- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
Kazanırsa yapar marifet burdaHırsızlık olmuyormu oluyor, Akp den öncede vardı demişsiniz ya bu anlayışınıza istinaden söylüyorum; biraz da diğerleri yapsın Hırsızlık o zaman hak geçmesin madem öyle
Nagehan da biner inşallah o otobüse, yanında hilal kaplanla birlikte. Rasimi denize dökeriz o kalabilirZafer turizmmm ahahahsh
En eğlendiğim videolar bu mevzudaki
Hangi yazarları okuduğunuzu merak ettim.Okuyorum zaten tarih dersi de özellikle alıyorum:)
Biraz kabasınız ama bende size tavsiye ediyorum kitap okumak güzel şey:)
Namutenahii neden güldün? Osmanlı benim dedem dedi. Benim dedemin ismi de mehmetmiş mesela. Büyğk büyük büyük dedem de ahmet. Bi sultan değilim yani. Hanedan mensubu değilim
Ama aramızda hanedan mensubu var. Biraz hayatını anlatsın. Çok ilgi çekici
Kesinlikle mesele ırk değil..Dinimizde gösteriş, şatafat, boşa giden para hele de aç çocuklar varken ne zamandan beri helal yahu?
Ayrıca niye ecdadımız osmanlı, onun doğduğu bir öncesi var.
Onun da öncesi var, onun da öncesi Ademe kadar gidiyor yani mesele.
Mesele Osmanlı mı Türk boyu mu, ırk mı yani?
Osmanlı bir ırk değil, imparatorluktur.
Dolayısıyla soyumuz dayanamıyor ona.
Hayır neden dedelerim dediğimi açıkladım tekrar yazmak biraz uzun geliyorSoyadınız Osmanoğlu mu?
Kazanırsa yapar marifet burdamalum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar
Ya birde bolu belediye başkanı tanju ozcanin başına gelenlerden haberiniz varmi en son mültecileri göndereceğim dediği icin partiden ihraç kararı alınmıştı ne oldu o işHırsızlığı da 20 yıl öncesi ile yarıştırmayalım ya?Hiç istediğim bir siyasi tartışma tarzı değil ama.Burdayım merak etme. Nokta koyamayacağım hiçbir cümlem yok yazdıklarına.
Mülteci kesmesin beni Türk mü kessin?
Hırsızlık var ama önceden de vardı olsun mu?
İsterdim ki yanlışa yanlış de.
Nice Özgecanlar,Şuleler yitti gitti.Neden bu kadar arttı kadın cinayetleri?Öldüren psikopat manyak evet. Savcı dur demezse nerde bitecek bu?
Karısının kapısına dayanan kanı bozuk nolur yani seni öldürür birkaç ay yatar çıkarım deme cesaretini kimden alıyor benim kastettiğim bu...
İyi milletin çüküne de biz mi bakacağız diyelim o zaman vatandaş olarak benim hakkımı kim savunacak?Sen bunun için oy vermeyecek misin?
Yöneticiler ne için var?Bence sen burdan başla.
Sen de bikinili de 81 ilde rahat yürüsün diyorum yanlış nerde?
Eğitime gelirsek madde kullanımı ortaokula düştü hayal perdeni biraz arala.
ÖğretmenlerÖğretmenlere şiddet arttı.Müfredat yerlerde...
Gayemiz eğitmek öğretmek olmalı 6 saat sınıfta ahırda inek tutar gibi tutmak değil.
Hangi genç umutlu geleceğinden?Neden gitmek istiyoruz diyorlar iş yok. Gelecek noktasında sıfırlar... Kaygılılar.
18 yaşında çocuklar ülke derdinden deli çağını yaşayamıyor.
Ne demek özentilik ya?Mimarı mühendisi bilim insanı gitmek istiyor ve özentilik mi diyorsun?Destekleyin ama tapmayın ya tapmayınnnn...
Avmye gitmek,araba sahibi olmak lüks değillllll.Tatile git,hakkın. Herkes istediği yere gidip tatilini yapabilse keşke.Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?
Bu kadar düşen bir alım gücü bu kadar işsizlik oranı varken bu kadar zam varken hala her şeyi 20 yıl öncekinden daha iyi alabiliyorum demeniz gerçekten çok komik...
Gerçekçi değilsiniz.Tapıyorsunuz resmen.
Yanlış varsa o yanlışın kapısını siz açtınız kusura bakma. Siz soktunuz meclise. Nerdeydi o milliyetçi ruhunuz Oslo'da?Nerdeydi Diyarbakır rezaletinde?
Söz edecek son kişisiniz.
Hüdapar da kesin ehli sünnettir sizin gözünüzde...
Kemal Kılıçdaroğlunun değirmen suyunu mu konuşalım gerçekten
Şaka mısınız ya?Tekelleşmeyi,özelleştirmeleri görmüyor musunuz?Sayısız uçakları sarayın odalarını konuşalım önce?
Daha bugün mültecileri gönderemeyiz zulm olur dedi reyis.
Zorunuza gitmiyor mu?Gaziler otobüste ayakta giderken vatanını satanlar ağzının suyu aka aka beleş binerken toplu taşımaya?
Yok ben pes ettim. Sizin zihniyetiniz çok tehlikeli.
Tarih dersi aldığınıza emin misiniz?Satmak konusuna hiç girmesek Yunan adaları ve daha birçok yeri kim sattı hemde bir kuruş dahi almadan :) Osmanlı döneminde ne kadar toprağımız vardı elimizde ne kadar kaldı bi araştırın.
Türkülerin şanına en güzeli yakışır
Mansur Yavaş için caldigina dair bir belge,haber,makale,yazı, karikatür bile olsa elinizde bir şey var mı?Kazanırsa yapar marifet burdamalum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar
Bekledik gelmediniz biz gelelim dedikSuriye'yi aldık derken hepimizi ele geçireceklerdi
Gerçi pek fark olmadı CHP istemedi de ne oldu biz gitmedik onlar geldi
Mansur Yavaş için caldigina dair bir belge,haber,makale,yazı, karikatür bile olsa elinizde bir şey var mı?
Tamam ben bir şey demiyorum, her türlü önderinizi seçebilirsiniz de ülke yönetici seçimi bu.Kesinlikle mesele ırk değil..
Sıze şöyle izah edeyim
Benim önderimiz Hz.Muhammed (sav)
Osmanlı ya baktığımda onun izinden gittiğini görüyorum bende aynı şekilde düşündüğüm için dedelerim diyorum.
Şuanda da aynı şekilde:) önderimiz Peygamberimiz diyen, aynı davayı savunduğum insanlara aynı yolda yürüyorum .
Tayyip en azından bi gönderilen göndermişler nabza göre şerbet yapmıyor iki yüzlülük denir kk nin yaptığınaHırsızlığı da 20 yıl öncesi ile yarıştırmayalım ya?Hiç istediğim bir siyasi tartışma tarzı değil ama.Burdayım merak etme. Nokta koyamayacağım hiçbir cümlem yok yazdıklarına.
Mülteci kesmesin beni Türk mü kessin?
Hırsızlık var ama önceden de vardı olsun mu?
İsterdim ki yanlışa yanlış de.
Nice Özgecanlar,Şuleler yitti gitti.Neden bu kadar arttı kadın cinayetleri?Öldüren psikopat manyak evet. Savcı dur demezse nerde bitecek bu?
Karısının kapısına dayanan kanı bozuk nolur yani seni öldürür birkaç ay yatar çıkarım deme cesaretini kimden alıyor benim kastettiğim bu...
İyi milletin çüküne de biz mi bakacağız diyelim o zaman vatandaş olarak benim hakkımı kim savunacak?Sen bunun için oy vermeyecek misin?
Yöneticiler ne için var?Bence sen burdan başla.
Sen de bikinili de 81 ilde rahat yürüsün diyorum yanlış nerde?
Eğitime gelirsek madde kullanımı ortaokula düştü hayal perdeni biraz arala.
ÖğretmenlerÖğretmenlere şiddet arttı.Müfredat yerlerde...
Gayemiz eğitmek öğretmek olmalı 6 saat sınıfta ahırda inek tutar gibi tutmak değil.
Hangi genç umutlu geleceğinden?Neden gitmek istiyoruz diyorlar iş yok. Gelecek noktasında sıfırlar... Kaygılılar.
18 yaşında çocuklar ülke derdinden deli çağını yaşayamıyor.
Ne demek özentilik ya?Mimarı mühendisi bilim insanı gitmek istiyor ve özentilik mi diyorsun?Destekleyin ama tapmayın ya tapmayınnnn...
Avmye gitmek,araba sahibi olmak lüks değillllll.Tatile git,hakkın. Herkes istediği yere gidip tatilini yapabilse keşke.Hangi dünyada yaşıyorsunuz ya?
Bu kadar düşen bir alım gücü bu kadar işsizlik oranı varken bu kadar zam varken hala her şeyi 20 yıl öncekinden daha iyi alabiliyorum demeniz gerçekten çok komik...
Gerçekçi değilsiniz.Tapıyorsunuz resmen.
Yanlış varsa o yanlışın kapısını siz açtınız kusura bakma. Siz soktunuz meclise. Nerdeydi o milliyetçi ruhunuz Oslo'da?Nerdeydi Diyarbakır rezaletinde?
Söz edecek son kişisiniz.
Hüdapar da kesin ehli sünnettir sizin gözünüzde...
Kemal Kılıçdaroğlunun değirmen suyunu mu konuşalım gerçekten
Şaka mısınız ya?Tekelleşmeyi,özelleştirmeleri görmüyor musunuz?Sayısız uçakları sarayın odalarını konuşalım önce?
Daha bugün mültecileri gönderemeyiz zulm olur dedi reyis.
Zorunuza gitmiyor mu?Gaziler otobüste ayakta giderken vatanını satanlar ağzının suyu aka aka beleş binerken toplu taşımaya?
Yok ben pes ettim. Sizin zihniyetiniz çok tehlikeli.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den 1 yıl süreyle geçici çıkarma cezası almasına sebep olan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar'a yönelik cinsiyetçi sözleri nedeniyle yargılandığı davada beraat etti....Sebebi bile saptırıyorsunuz. Ki o kadını da daha sonra izledim düşman başınaYa birde bolu belediye başkanı tanju ozcanin başına gelenlerden haberiniz varmi en son mültecileri göndereceğim dediği icin partiden ihraç kararı alınmıştı ne oldu o iş
Sırayı bozmaaa.Ya birde bolu belediye başkanı tanju ozcanin başına gelenlerden haberiniz varmi en son mültecileri göndereceğim dediği icin partiden ihraç kararı alınmıştı ne oldu o iş
Körü körüne savunacak değilim İmamoğlunun ihtiyacı yok zaten ama insanoğlu babam olsa güvenmem.Aynen ben de bunu sordum ve bekliyorum. Eğer sunamazsa şikayet edeceğim kendisini.
Nagehan la çok eğleniciik, bir yerlere gitmesin o.Nagehan da biner inşallah o otobüse, yanında hilal kaplanla birlikte. Rasimi denize dökeriz o kalabilir
Vatan sevgimiz ortada aslında aynı şeyleri söylüyoruz birbirimize ama hdp pkk ve CHP gerçeği varken milliyetçilik ten konuşmanız pek doğru olmuyor bunlara hak veriliyor sözler veriliyor ben bahsettiğiniz partiye bir söz verildiğine şahit olmadımBakın İstiklal Marşını,bayrak sevgisini aşılamaya gayret eden biriyim yıllardır.
Ama hiç bir zaman şehit olması beklenen bir şeydir yoksa bayrağın ne anlamı kalır demedim.Bu çok hoş bir ifade değil.
Tarikat kelimesinin kökenini bab köküne kadar biliyorum. Nice cemaatler tarikatlar gördük değil mi şiddet uygulayan istismar eden.
Hatta bir genç intihar etti bu yüzden.Gözlerindeki umutsuzluk derindi iyi bakın o fotoğrafa.
Çocuk yaşta evlilik savunulamaz diyorsunuz savunan adam yanınızda.
Hatta dahası Türk bayrağını kabul etmeyen adam bu adam.Açıkça söyledi. Ve siz de kalkıp milliyetçilikten dem vuruyorsunuz?Bu ne perhiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?