secgilimden ayrildim az once.. nasil kafami toplicam bilmiyorum :(

canım neden ısrarla yanına gelmenı ıstemyr ki sen kendınce guzel bir plan yapmışşsın sanki bir şeyler saklar gbi geldi bana snçta sen oraya gdcksın guzel bır gun geçirmek ıstyrsn ve hakkında o senı nıye ıstemyr ınatla bence başka şeyler var bunun ıcınde ve suçunu bastrmak ıcın de bagrp çğrmş sana.bence alltan alma aklı başına gelsın

diğer kızlar söylemiş zaten ben de aynı şekilde düşündüm sonra, o orada bi şey yapıyor bi gizlisi var senden, yoksa ne bu tavır? kötü bi şey yok ki, ne güzel sevgilin yanına gelecek be adam. amacın ne? dimi..

ileride dönse bile bu olayı unutma kurcala bence tatlım

agzindan evlilik lafi dusmuyordu... hep gelecekle ilgili planlar yapiyodu. beni demek ki daha once goden cikarmis, bu kadar kolay rest cekebildigine gore. hrsey yalanmis demek ki

Son zamanlarda da böyle miydi?
Gitmeden önce aranız nasıldı oraya?
Bazen ağızlarındakiyle içlerindeki farklı olabiliyor ya da seni kaybedebileceğini anlamamış olabilir, böyle yapınca senin geri adım atacağını düşünmüştür. Ama bir yalan var işin içinde. Şimdi yapabileceği tek şey bir anda büyük konuşmak yersen numarasını ben suçluyum diye düşünüp geri adım atarsın ama yapma bunu ..
Düşündüğün kadar seviyorsa ve bunun bir açıklaması varsa ne yapar ne eder gelir bu kadar hatalı durumdayken gurur falan olmaz.

8 ay bitti. yani bilmiyorum ki niye boyle davrandi. dusunuyorum naptim diye... sonra neden adresini vermedi diyorum. niye... ben mi gereksiz israr ettim diyorum. o zaman verseydi benden degerlimi diyorum almiyor kafam

Bence asiri israrci olmaya gerek yoktu. Adresi veremeyecegini nednlerini de soylemis, bence makul nedenler degil ama madem oyle dedi uzatmadan ok deseydin, sonra yuzyuze geldiginizde veya daha rahat bir zamanda bunu tartisirdiniz. Erkeklerin cok ustune gitmemek lazim, fazla ilgi artik simarikliklarindan midir nedir ters tepiyor. O tavri gosterdigi zaman senin de adresinin de, sana hediye alanin da ..... diyip telefonu kapatacaktin aslinda :) neyse dur bakalim sen imdi tezine ver kendini, ben arar diye dusunuyorum boylesi sacma bir meseleden dolayi bitebiliyorsa isinicinde baska bisiy var diye dusunmeden duramazdim....

yada... şuan arkadşlarıyla beraber oldğndan eğleniyor... seni kafasından silp gönül rahatlığıyla bi haltlr yemek istiyor olablr.. ilerde ortaya çıksa bile biz o günlerde ayrıydık diyp vicdanını rahatlatck belkide...

son aylarda tartismalarimiz oluyordu, ama son iki,uc haftadir iyidik. cunku alttan aliyordum, kirildigim seyler oluyordu ama bende yogunum kafami ona vermiyim diye ses etmiyordum, dun biraz tartistik. yine beni uzmesine ragmen bisi demedim ona... ama o sonra sacma sapan bir sebepten yine kirdi beni. tartistik. sabah ilk kez geri adim atti. normalde yapmaz, yani coooook nadir hatasini kabul eder. sinirliydim yapmamaliydim dedi sende kizma artik bana gecti gitti dedi hala sinirliyim ama simdi mevzu o degil dedim, adresini istedim.. zaten sonarsinini yazdim yani sevdigini sadece soyluyordu, ama bilmiyorum gelecegini sanmiyorum zaten gelse nolur... ne duzelir ki bu saatten sonra

yani onu zor durumda birakmicami soyledim... kucuk cocuklar degiliz. makul olmamasindan ote sacpa sapan nedenlerdi. en son is arkadasimla papazmi olcam, burasi kucuk yer ne derler diyince zivanadan ciktim. iste o andan sonra inada bindirdim. dese sevglim adres su, ama nolur yollama, gelmeyi dusunuyorsanda gelme su su sebeplerden dolayi.. gelince telafi ederiz, zorla kapisina dayanmicam ya. ya telefonu kapatirdim ama bu sefer icim icimi yicekti... yani neden inatla yerini soylemiyor. konussam nolucak, yine suclu ben olucam. gereksiz yere paranoya yapiyorum diye ki.. inan son dakikaya kadar aklimdan bisi gecirmemistim.

bende anlamadim ki... yani tamam benim gelmemi istemedin. kucuk yer, mekan hos degil tamam diyim. ya guvenlige gondermicem, kaldigin yere gelince sana telefon edicekler, cikip alicaksin diyorum. onada hayir,.. ne demek bu! icimden geliyor israr ediyorum. peki sen neden israr ediyorsun ben mi paranoyagim diyorum ama bilmiyorum.. kurcalasam ilerde ne olcak ki? nasil ogrencem... ayrica inatcidir, nasilda hakli goruyordur kendini. asla aramaz eminim. ki ben bu saatten sonra aramam onu.

gelmez kinedense uzuldugunu bile dusunmuyorum. tek sebep benim. benim anlayissizligim, benim triplerim. bana telefon etti bunlari diyor, bundan sonra eskisi gibi olmicakmis, ben cok anlayissizmisim burda gostermem gereken anlayismis oymus buymus... kapattim teli en sonunda yuzune ne yaparsa rahatla yapsin simdi tek uzuntum ona haksizmi davrandim, cidden gereksiz paranayomi yaptigimdi

acaba gercekten orada mi kaliyor?ve gizledigi ne var ki anlamadim..bir bayan birileri gorecek.laf edecek diye cekinir..onun bu kadar tedirgin olmasi cok supheli bir durum..ya baska yerde yada sakladigi seyler var..herseyde vardir bir hayir.uzulmemeye calis.

canim ailesiyle tanistim, amcalarinin evine goturdu onlarla tanistim, hatta bir gun kalmaya gidelim dedi ben istemedim. ailesinin yazligina davet etti, annesi babasi abisi herkes orada ben girmedim(hem isim vardi o hafta. hemde kalmaya gitmezdim).. is yerine goturdu, is arkadaslariyla tanistirdi, patronunu gordum. daha neyin cekinmesi bu allahaskina. garip yermis. ya somadasin. minnacik yer. kaldigin yer garipse, altinda araba var sehir merkezinde otururuz. en fazla yarim saatlik yol olsun. bilmiyorum anlamadim

Valla ben de hiç bir anlam veremedim. Cocukca bir davranis... Sayet kendisini hakli goruyorsa o da ayri dertlerin habercisi...
Bu olayin uzerine bitti diyen o muydu sen mi? Ben olsam bir kaç gun beklerim baktim arayip sormuyor, cok guclu net ve kararli bir sekilde karsisina dikilir, bu sacmaligin hesabini sorar, akabinde de kendim bitiririm...

çok üstüne gitmişsin bence,
bayanlar fedakarlık yapıp zorluklara katlanmamalı, erkekler katlanmalı bence.
yani o sizin yanınıza gelmiyorsa siz niye gidiyorsunuz hakkaten tanımadığınız bir yere kız başınıza
sizi istese yanınıza gelirdi zaten, bakın siz geliyim dediğinizde bile kabul etmemiş.
sizden kaçan birinin üstüne giderseniz daha da bezdirirsiniz, ha hoş üstüne gitmeseniz de bi süre sonra biticekti bence bu ilişki kendinizi suçlamayın.

canim ben en sonunda cok sinirkenince bu isin icinde baska birsey var o zaman, tamam arama artik beni dedim telefonu kapatirken. sonra aradi acmadim. sonra msj attim iste... soylediklerin hic mantikli degil, ben bir yemek icin yanina gelip donmeyi kabul ederken bu yaptigin ne vs faan yazdim arama artik beni bir daha dedim. sonra o cok kotu bir msj atmis. iste sen bir aptalsin, su ana kadar kimseye bakmadim suclandigim seye bak , iste calistigi yeri yazmis burayami gelicektin vs vs, benden uzakta habersiz ol yeter demis... bende cok sinirlendim bu msj... iste beni hayal kirikligina ugrattigindan, vs babhseden bir msj attim. demogaji yapma demis... sonra biraz zarf attim... sirf gelmemi kabul edicekmi diye. cunku ben ne yaparsam yapayim, beni kabul etmicek hissine kapildim... icimde kalmasin diye.. iste altan aldim ilrek, gidecegimden degil. iste bilet aldim yarin geliyorum, aksam yemek yeriz su bu. gelme dedi... inatla alttan aldim. baslarda cok anlayisli olman yeterliydi diye yumusadi. aradi.. artik sole yapcam bole yapcam dedi. ama ne zamanki ben geliyorum herseye ragmen diyince, gelme beni bulamazsin ben senin icin yokum demeye basladi. ben onu bu saatten sonra arayip sormam, cunku sorularimin cevabini vermicek...

canim sadece hediye yollicaktim... yogunum ve hediye bakmaya cikamadim... zaman kazanmak adina, hosuna gider dusundum. isin bu kadar uzucani bilemedim. icime dogdu sanirim bilmiyorum ki. yani israrla adresi vermek istemese, daha guzel bir sekilde bana ifade etse, ya da daha mantikli ifade etse uzatmam. ama o israrla garip sebeplerle adresi vermedikce, ben inat ettim. ne bilim iste, ben ona cok istiyorum icimen geldi neden inat ediyorsun dedigimde, iste tatlim surda kaliyoruz (tam adres olmak zorunda degil), ama iste beni arasalar ben yemekte olsam, yolladigim seyi alamasalar, vs vs dese.. sonra yinede istiyorsan bir yoluna bakariz ama yapma gibi guzelce anlatsa. belki israr etmicem... yok is arkadasi kizarmis, o ne dermis. yok papaz olurmus. sacma sapan seyler. yanina gitme olayini dusundum evet, ama ikinci bir ihtimaldi. sonra sirf ona yerini soyletmek icin inat ettim... yoksa ozellikle tatrtistiktan sonra yanina gitmeyi dusunmuyordum, adresi inatla soylemiceni bildigim icin blof yaptim. ole iste.

Önceki konularınızı da okumuştum. Bana söylemesi kolay tabi de, dünyada başka adam mı yok arkadaşım bırak onu lütfen. Sen onun için çabalarken o seni kandırıyor ve yalanı ortaya çıkmasın diye de üste çıkmaya çalışmış. Çok soru sorup da onu çıkmaza sokmanı engellemek için.
8 ay uzun bir süre değil, önce tezine odaklan kariyerini düşün eminim o arkadaşlarının yanında seni üzdüğünü kırdığını düşünmek yerine eğlenmeye bakıyordur. Erkekler böyle malesef ilgi göstermezler, ilgi görünce kaçarlar. Hiç arama mesaj da atma, o ararsa da açma bence artık son ver bu sorunlu ilişkiye daha fazla yıpranmadan

hayat sevgiliden ibaret değildir bayanlar titreyin ve kendinize gelin!

bu cümleyi sindirene kadar anlam çıkarta çıkarta oku hemen toparlanırsın

Adresini vermedi çünkü sana söylediği gibi emniyetin misafirhanesinde falan kalmıyo.. ''Burası ufak yer ne derler'' ne kadar komik bir bahane! Sanki herkes tanıyo onu orda halbuki oda dönücek kimsenin kimseyi tanıdığı yok seni onunla görseler nolcakki orda hem ayıp bişimi yapıcaksınız altı üstü iki sevgili buluşup yemek yiceksiniz hepsi bu.. Canım ben nedense sevgiline fazla güvenemedim.. Hislerimde pek yanılmam ama sevgilin senden soğumuş ve sölediği herşeyde yalan...bahane...

bu muhabbetin baslarinda boyle dusunmemistim, ama bende artik aynisini dusunuyorum keske emin olabilseydim... yani dunku gibi degilim, ne kadar kavga edersek edelim, kizgin olursak olalim, ben herseye ragmen geliyorum dedigimde... gel burda ne yaparsan yap ama arama beni yanina gelmem kesinlikle demesi bu soyledigin seye daha cok inandirmaya basladi. ama madem soguduysa, ben ona ayrilalim dedim nedne boyle oluyor, anlasamiyoruz demek ki dedim. hep beni sucladi, o herseyden memnunmus. birtek ben sorun cikariyorusum, o benimle gelecek planliyormus ama ben hemen vzgeciyormusum... bilmiyorum... ne oldu dun ne bitti bilmiyorum

O tabiki halinden memnun olur, sen ceptesin evleneceği kadınsın, arada da iş gezisi bahanesiyle eğlenebileceği kadınlarla birlikte. Böyle bir hayattan niye şikayet etsin ki. Ama senin tarafından katlanılmayacak bir ilişki, seni suçlamalarını kabullenme mantığınla hareket et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…