir yürüyüşe gidiyorum ekmek sadece kahvaltıda yiyiyorum 77den 80e çıktım 15günde yaa bu ne iş anlamadım bnde başlıyorum şu saat itibariyle

hayırlı olsun canım inş devamı gelir yürüyüşe gidiyorum ekmek sadece kahvaltıda yiyiyorum 77den 80e çıktım 15günde yaa bu ne iş anlamadım bnde başlıyorum şu saat itibariyle

Seninki de hayirli olsun cnm ben bebegimi emzirdigim icin cok siki bir diyet yapamiyorum ama bugun ucundan basladim en azindan sekerli bisey yemedim gun boyu sen de yediklerini yaz istersen belki bi faydadi olur

90.6
Kahvalti (12:30) bir peynirli hamir 6-7 zeytin 1yumurta 3ceviz
Ara
Yarim bardak meyve suyu 1ispanakli pasta(minnak)
Ogle (16:30)
1 tas yogurt biraz pirasa yemegi iki dilim esmer ekmek

merhaba arkadaşlar bu forumu yeni açtınız sanırım ayrı ayrı forumlarda yazmayalım takipçiler de bölünüyor. ben de yeni konu açacaktım ayça kaya'nın 8 kilo diyeti grubunun kalabalık olduğunu görünce oraya takıldım. çok kişi olunca paylaşımlar çoğalıyor. ben kalori hesaplayarak diyet yapıyorum başka diyetler uygulayanlar da var önemli olan kalabalık olmak. sizleri de bekleriz.şimidden hepimizin çabasına sağlık:))

Canım hayırlı olsun diyetin inşallah gidecek fazlalıklar.
Bende bugün itibariyle diyetimin 3. günündeyim. 1 kilo verdim sayılır.Son gaz devam edelim şekerim motivasyon çok önemli destek olalım incecik girelim bu yaza inşallah arada ziyaret ederim seni canım:3:

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun diyetin inşallah gidecek fazlalıklar.
Bende bugün itibariyle diyetimin 3. günündeyim. 1 kilo verdim sayılır.Son gaz devam edelim şekerim motivasyon çok önemli destek olalım incecik girelim bu yaza inşallah arada ziyaret ederim seni canım:3:

Senin diyetin de hayirli olsun cnm ben emzirdigim icin siki bir diyet yapamiyorum ama son zamanlarda surekli kilo aliyorum almazsam o bile kar canim hep gel ziyaretime cok memnun olurum fazla yedlgimde de guzel bi firca cekebilrsin ki kahvaltiyi fazla kacirdim : (

Back
X