Mutfak Püf Noktaları Sebze kurutucu kullanan var mı?

aldım,2-3 haftadır pazardan gelince güzelce yıkayıp,kurutup hava almaz kaplara koyuyoruz ve bir hafta boyunca temiz,kuru ve hazır yeşillik yiyoruz
üstelik diri diri oluyorlar
keşke daha önce alsaymışım tuppervare değil,üçsan aldım uzun sürekullanırım eskirse yenisini alırım,artık mutfağımın değişmez araçlarından oldu

bizdeki de üçsan sanırım, aylardır kullanıyoruz hiçbir sorun yok, dediğiniz gibi bozulmadan salataları saklama kaplarında saklayabiliyoruz, altında beyaz ızgara gibi şeyleri olanlarda.

bende tupperwareninkini kullanıyorum çok memnunum sedece salata kurutmak için değil ki mesela ben
ıspanak kavururken haşlamadan sonraki suyunu sıkmak için (diğer sebzeler içinde geçerli)

karnıyarık yada musakka vb bi yemek yaparken patlıcanın yapını sıktırıyorum çıkan yağa inanamıcaksınız :delphin:

bazı meyvelerinde suyunu sıkıyorum mesela çilek kumu var mı yok mu gömrüyorum bi çok şeyde kullanıyorum ben çok memnunum alın kızlardelikafadulden

Banada ewşim hediye etmişti çok memnunum ben de
Saatlerce yeşilliğin suyu akacak diye beklemiyorsun çok pratik

ıspanakları önceden saatler önce yıkar kurumaları için sarardım büyük mutfak bezlerine artık börekleri bile şip şak yapıyorum çok ama çok kullanışlı

selam ben 3 yıldır kullanıyorum annem migrostan almıştı özellikle salatada iyi olyo suyu aldğı açin salata sulu olmuyo kağıt peçeteyle kuruttum ilk evli olduğum zamanlar annem almışta ne işe yarıyo bilemedim ozamanlar daha yayğın da değildi. derya baykal çamaşır kurutuyodu anunla bende işlevi bu sayede öğrendim tavsiye ederim makinanın çamaşır kurutmasıyla aynı mantık sadece elinle çeviriyorsun.

ben aldım çevirmeli olanlarından özellikle ıspanakta süper oluyor çünkü doğrayıp yıkayınca bir de süzdürmek baya zor oluyor ykadığım suyla da tencereye koymak istemiyorum. Ayrıca marullar felan ne olursa kurutuyor hemde hızlı..

valla bende kullaniriyorum plastik olmasida sorun degil cünki isiyla temas etmedigi sürece sakincasi yok salatalarinizi su icinde yüzmesini istemiyosaniz tavsiye ederim harika seyzemuszemus

benim de var,ben de aldim,ama hergun mu kullaniyorum hayir...gerektiginde.fazla ihtiyac duymuyorum ama var diye de rahatim :)) tavsiye ederim cok guzel kurutuyor

üçsan var ama çevirmekten altı mı aşınmış yoksa makineye koymuştum ondan mı birşey olmuş anlamadım tam çeviremiyoruz artık sinir ediyor ben de tupperware almaya karar verdim.çünkü sebze kurutucu gerçekten çok güzel birşeymiş

çok güzel bi kurtarıcı bence saatlerce yeşilliklerin kurumasını beklemiyorum naneyi maydanozu ıspanağı marulu aklınıza gelebilecek her türlü yeşilliği kurutuyorum sürekli elimizin altında eğer yeşillik çok yiyorsanız öneririm

kızartma yapmadan önce sebzeleri kurutmak için kullanıyorum çok işime yarıyor özellikle patates kızartmasında.

çok memnunum.keşke daha önceleri keşfeteymişim.marullar artık daha birdiri duruyor salatalarımda.

tupperware nin en çok kullandığım ürünü gerek salata malzemlerinde gerek kızartma yapmadan önce patates,biber vs.. çevirmede gerekse misafirim olduğu zaman içinde salata yapmak için kullanıyorum

ayyy bende aldım çok güzel bişey. tavsiye ederim. kızlarrrr.

Back
X