- Konu Sahibi saadetkaya
-
az once sevgilimle donusu olmayan bir kavga ettik... ve ayrildikneden hep bole olmadik anlarda olmadik seyler oluyor neden karsi tarafi suclayip, uzulmek yerine gercekten ben mi hata yaptim... abarttim mi. ustune mi gittim. nedne boyle davrandi gibi sorularla beynimi kemiriyorum cok kotuyum ama kafami dagiticak birsey yapamiyorum, cunku tez yazmam lazim ama odaklanamiyorum... bugun bir on sunumu yollamam gerek cok az saatim kaldi ama aglamaktan birsye yapamiyorum. kendimi nasil toplicam
canım neden ayrıldınız tam olarak konu ne sana yardımcı olalım
canım neden ayrıldınız tam olarak konu ne sana yardımcı olalım
Şu an büyük ihtimal nefes alamıyor ve kalbiniz sıkışıyordur..
O artık yok.. napıcam ben artık benim değil mi, onu göremicek miyim koklayamayacak mıyım diye düşünceler geçiyordur..
Bir taraftanda o üzüldü mü.. noldu ya şaka gibi bu düşünceler geçiyordur..
Ama bir zaman sonra geçiyor bunlar çok değil bir hafta sabredin ilk andaki acı olmayacak..
Ama sonra pişman olmamanız için şu an tek önemli olan şey teziniz..
Ben ayrılık acısıyla dersime odaklanamamıştım..
çok pişmanım.. Siz yapmayın bunu pişmanlık daha kötü oluyor..
Ama herşey atlatılıyor emin olun şimdi derin bir nefes al ve biraz kafanı dağıt sonra teze devam
bu durumlarda bir meşgalenizin olması boşluktan çok daha iyidir. depresyona girecek vaktiniz bile yoktur. bu bir avantaj olabilir. değmeyecek birşeye üzülemem benim için hayatın devam ettiğini güzel bir tez çıkararak hem kendime hem ona ispat edebilirim diye hırslanıp teze daha çok sarılmaya çalışın. onu kafanızda erteleyin daha sonra düşünün..
sen kötü bir şey dememişsin ki, oraya gitsen görüşseniz ne var bunda..
ne kadar zamandır sevgilisiniz?
ben olsam 2 3 kere adresi istediğimde adresi vermeyen sevgiliye eeh be der kaparım tavır alırım yani ayrılmak bu sebeple çok saçma
Erkek arkadaşında sana karşı soğuk davranıyo sanki bu ilişkide en çok fedakarlığı yapan sensin sanırım beyefendi pasif ve rahat
telefonda sana söylediklerinde sonra ben olsam asla taviz vermezdim seni istemeyen reddeden o bence gururlu olup dimdik devam etmen lazım sorunlu bi sevgilin var bırak gitsin tezini yazmaya devam et.. kafan dağılır.
canim bitti zaten... bu saatten sonra donusu yoko kadar inatcidir ki ne hatasini kabul eder, ne arar. ha arasa ben kabul edermiyim orasi ayri. ama devamli gelecek planlayan, ailesine, arkadaslarina beni anlatan adam. neden bu kadar acimasiz, anlamiyorum neden adresini vermedi.. ne bu simdi. resmen beni gozden cikardi. acaba diyorum, gercektende o gun orda olmciakta ondan mi bu kadar rest cekti
cnm bence bu adam dediği yerde değil.. kesnlkle değil.. yada bir haltlar yiyor.. salla gitsn.. 8 ay önce yoktu bile.. 8 ay önce de yaşıyodun, gülebiliyodun...
Kesinlikle böyle olduğuna inanıyorum.
Çünkü zeytinyağı gibi üste çıkıp seni suçlu hissettirmek istemiş ve başarmış da ..
Bilmediğin bir şey olduğunu düşünüyorum.
Dediğin gibi arkadaşlarıyla plan yapmış ve orada bulunmayacak olabilir.
gercektende ole dimikonduramadim ama. yani baska turlu olsa, yanina geliyorum dedigimde kabul ederdi. cunku bu sekildedavranabilecegi kadar kotu davranmadim ona en cok ona takildim. niye bu kadar inat etti solememeye
agzindan evlilik lafi dusmuyordu... hep gelecekle ilgili planlar yapiyodu.beni demek ki daha once goden cikarmis, bu kadar kolay rest cekebildigine gore. hrsey yalanmis demek ki
şimdi başka erkek arkadaşlarıyla beraber... güç hissediyo kendinde, yüz buluyo.. bi haltlar yiyolr ve hoşuna gidiyor(şimdilk) sonra dank edick o eğlence bittiğinde herşey eski düzenine döndüğünde.. sana sölememesnin tek sebebi sakladığı bişyler olduğu anlamına geliyor. şuan gönlünü eğlendirsn.. şuan yaşadığı eğlence bittiğinde dank edick ama o zamanda sen tavrını koy. ilerde geri dönünce kabul edicm diyosan da yerini bi şeklde bul.. git baskn yap emn ol. kendi gözlernle gör neler yptığını. sendn bişyler saklıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?