secgilimden ayrildim az once.. nasil kafami toplicam bilmiyorum :(

arkadaşım hiç üzülme bu öfke neden ne güzel yanına gitmek istemişsin özlemişsin hediye yollamak istemişsin ne kadar abartmış olayları yetmemiş üstüne seni suçlamış orda her ne yapıyosa yapsın düşünme kendini üzme

Hepimiz bu acıları yaşadık
Nefes alamadık boğulduk boğdular bizi
Gecelerce ağladık
Acaba benmi ''hata''ettim diye düşündük..
EN büyük hata boyle aptal çocuklara tahammül etmemizdi!
yıllarımızı her biri ayrı ayrı sömürdü..
Yaşasın vurdumduymazlık

:) keske ole olabilse canim... keske vurdumduymaz olsak, keske ayriligin bizim icin en iyi cozum oldugunu bildigimiz halde uzulmesek. keske acaba sole olurmuydu, neden bu boyle oldu, degisirmiydi, degizmezmiydi diye dusunmesek... onun yaptiklarina kizmayi birakip, hic beni sevmedi, nedne bunca zaman bana bunlari yapti, onu kiricak ne yaptim ki, o simdi uzuluyormudur diye sorular sormasak

kirginim canim, en kotusu ne oldu ne bitti bilmiyorum. sadece yorumlar. ve aramicani biliyorum tamam su ana kadar ben bir iki kere ayrilalim diye ima ettim, ama cabaladim, konusmaya calistim, duzeltmeye calistim en sonunda olmayinca demek ki bu iliskiyi istemiyorsun dedim bitirelim o zaman... dunde evet arama beni bir daha dedim... dogru... ama kizgindim.. o ise olece sildi atti demek ki hic degeim okmus onun gozunde. en cokta buna uzuluyorum

uzulmedigimi saniyordum, ama zaman gectikce kalbime birsey saplaniyor sanki bu kadar guzel bisi nasil bu noktaya geldi niye geldi ben yine neyi gormedim, neyi yanlis yaptim diye dusunmeden edemiyorum... nefes alamiyorum sanki

Dunde ben sevgılımden ayrıldım dusundukce bazen banada hıc yanımda olmayacak soyle boyle gelıyor ben anılara vefasız degılım elbettekı uzulmekte hakkımız

bak hemen kötüyü düşünme sana teselli vermek için söylemiyorum ama şimdilik kötüyü düşünme daha yeni olmuş bu olay anladığım kadarıyla ve her iki terefında duyguları düşünceleri karma karışık bir tarafınki sinirden bir tarafınki üzüntüden sana gelme kalma falan filan demiş. sende üsteleyince erkeklerin huysuzluğu işte fazla ısrar edilince bişey sanıyolar iyice inada bindiriyolar işte seninkide inat etmiş belliki gelme demiş. canım belki ilk gelme yada gönderme dediğinde gerçekten uygun bir durumu yoktu musait değildi sende biraz fazla üsteleyince tepesi attı çıkışmaya başladı birazda onun açısından bakmak lazım ne durumda nasıl rahat bir ortamdamı olduğunu bilmiyosun şimdide arayınca sinirle sana ayrılalım falan demiş bu kadar küçük bi tartışma yüzünden ayrılır olurmu pek düşünmüyorum ben araya biraz zaman girince sakinleşilecek ve özlem başlayaca gibime geliyor. bu çocuk sana hiç mi sevdiğini söylemedi bu 2 günlük anlaşmazlık bütün sevgiyi birden bitirecekmi ben böyle düşünüyorum ve yazdıklarını okuduğumdada böyle anlam çıkardım ister teelli de ister hak ver ama sakın hayatınla oynama tezini yaz teslim et yazmayıpta 1 ay sonra acın geçince pişmanlık yaşama :97:

arayacagini sanmiyorum canim ne inatcidir o... kendini nasilda hakli goruyordur,yani hic birsey dememe ragmen sadece tutumuna sitem ettigim halde nasilda beni suclayici konuma gcti kesin kendi icinde de ayni seyi yapiyordur. bende onu anlamiyorum zaten, bir gun once ozledim seni diye mizildaniyordu iki hafta once uzun yola gidersek ona yardimci olaim diye zorla araba kullanmayi ogretiyordu demek ki aslinda icinde bir cok seyi bitirmis, goz boyuyordu. cok agir seyler soyledi canim ya gelim, yemek yiyeylim, soz kavga etmicez, bu konuyu konusmicaz, ama dogumgunun gelim yemek yiyelim bole olmadsin dedim. asla gelme, gelsen bile beni arama bulamazsin, hic bana guvenme, kendi basina takilirisn ne halin varsa gor dedi ya bu laflari soleticek ne yaptim ben ona. bu kin niye o yuzden aricani sanmiyorum, tamam cok sinirli biri ama, bir anlik sinir bu kadar yapmaz, yapamaz. kendimi cok kotu hissediyorum hala

benimki hemen facesini açmış.
hakkımızda hayırlısı buymuş dedim kabullendim bazı yaptığı şeylerden dolayı nefret etmeye bile başlayabilirim inan herşey elimizde gözünde büyütme..bitti ise emek vermediyse boşver o bu emeğin yanmasına göz yumuyorsa var sende gözünü karart yansın kaybedilecek ne varsa kaybetmişiz zaten

pat diye aradi bugun inanamadim. hic beklemiyordum. sonra geldi hemen... onun bana yaptigini ben ona yapmak istemedim. gorustum. ama hic bisi degismemis. bana sart kosuyor haksizdin diyor israrla... anlamiyorum. uzun sure sessiz kaldim, ama sonra kendimi tartisirken buldum. anlayissizsin, senin yuzunden oldu. beni nasil ole itham edersin diyor ya beni suclu cikardi resmen... sonra baska konular, yine ayni adam cikti karsima ya anlamiyorum, degismesini, en bastaki haline donmesini ole cok istiyorum ki. o ilk tanistigim adam olmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…