bak hemen kötüyü düşünme sana teselli vermek için söylemiyorum ama şimdilik kötüyü düşünme daha yeni olmuş bu olay anladığım kadarıyla ve her iki terefında duyguları düşünceleri karma karışık bir tarafınki sinirden bir tarafınki üzüntüden sana gelme kalma falan filan demiş. sende üsteleyince erkeklerin huysuzluğu işte fazla ısrar edilince bişey sanıyolar iyice inada bindiriyolar işte seninkide inat etmiş belliki gelme demiş. canım belki ilk gelme yada gönderme dediğinde gerçekten uygun bir durumu yoktu musait değildi sende biraz fazla üsteleyince tepesi attı çıkışmaya başladı birazda onun açısından bakmak lazım ne durumda nasıl rahat bir ortamdamı olduğunu bilmiyosun şimdide arayınca sinirle sana ayrılalım falan demiş bu kadar küçük bi tartışma yüzünden ayrılır olurmu pek düşünmüyorum ben araya biraz zaman girince sakinleşilecek ve özlem başlayaca gibime geliyor. bu çocuk sana hiç mi sevdiğini söylemedi bu 2 günlük anlaşmazlık bütün sevgiyi birden bitirecekmi ben böyle düşünüyorum ve yazdıklarını okuduğumdada böyle anlam çıkardım ister teelli de ister hak ver ama sakın hayatınla oynama tezini yaz teslim et yazmayıpta 1 ay sonra acın geçince pişmanlık yaşama :97:
arayacagini sanmiyorum canim
ne inatcidir o... kendini nasilda hakli goruyordur,yani hic birsey dememe ragmen sadece tutumuna sitem ettigim halde nasilda beni suclayici konuma gcti
kesin kendi icinde de ayni seyi yapiyordur. bende onu anlamiyorum zaten, bir gun once ozledim seni diye mizildaniyordu
iki hafta once uzun yola gidersek ona yardimci olaim diye zorla araba kullanmayi ogretiyordu
demek ki aslinda icinde bir cok seyi bitirmis, goz boyuyordu. cok agir seyler soyledi canim ya
gelim, yemek yiyeylim, soz kavga etmicez, bu konuyu konusmicaz, ama dogumgunun gelim yemek yiyelim bole olmadsin dedim. asla gelme, gelsen bile beni arama bulamazsin, hic bana guvenme, kendi basina takilirisn ne halin varsa gor dedi ya
bu laflari soleticek ne yaptim ben ona. bu kin niye
o yuzden aricani sanmiyorum, tamam cok sinirli biri ama, bir anlik sinir bu kadar yapmaz, yapamaz.
kendimi cok kotu hissediyorum hala