Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya bu mültecilerle ilgili kısa film vardı hatırlayan var mı ?
Aşırı korkunçtu ülkeyi ele geçirmişlerdi.
Şimdi Suriye'yi alacaktık CHP engel oldu yazınca aklıma geldi.

Bu arada ben yazayım bilgi eksikliği olmasın.
2013-2018 yılları arasında 18 milyon metrekare toprak(ada) satilmistir Türkiye'de.

Sizin bağınız olmayabilir ama benim ceddim (dedelerim)
Halk.kac yıl refah içinde yaşamış bunu biliyor musunuz peki:)
Telrar sormak istedim.
Hangi Sultansınız? Pariste mi yaşıyorsunuz? Yoksa Türkiye ye dönen sultanlardan biri misiniz?

Hangi padişah sizin dedenizdi? Çok ilgimi çekti forumda bir osmanlı sultanının olması... biraz detay verebilir misiniz?

Suriye'yi de bir zahmet ülkemize eklemeyelim.
Hazır hediye paketi yapip Kürdistan hediye etmiş kadar oluruz değil mi?
Biz Suriye’ye girecekken o konu bize giriş yaptı yaniKurak topraklarında gözümüz yok, ülkedeki suriyelileri geri gönderebilsek yeter

Bakın İstiklal Marşını,bayrak sevgisini aşılamaya gayret eden biriyim yıllardır.

Ama hiç bir zaman şehit olması beklenen bir şeydir yoksa bayrağın ne anlamı kalır demedim.Bu çok hoş bir ifade değil.

Tarikat kelimesinin kökenini bab köküne kadar biliyorum. Nice cemaatler tarikatlar gördük değil mi şiddet uygulayan istismar eden.

Hatta bir genç intihar etti bu yüzden.Gözlerindeki umutsuzluk derindi iyi bakın o fotoğrafa.
Çocuk yaşta evlilik savunulamaz diyorsunuz savunan adam yanınızda.
Hatta dahası Türk bayrağını kabul etmeyen adam bu adam.Açıkça söyledi. Ve siz de kalkıp milliyetçilikten dem vuruyorsunuz?Bu ne perhiz?

Son düzenleme:
Hırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyle

Biz Suriye’ye girecekken o konu bize giriş yaptı yaniKurak topraklarında gözümüz yok, ülkedeki suriyelileri geri gönderebilsek yeter
Suriye'yi aldık derken hepimizi ele geçireceklerdi
Gerçi pek fark olmadı CHP istemedi de ne oldu biz gitmedik onlar geldi

Düşünsenize büyük büyük babaanneniz Hürrem Sultan
Gonulmeyvesi
Sahi Muhteşem yüzyıl dizisini izşediniz mi? Ne tepki verdiniz? Ailenizin mahrem sırları izletildi sonuçta. Kurgu vs de eklendi.

Günlük hayatınızda osmanlı sultanı olduğunuzu söylediğinizde insanlar ne tepki veriyor? Bu konu çok ilgimi çekti. İlk defa sultanla karşılaşıyorum. Heyecan yaptım kusura bakmayın

Hırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyle
Hırsızların da gözü doymuyor kardeşim
Azıcık ucundan verseler diyoruz yok vermiyorlar

Evet bunların hepsini kk düzeltecek inanmaya devam edin

Hürrem de gerçek Osmanlı değil ki ya bari Hatice Sultan olsaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…