Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Atatürk görse yüzlerine tükürür bunların

+++

O senin rahatsızlığın bence Niloya.

Bu seçim süreci öyle ya da böyle geride kalıyor. Bu süreçte çok yakından izlediğim aktörlere dair aklımda kalan bazı durumlar şöyle:
-Kılıçdaroğlu’nun birleştirmeye ve barıştırmaya inanmışlığı, sakinliği ve ülke kaynaklarına ilişkin hassasiyeti inanılmaz dikkat çekici. Ancak Kılıçdaroğlu bence tam anlamıyla sakin güç.
-İmamoğlu’nun performansı. Bu performansı anlatacak cümle bulmakta zorlanıyorum, ancak artık kesin olan bir şey var ki kendisini en az 20 sene konuşacağız. “Adam yorulmuyor”
-Karamollaoğlu’nun cesareti. Kılıçdaroğlu’nun birleştirme konusundaki en büyük destekçisi olduğu aşikar.
-Akşener’in gelecek dönemlerdeki önemi ve rolü. Akşener, eli güçlendikçe ve parti içi dengeler lehine değiştikçe, kendisinden beklenmeyen çıkışlar yapacak. Derli toplu bir sağın önemli aktörü oluyor.
-Bir bütün HDP ve aktörleri, başlarına geleceği bile bile karşılık dahi beklemeden geleceğin şekillenmesine katkı sunmaya çalışıyor. Bu HDP’yi Meclis’te kilit konuma götürüyor.
-Yavaş ise bence tam bir görev adamı olduğunu ve üstlendiği her görevi yerine getirme konusunda hedefine kilitlendiğini gösteriyor. (Eleştiriler gelmeden söylemiş olayım: Doğrudan takip ettiğim parti ve liderlere yer verdim.)....Alıntı.

Oy ver de görelim günümüzü, Bursa düşmez ya 5 yılda. Parkınıza sıra gelmez bence. Hadi verin şu nankörlüğün cezasını, görelim günümüzü. Dombra çala çala yalvarırız belki geri dönsün diye.

Bekleyin derken ne yazıcaksınız hayırdır önce bi üslub ki ben senle bir cok kere sohbet ettim profillerde yada Bdv de su sizin yaptığınız hoşmu nedir yani höst bunları chp diyor ben değil onlara höst den bana değil seçim sonunda kime ne yaparsanız yapın bu ne demek yani tehdit.mi nedir

Benimde kardesim asker benimde dedem asker benimde kuzenlerim asker şerefli onurlu bir ATATÜRK askerli mehmetçikler ve hepsi rütbeliler doğuda sınırda görev yaptılar onca şehit gördüler onca şehidin cenazesine gittiler

Böyle atar yapıyorsunuz.ama yazarken birazcık düşünmek lazım eğitimli bir ailede yaşıyorum ben babam Attaurkcu bir öğretmendi Kardeşim avukat ben sosyal bilimler mezunuyum bilmeden etmeden insanları yargılamak hoş değil heleki tehdit varı konuşmak

Benim abim muhendis biri doguda kac kez iş makineleri yandı asker abimin yanında doğuda kaç yil kaldim van da yazayım oraya gelen şehitleri gördüm havaalanı ordaydı ve oraya gelirdi şehitler yaralılar o zaman

Onca canlar gitti selahattin demirtaslar yüzünden gitti serbest kalsın diye değil benim hangi partili olduguma bile siz karar veriyorsunuz ya yazık yani birde beni bekle diyorsun yavaş anladın mı ... belkide eşinle abim tanışıyordur belki.kuzenimle belki aynı görevde bulundular..bir sakin ol ..yazdıkları hiç hoş değil bu kadar sınır.bu tehdit.nedir bekliyormuş bekleyecekmiş buyur bekle

O akp'li değilse ben de phronesis değilim, boş ver, he de geç

Sadece dua ile olmaz garantiye al bence oy de ver dedeme. Yoksa dua ediyorum demeniz lafta kalıyor.
Yok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem maalesef oyumu vereceğim ama duam size lütfen kazanın ve bir fragman yaşayalım ne olur bu ülkenin başında 20 yıldır AKP var son 1.5 yıldır ekonomi vasat şaha çıkarın ne olur dolar düşsün altın düşsün zeytinyağı litresi 50 TL olsun etin kilosu 50 TL olsun her şey 50 TL ile sınırlansın doğalgaz 24 ay bedava olsun oy atanlara Togg bedava olsun yüzme havuzları bedava olsun öğrenci yurtları bedava olsun otoyollar da bedava olsun mazot 10 TL olmaz ise darılırım ama bak zeytinyağının litresi 10 TL düşsün bundan sonra oyum size

Asker eşi o lütfen

Niloya hayallerinde bile et zeytinyağı pahalı
Milletin 10 15 dolara aldığı eti hala bize 50 tlye ittiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…