- Konu Sahibi saadetkaya
-
agzindan evlilik lafi dusmuyordu... hep gelecekle ilgili planlar yapiyodu.beni demek ki daha once goden cikarmis, bu kadar kolay rest cekebildigine gore. hrsey yalanmis demek ki
8 ay bitti. yani bilmiyorum kiniye boyle davrandi. dusunuyorum naptim diye... sonra neden adresini vermedi diyorum. niye... ben mi gereksiz israr ettim diyorum. o zaman verseydi benden degerlimi diyorum almiyor kafam
Son zamanlarda da böyle miydi?
Gitmeden önce aranız nasıldı oraya?
Bazen ağızlarındakiyle içlerindeki farklı olabiliyor ya da seni kaybedebileceğini anlamamış olabilir, böyle yapınca senin geri adım atacağını düşünmüştür. Ama bir yalan var işin içinde. Şimdi yapabileceği tek şey bir anda büyük konuşmak yersen numarasını ben suçluyum diye düşünüp geri adım atarsın ama yapma bunu ..
Düşündüğün kadar seviyorsa ve bunun bir açıklaması varsa ne yapar ne eder gelir bu kadar hatalı durumdayken gurur falan olmaz.
Bence asiri israrci olmaya gerek yoktu. Adresi veremeyecegini nednlerini de soylemis, bence makul nedenler degil ama madem oyle dedi uzatmadan ok deseydin, sonra yuzyuze geldiginizde veya daha rahat bir zamanda bunu tartisirdiniz. Erkeklerin cok ustune gitmemek lazim, fazla ilgi artik simarikliklarindan midir nedir ters tepiyor. O tavri gosterdigi zaman senin de adresinin de, sana hediye alanin da ..... diyip telefonu kapatacaktin aslinda :) neyse dur bakalim sen imdi tezine ver kendini, ben arar diye dusunuyorum boylesi sacma bir meseleden dolayi bitebiliyorsa isinicinde baska bisiy var diye dusunmeden duramazdim....
diğer kızlar söylemiş zaten ben de aynı şekilde düşündüm sonra, o orada bi şey yapıyor bi gizlisi var senden, yoksa ne bu tavır? kötü bi şey yok ki, ne güzel sevgilin yanına gelecek be adam. amacın ne? dimi..
ileride dönse bile bu olayı unutma kurcala bence tatlım
canım neden ısrarla yanına gelmenı ıstemyr ki sen kendınce guzel bir plan yapmışşsın sanki bir şeyler saklar gbi geldi bana snçta sen oraya gdcksın guzel bır gun geçirmek ıstyrsn ve hakkında o senı nıye ıstemyr ınatla bence başka şeyler var bunun ıcınde ve suçunu bastrmak ıcın de bagrp çğrmş sana.bence alltan alma aklı başına gelsın
acaba gercekten orada mi kaliyor?ve gizledigi ne var ki anlamadim..bir bayan birileri gorecek.laf edecek diye cekinir..onun bu kadar tedirgin olmasi cok supheli bir durum..ya baska yerde yada sakladigi seyler var..herseyde vardir bir hayir.uzulmemeye calis.
canim ailesiyle tanistim, amcalarinin evine goturdu onlarla tanistim, hatta bir gun kalmaya gidelim dedi ben istemedim. ailesinin yazligina davet etti, annesi babasi abisi herkes orada ben girmedim(hem isim vardi o hafta. hemde kalmaya gitmezdim).. is yerine goturdu, is arkadaslariyla tanistirdi, patronunu gordum. daha neyin cekinmesi bu allahaskina. garip yermis. ya somadasin. minnacik yer. kaldigin yer garipse, altinda araba var sehir merkezinde otururuz. en fazla yarim saatlik yol olsun. bilmiyorum anlamadim
Valla ben de hiç bir anlam veremedim. Cocukca bir davranis... Sayet kendisini hakli goruyorsa o da ayri dertlerin habercisi...
Bu olayin uzerine bitti diyen o muydu sen mi? Ben olsam bir kaç gun beklerim baktim arayip sormuyor, cok guclu net ve kararli bir sekilde karsisina dikilir, bu sacmaligin hesabini sorar, akabinde de kendim bitiririm...
çok üstüne gitmişsin bence,
bayanlar fedakarlık yapıp zorluklara katlanmamalı, erkekler katlanmalı bence.
yani o sizin yanınıza gelmiyorsa siz niye gidiyorsunuz hakkaten tanımadığınız bir yere kız başınıza
sizi istese yanınıza gelirdi zaten, bakın siz geliyim dediğinizde bile kabul etmemiş.
sizden kaçan birinin üstüne giderseniz daha da bezdirirsiniz, ha hoş üstüne gitmeseniz de bi süre sonra biticekti bence bu ilişki kendinizi suçlamayın.
Adresini vermedi çünkü sana söylediği gibi emniyetin misafirhanesinde falan kalmıyo.. ''Burası ufak yer ne derler'' ne kadar komik bir bahane! Sanki herkes tanıyo onu orda halbuki oda dönücek kimsenin kimseyi tanıdığı yok seni onunla görseler nolcakki orda hem ayıp bişimi yapıcaksınız altı üstü iki sevgili buluşup yemek yiceksiniz hepsi bu.. Canım ben nedense sevgiline fazla güvenemedim.. Hislerimde pek yanılmam ama sevgilin senden soğumuş ve sölediği herşeyde yalan...bahane...
bu muhabbetin baslarinda boyle dusunmemistim, ama bende artik aynisini dusunuyorumkeske emin olabilseydim... yani dunku gibi degilim, ne kadar kavga edersek edelim, kizgin olursak olalim, ben herseye ragmen geliyorum dedigimde... gel burda ne yaparsan yap ama arama beni yanina gelmem kesinlikle demesi bu soyledigin seye daha cok inandirmaya basladi. ama madem soguduysa, ben ona ayrilalim dedim nedne boyle oluyor, anlasamiyoruz demek ki dedim. hep beni sucladi, o herseyden memnunmus. birtek ben sorun cikariyorusum, o benimle gelecek planliyormus ama ben hemen vzgeciyormusum... bilmiyorum... ne oldu dun ne bitti bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?