Mutfak Püf Noktaları Sebze kurutucu kullanan var mı?

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Sebze kurutucu kullanan var mı varsa kullanımı hakkında bilgi almak istiyorum. Pratik oluyor mu gerçekten kurutuyor mu? Kullanımı rahat mı?

ben de merak ediyorum..alsam mı diye düşünüyorum ama plastik zararlı diyolar ya bu kurutucular da plastik dğeil mi?
Bilgili tecrübeli arkadaşların cevabını ben de bekliyorum...

ben aldım
güzel kurutuyor salatalar kuru olduğu zaman sosunuda iyi çekip daha lezzetli oluyor
ama çokta gerekli birşey değilmiş

bende alıcaktım almasammı mıki..

yeşilliklerin kuruması için baya bekleniyo öteki türü..

Çok harika birşey ben çok memnunum.. Plastik olmasında bi sakıncası yok ben kimya mühendisiyim ve plastikler üzerine de tecrübem var ısı etki etmiyorki bu tamamiyle santrifüj olayı ..Bilhassa salatalarda, kısırda süper oluyor. Salatanın suyuna ekmek batırmaya da bayılırım bu sayede yıkama suyunu yememiş oluyorum çok sağlıklı yani....Şahsen benim çok hoşuma gitti.

Kapağında ipi olandan değil çevirmeli olanından alın ipi koptumu bir işe yaramıyor onun dışında çok kullanışlı tavsiye ederim

gecen gun bende almayı dusundum ama gereksız buldum
cunku kıvırcık salatası sevmeyız bız arada bır ıcınde gereksız gordum

Sadece kıvırcık değil, diğer yeşillikler için de kullanılabiliyor. Hatta geçen gün ıspanak bile kuruttum:1rolleyes:
aslında üşenmeyip yeşillikleri aldığımız zaman kurutup saklama kabında kaldırsak sonrasında da pratik olur salata yapmak filan, zaman kaybı olmaz en azından. Her zaman kim uğraşacak orası ayrı tabi
E tabi salatada musluk suyu kalmaması da artısı bence sengözlerimebaksanab

Bencede çok kullanışlı hem çalışan bayanlar içinde ideal diye düşünüyorum bence mutfakta olması gereken bir ürün

Ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum ama plastik asla sokmam eve kanserojen çünkü..hep atıklardan elde ediliyor bunlar..tupperware diye bir marka var onu kullanıyorum diğerleride bunun taklidi zaten..

sadece kıvırcık değil sebze olan herşeyi kurutabiliriz mesela patates kızartmak için patates soyarız ya yıkarız ıslak ıslak yağa atamayız o zamanda kullanabiliriz kurutmak için süper bence..

mantıklıymış alıyım bende

ben tupperware nin kini kullanıyorum çok memnunum yeşilliklerin tamamen suyunu süzdürüyor salatayı sadece kendi suyuyla yiyorsunuz , kızartmalık patatesleri falanda onda 2-3 çeviriyorum ayrıca peçeteyle kurulamaya gerek kalmıyor tavsiye ederim

tupperware nerelerde satılıyor? real de migrosta..falan var mı? Bir de fiyatı ne kadardır tahmini bilen var mı?

kızlar tupperware' e dünya kadar para vermenize gerek yok, kullandığınız leğen vs..ile aynı malzemeden. zaten ısıtmayla işiniz yok ki zararı olsun. Koçtaşlarda satılanlar var, Üçsan'dı sanırım markası ve 14-15 TL bişeydi. Yalnız bulaşık makinesine atmayın eğrilip büğrülebülür :bbo:

Bunların hepsi Tupperware taklidi..

Canım, ısıttığında, soğuttuğunda ya da uzun süre içinde tuttuğunda zararlı maddeler geçer sebzeye. Sen sadece 2 çevirip çıkaracaksın, zararı dokunmaz yani...ayrıca tupperware farklı mı sanıyorsun, tek yaptığı altın değerinde plastik satmak...

evet arkadaşlar üçsan kaliteli oluyor bende tavsiye ederim bi çok yerde var migroslarda satıyor.

Evet bencede bunların hepsi Tupperware taklidi bende çok memnunum tupperware lerimden özelliklede salatacı denilen bu üründen ayrıca plastikle tupperware in arasında çok fark var karşılaştırılamaz bile plastik denen şey petrol atığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…