Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Mevzular açık mikrofonda Erkan Bas şey dedi, benim oy vermenin esas sebebi bu;
"İktidar değiştikten sonra yeni iktidarın potansiyel ortakları arasinda geriye dönük işletilecek soruşturmada sanık mi yoksa tanık mi olacağı belli olmayan kişiler var. Belki de bir kısmı sanık olacak. Simdi onlar iktidara gelmişler, bu dosyalarin üzerini kapatmak isteyebilirler. Tam da bu yüzden Türkiye işçi partisi gibi bir partiye önümüzdeki dönem çok ihtiyaç var"
kesinlikle katılıyorum. Bu sebeple oyu milletten birilerine olan arkadaşları da tip'e oy atmayı, en azından düşünmeye,davet ediyorum

Simdi sen böyle dedin ya Vay senin başına gelene

Sözde ittifak değil masada yok sadece sizdede hiç bir değişiklik yok anca kendinizi kandırın Atatürk'ün partisi ne hale geldi yazık gerçekten
Hoşgeldiniz,biraz daha yaratıcı ve özgün olalım lütfen.Hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldık.

Biri de he de geç demiş

Ya bunlar özgürlük herde her düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar

Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi
He. Her düşünceye özgürlük Daha bir kişiyi şikayet etmedim, he dedim geçtim hep. Selena'ya bile! Ne dediği belli olmayana da he deyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…