- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.432
- 748
İyi mi dediniz kötü mü anlayamadım yaw?Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlar
Recep Tayyip'e Erdoğan sizin de bildiğiniz gibi dünya lideri sadece bahsettiğiniz kimseler ödül vermedi birçok ülkede farklı dine mensup kişilerden ödüller aldı..
Rabbime sayısız şükürler olsun ki Türkiye için yaptığı ve açtığı her şeye besmele ile başlayan bir lider nasip etti bize..
Bu konuyla ilgili söyleyecek çok da bir şeyim yok.
Türkiye'nin düşmesi ne demek ya?Alt üstü hükumet değişecek.Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlar
Recep Tayyip'e Erdoğan sizin de bildiğiniz gibi dünya lideri sadece bahsettiğiniz kimseler ödül vermedi birçok ülkede farklı dine mensup kişilerden ödüller aldı..
Rabbime sayısız şükürler olsun ki Türkiye için yaptığı ve açtığı her şeye besmele ile başlayan bir lider nasip etti bize..
Meral Akşenerin mutfagındaydılarGeçen gün gördüm çaycı dan çay doldururken
Gayet şık temiz bir mutfakti beyaz mutfak dolapli
Ya benim bu seçimden tek dileğim onların artık gitmesi hatta verilen vatandaşlıkların iptal edilmesi. Evleri kaç paraya sattılarsa aynı paraya geri alsın devlet iptal olsun vatandaşlıkları ya. Gerçekten çok karıştı ortalık çok korkuyorum ben kalabalığa girerken, ayrıca İstanbul ve diğer büyük şehirler kaldırmıyor artık bu kalabalığı
Ben de teşekkür ederim.Öncelikle seviyeli sorularınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim
Kemal bey ittifak değiliz dediğinde neden tatmin olmuyorum çünkü kendisinin ağzından selehattin demirtasa özgürlük sözlerini duyduğum için.
İttifak olduğu saadet partisinin canan kaftancioglu gibi bir şahı ayakta alkışladığı için bu kişi dinimle alay eden İslamı asla.sevmeyen gayrimüslim bir kişi bizim dinimizden olmasa.dahi.saygi duymak zorunda. Ekrem bey hdp bayrağını kutsal bir bayrakmis gibi yerden kaldırıyor eşi apoya özgürlük seloya özgürlük diye slogan atanlara pkk işareti yapıyor daha sayılacak çok şey var ama bunlar benim için yeterli
Peki siz cumhurbaşkanının hizbullah terör örgütünü destekleyen bir sözünü duydunuz mu ?
Körü körüne bağlı değilim benim değerlerime aykırı bir iş yapsa kim olduğu umurumda olmaZ. Fakat şuan karşısına koyabilecek kimse yok
Orası Meral Akşener in eviydi. Misafirliğe gitmiş yanında ki adamda Meral Akşener in eşi.Geçen gün gördüm çaycı dan çay doldururken
Gayet şık temiz bir mutfakti beyaz mutfak dolapli
Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah..Bir siyasi figürün bu kadar mütevazi bir hayat yaşayabileceğine inanmiyorlar.
Halk sefalet içinde yaşarken,hiçbir siyasetçi saraylarda yaşamasin lütfen.Osmanli devrinde değiliz artık,burası Türkiye Cumhuriyeti!Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah..yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Ben de müslümanım.Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlar
Yani yakıştırma veya bir bağlantı gibi bir şey benim için söz konusu değil İsrail'e karşı duruşu çok net.İyi mi dediniz kötü mü anlayamadım yaw?
Bilmiyordum öğrenmiş oldumMeral Akşenerin mutfagındaydılarne kadar da güzeldi ağladım izleyince
Osmanlı'da savaşan kanla,canla sahip olunan topraklara saray yaptirilirdi.Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah..yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Nasıl olur bizim ecdadımız hun devleti yine tam öğrenememişsiniz ama aşk olsun.Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah..yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Madem dindar birisiniz,rica etsem Necmettin Erbakan'in videolarını izler misiniz.Hatta ben sizin için paylaşabilirim.Muhtemelen bana inanmayacaksınız,hatta iftira attığımı ve ya yalan söylediğimi düşüneceksiniz ama AKP bu toprakları işgal etmek için İsrail ve Amerika işbirliğiyle kurulmuş bir proje partisidir.Bu gerçek hiç değişmeyecek.Amerika bu topraklara demokrasi getirmek istediğinde çok geç olacak!Yani yakıştırma veya bir bağlantı gibi bir şey benim için söz konusu değil İsrail'e karşı duruşu çok net.
İyi gidiyorsun bacımÇok sakinim bak hoflama.
Türk tarihi yücelikleri ile dolu.Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah..yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Cevap veriyor banaİyi gidiyorsun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?