- 13 Mart 2019
- 15.819
- 60.677
- 598
Öyle mi peki neden kendi annesi dahi çarşaflı olan Atatürk çarşafı yasakladı?O zaman sizin önderiniz Atatürk olmalı, dilediğiniz dini istediğiniz şekilde yaşama hakkını tavizsiz şekilde sunan o çünkü.
Ve malum siz kendi dininizi yaşarken, başkasının dinsizliğini yaşamasını istemiyorsunuz asıl mesele bu.
Oy verdiğiniz şey kendiniz değil, başkalarında rahatsızlık duyduğunuzun ortadan kalkması.
Yoksa bu ülkede ne ezan sustu ne cami kapandı ne başka bir şey oldu, olamaz da.
Ha ayasofyayı cami yapmayı bilirken alkış, başka ülkede cami kilise yapılsa savaş çıkar ama.
Nerede kaldı din özgürlüğü?
Evet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımamHocaefendi diyorduk?
Yine aynı yerimde duruyordum o zamanda desteklemiyordum.O adam hoca efendi derken nerde duruyordunuz?
Evet, tam da kaynak o demek.Gazeteci adımı vereyim
Lideriniz beraber yürürken de mi?Yine aynı yerimde duruyordum o zamanda desteklemiyordum.
Bende aynı şekilde bunu söylemek istedim :)Evet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımam
Gazeteci adımı vereyim
Evet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımam
Hoca efendi diyen kimdi diyorum ben de kızlarBende aynı şekilde bunu söylemek istedim :)
Size de sorayım, kaynak?Öyle mi peki neden kendi annesi dahi çarşaflı olan Atatürk çarşafı yasakladı?
Neden özgür olamadı o zaman kadınlar
Neden sarık sarmak istediği için asıldı onca insan şapka takmakla mı saygı duyulacaktı
Neden herkes istediği ilmi öğrenemedi? Özgürlük mü bu ?
Kimsenin dinine.de yaşantısına da bi sözümüz yok bizim. Ama saygısızlık ve nefrete sözümüz var..
Kimsenin başını zorla kapattıramaz bizim anlayışımız peki Atatürk zihniyeti neden basortulerine asıldı zamanında kardeşlerimizin ?
Destekleyeni destekliyordun ama?Yine aynı yerimde duruyordum o zamanda desteklemiyordum.
Dön gel bitsin bu hasret,hüüü hüüü de hüüüHoca efendi diyen kimdi diyorum ben de kızlar
Yazılı kaynak işte nesini beğenmedinWordpadden mi yazdın mı? Bu nasıl kaynak?
Büyük islam alimiiiiiiiiDön gel bitsin bu hasret,hüüü hüüü de hüüü.
Yazılı kaynak işte nesini beğenmedinBana da attı aynısından.
Lideriniz beraber yürürken de mi?
Bize hiç öyle yansimiyordu ama neyseÜlkeye bir faydası olduğunu düşünüyordu o zaman çoğu kişi liderim de aynı şeyi düşünüyordu ötesi yok hatta feto kendisi anlatıyor tayyip erdoğanin konuşmasını duyduğunu "evvela bunların hakkından gelmek" dediğini..
O zaman hain olduklarını kim biliyordu Allah aşkına?Destekleyeni destekliyordun ama?
Al bir çelişki daha.
Biz biliyordukO zaman hain olduklarını kim biliyordu Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?