He he ablacım bol bol kahkaha ve alaycı emoji koyun daha ikna edici oluyorsunuzÇok güzel ve kutsal bir görevi var eşinin
Lafım yok olamazda ben asker eşleri de gördüm ömürleri beklemekle duayla geçiyor
Es olmama gerekte yok kardeşim var fakat bana tavrı atari hoş değil ben onu bilmem o beni beğenmedim yapmış
Bekle beni demiş
Onca hakaret laf söz uslubumu bozmayacam dediğim gibi bana yakışmaz
Biri de he de geç demiş
Ya bunlar özgürlük herde her düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar
Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi
gerek yok kahkalarla boguluyorsunuz ikna olmussunuzHe he ablacım bol bol kahkaha ve alaycı emoji koyun daha ikna edici oluyorsunuz
İttifak olmak başka bir şey..Aponun mektubunu Türkiye kanalında okutanlara da oy yok
Açılım rezaletinde mehmetçik düşünüldü mü?İttifak olmak başka bir şey..
Mehmetçiğini ve milletini düşünerek alınan kararlar bambaşka sizin bu noktada kafanız karışıyor olabilir.
Tanımıyorum şimdi baktım feminist Müslüman bir yazarmış ve hizbullahcilar tarafından öldürülmüş sanırım yanlış okumadiysamİlk soru benden.
Uykum da yok heyecan yaptım
Konca Kuriş'i tanıyor musunuz?
Bende tam çözüm sürecine girecektimAçılım rezaletinde mehmetçik düşünüldü mü?
Kelle denirken ya da.
Evet doğru.Tanımıyorum şimdi baktım feminist Müslüman bir yazarmış ve hizbullahcilar tarafından öldürülmüş sanırım yanlış okumadiysam
Bende tam çözüm sürecine girecektim
Ben iyi hatırlıyorum,Gaffar Okan'ı da.Onlar da sehit değil mi?Tanımıyorum şimdi baktım feminist Müslüman bir yazarmış ve hizbullahcilar tarafından öldürülmüş sanırım yanlış okumadiysam
Bir şey diyecektim de neyse.İttifak olmak başka bir şey..
Mehmetçiğini ve milletini düşünerek alınan kararlar bambaşka sizin bu noktada kafanız karışıyor olabilir.
Hizbullah'ı desteklemiyoruz aslaEvet doğru.
Peki hüdapar ile hizbullah ilişkisini nasıl yorumlarsınız?
Stüdyo olan mı gerçek olan mı hangisi ? :)Mutfagını değiştirip daha havalı bir mutfak yaptırarak eşini mutlu etmeyi tercih etmeyen Kılıçdaroğluna oy yok
Ha bir de en karşı çıktığım görüşe bileHe. Her düşünceye özgürlükDaha bir kişiyi şikayet etmedim, he dedim geçtim hep. Selena'ya bile! Ne dediği belli olmayana da he deyip geçiyorum.
İttifak ortağınız Hudapar öyle demiyor ama,açık acik destekliyor.Hizbullah'ı desteklemiyoruz asla
Müslüman ve ak parti seçmeni sanki bunu destekliyormus gibi gösteriliyor ama yaptıkları eylemler İslamdan uzak
Hudapar ile ilgili de bu konuda bilgim yok ama bu akşam Cumhurbaşkanımız böyle bisey olmadığını söyledi
Arabada bağıran dal yaprak yazsana Google arama butonuna,benim davalı olduğum kişi cikiyor-Bibli Borellus80 neden gülüyorsunuz ki sonucta varaksız bir mutfak yapraksız bir adama da benzeyebilir yapraksız ağaça pardon
Ayy size öyle mi dediler...Stüdyo mu orasıStüdyo olan mı gerçek olan mı hangisi ? :)
İttifak ortağınız Hudapar öyle demiyor ama,açık acik destekliyor.
Kaynak sağlammış. Millet İttifakının terör bağlantısı olduğunu da o söylüyor değil mi?Hizbullah'ı desteklemiyoruz asla
Müslüman ve ak parti seçmeni sanki bunu destekliyormus gibi gösteriliyor ama yaptıkları eylemler İslamdan uzak
Hudapar ile ilgili de bu konuda bilgim yok ama bu akşam Cumhurbaşkanımız böyle bisey olmadığını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?