- 13 Mart 2019
- 15.819
- 60.677
- 598
Evet o şehitlerin yanındaydık bizde o gece babamın gömleğine bulaştı kanları o gün daha iyi anladık nerede durmamız gerektiğini..Söz verilmesi şart mı?
Sevsin okşasın ama söz vermesin mi yani?
İslam menfaatinden biri olarak sapkın olan bu güruhun yanınızda olması yetmez mi?
Ben neyi kimi savunup desteklediğimi iyi biliyorum. Hiçbir şehidin kemiğini sızlatmayacağım oyum ile de anlattığım ders ile dee(elimden gelen bu)
Siz peki?15 temmuz şehitleri? Hocaefendi iken bi anda terörist olan fetö olan yapılanma yüzünden verilen şehitler?
İftira mı?Hala bunun için bekliyorum. Alıntıladım ama göremedin heralde. Var mı bi haber, kanıt ? Yoksa hakkında şikayette bulunacağım. Laf olsun diye konuşamazsın, iftiranın da bir bedeli var.
Evet işte doğru doğrudur yanlış yanlıştır. Cevap o yapmayacakmi sankiyse biraz da o kayirsin dediğin gibiAmaaann eskiden de varmıştı.
Birazda onlar kayırsın
İftira mı?
Kaynak?İftira mı?
Bop projesi kapsamında sokuldular.Hero ne diyecek merak ediyorumSırayı bozmaaa.
Ülkeye sokulmalarına cevap vermeden sayfa atlıyorsun.O iş noldu?
O adam hoca efendi derken nerde duruyordunuz?Evet o şehitlerin yanındaydık bizde o gece babamın gömleğine bulaştı kanları o gün daha iyi anladık nerede durmamız gerektiğini..
Ve bu kadar kişinin aynı kişiyi hedef aldığında anladık doğru adamın yanında olduğumuzu..
Ümmetiz........Bop projesi kapsamında sokuldular.Hero ne diyecek merak ediyorum.
Melih Gökçek açmıştı tüm davaları.İftira mı?
Tabi ki yanındaO adam hoca efendi derken nerde duruyordunuz?
Kaynak?
3 harfli bir kaynak herhalde ki yazmıyor…
Kim yaptı kim etti bilmem sizde emin degilsinizMelih Gökçek açmıştı tüm davaları.
Seçimden önce bu haber çıktı Mansur Yavaş seçildi.
Aradan 10 yada 15 gün geçti beraat etti hemde anayasa mahkemesine verildi beraat kararı ama reddedildi.
Bu arada anayasa mahkemesi kimin iradesi altında biliyorsunuz dur degil mi.
Hocaefendi diyorduk?Kim yaptı kim etti bilmem sizde emin degilsiniz
Gazeteci adımı vereyimKaynak ne demek onu mu açıklayacağız hala mı ya?
Kaynak bacım kaynak, sabah yazınca o olmuyor
Yok ben eminim.Kim yaptı kim etti bilmem sizde emin degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?