- 13 Ekim 2016
- 3.821
- 6.881
- 158
Körü körüne savunacak değilim İmamoğlunun ihtiyacı yok zaten ama insanoğlu babam olsa güvenmem.
Ama Mansur Yavaş için belge olmadan inanmam.
He Mansur Yavaş çıkar açıklar o ayrı ama iması bile iftiraya girer.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den 1 yıl süreyle geçici çıkarma cezası almasına sebep olan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar'a yönelik cinsiyetçi sözleri nedeniyle yargılandığı davada beraat etti....Sebebi bile saptırıyorsunuz. Ki o kadını da daha sonra izledim düşman başına
İftira atmaktan korkarım bu ara belirteyim.Körü körüne savunacak değilim İmamoğlunun ihtiyacı yok zaten ama insanoğlu babam olsa güvenmem.
Ama Mansur Yavaş için belge olmadan inanmam.
He Mansur Yavaş çıkar açıklar o ayrı ama iması bile iftiraya girer.
Bir de hiç yüzü olmayan var.Tayyip en azından bi gönderilen göndermişler nabza göre şerbet yapmıyor iki yüzlülük denir kk nin yaptığına
:) Arkadaşlar gerilmeyin lütfenNamutenahii neden güldün? Osmanlı benim dedem dedi. Benim dedemin ismi de mehmetmiş mesela. Büyğk büyük büyük dedem de ahmet. Bi sultan değilim yani. Hanedan mensubu değilim
Ama aramızda hanedan mensubu var. Biraz hayatını anlatsın. Çok ilgi çekici
O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan haniSırayı bozmaaa.
Ülkeye sokulmalarına cevap vermeden sayfa atlıyorsun.O iş noldu?
:) Arkadaşlar gerilmeyin lütfen
Açıp okuyabilir yahut gidip görebilirsiniz
Önderimiz peygamber efendimizin izinden gittikleri için bu şekilde ifade ettim.
Çözüm sürecinde PKK işi çözülecek denilmişti hâlâ devam ediyorsa bu seçimde iktidar özerklik bile verebilir değil mi son seçim çünkü.O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan hani
Peygamber efendimizin izinden giden onlarca kişi varken bula bula hırsızı mı buldunuz.:) Arkadaşlar gerilmeyin lütfen
Açıp okuyabilir yahut gidip görebilirsiniz
Önderimiz peygamber efendimizin izinden gittikleri için bu şekilde ifade ettim.
Söz verilmesi şart mı?Vatan sevgimiz ortada aslında aynı şeyleri söylüyoruz birbirimize ama hdp pkk ve CHP gerçeği varken milliyetçilik ten konuşmanız pek doğru olmuyor bunlara hak veriliyor sözler veriliyor ben bahsettiğiniz partiye bir söz verildiğine şahit olmadım
Burdaki hanımlar maşallah herseyi araştırıyor dinliyor okuyor öyle yorum yapıyor ben siyasetin sıkı takipçisi değilim yaşadıklarimi biliyorum ama. Eşim kamuda görevli bundan yıllar öncesi şube müdürlüğü sınavına başvurdu 1 Ay çoluğun çocuğun yüzüne bakmadı odalara kapandı ders çalıştı. Sınavda da çok iyi puan aldı hatta ilk 100 e girmişti. Sonuç ne oldu biliyomusun eşimden cok cok düşük puan alanlar atandı. Mülakatta da pinpon topunun ağırlığını sormuşlar dalga geçer gibi. Şimdi bu haksızlık değil mi? Daha bu en basiti. Konu Müslümanlıksa eğer... elhamdülillah ben korkarım yastığa başımı koyamam. Yorum seninKazanırsa yapar marifet burdamalum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar
Ben size söyleyeyim pkk ile ortaklığı.O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan hani
Ben oyumu Sinan Oğan'a vereceğim hero.O kadar şey sordum bi tane cevap alamadım ppk ile olan ortakliginizdan hiç bahsetmedin özerklik felan hani
Çünkü dinimi yaşama noktasında bana kim.destek oluyorsa onun yanındayımTamam ben bir şey demiyorum, her türlü önderinizi seçebilirsiniz de ülke yönetici seçimi bu.
Burada peygamberimizin önderliği neden?
Şimdi şey gibi, matematik alanında en başarılı tenisçiyi kendinize rol model almazsınız değil mi?
Mevzular başka çünkü.
Ha çok yazarım da önderini güya peygamber alan kişinin ne dine ne vicdana sığar yaptıklarını, gerek yok.
Kılı kadar yolunu izleseydi, böyle de olmazdık.
Keşke alsaydı be, inanın…
O kadına çok ayar oluyorum ya kim para kazandırıyor bu kadına anlamıyorum kim izliyor bunun çıktığı programları anlamıyorum. Kocası da kendisi de aşırı itici insanlarNagehan la çok eğleniciik, bir yerlere gitmesin o.
Dönmenin şahını yaşayıp yanlışlıkla 360 a bağlayıp hala yanlış yerde durduğunu anladığında daha da eğleniiciik.
İyi O zaman sevindim :)Kim geriliyor kız gülmekten yüzümüz geriliyor anca
Kazanırsa yapar marifet burdamalum İstanbul da ankarada oluyor çünkü kazandılar ve çalıyorlar
Amaaann eskiden de varmıştı.Burdaki hanımlar maşallah herseyi araştırıyor dinliyor okuyor öyle yorum yapıyor ben siyasetin sıkı takipçisi değilim yaşadıklarimi biliyorum ama. Eşim kamuda görevli bundan yıllar öncesi şube müdürlüğü sınavına başvurdu 1 Ay çoluğun çocuğun yüzüne bakmadı odalara kapandı ders çalıştı. Sınavda da çok iyi puan aldı hatta ilk 100 e girmişti. Sonuç ne oldu biliyomusun eşimden cok cok düşük puan alanlar atandı. Mülakatta da pinpon topunun ağırlığını sormuşlar dalga geçer gibi. Şimdi bu haksızlık değil mi? Daha bu en basiti. Konu Müslümanlıksa eğer... elhamdülillah ben korkarım yastığa başımı koyamam. Yorum senin
O zaman sizin önderiniz Atatürk olmalı, dilediğiniz dini istediğiniz şekilde yaşama hakkını tavizsiz şekilde sunan o çünkü.Çünkü dinimi yaşama noktasında bana kim.destek oluyorsa onun yanındayım
Örtüye saygısı olmayan dine saygısı olmayan dini.deger Ve objelere saygısı olmayan.birine oy verecek değilim ve bu millet vatanını seviyor. Yaptığı bu tercihler neticesinde kaybedecek. Deniz Baykal dönemi çok daha farklıydı gerçekten Atatürk'ü takip eden bir yolu vardı ama zihinler ve yollar değişti bu apaçık ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?