- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.426
- 748
Savunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yapVideo gelmiş twiter kaldırmış. Silindi yazıyor. Ben sadece bqşkqlarının kopyalayıp paylaştığı 4 5 fotoğrafı gördüm
Yolsuzluk videolarını gördün mü sen, devletin kriptolu telefonlarını dinlemişler diye bağıran ama asla öyle bir şey yok diyemeyen adamla peygamberimizi nasıl aynı yolda kabul edersin. Şirk koşmak bu yaptığınız, hem de yanından geçemeyecek birini şirk koşuyorsunuz.Kesinlikle mesele ırk değil..
Sıze şöyle izah edeyim
Benim önderimiz Hz.Muhammed (sav)
Osmanlı ya baktığımda onun izinden gittiğini görüyorum bende aynı şekilde düşündüğüm için dedelerim diyorum.
Şuanda da aynı şekilde:) önderimiz Peygamberimiz diyen, aynı davayı savunduğum insanlara aynı yolda yürüyorum .
Fetocu de olduk hayırlı olsunEvet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımam
Ya tm en vatan sever onlarSimdi olduğu gibi,biz hep hainiz zaten.Onlar hee şeyi vatan aşkıyla yapıyorlar.
Gerçekten mi?Savunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yapolsun gören yok tabi
Gel gel hoş geldin, ben de senin gibiyim. Dün feraceli olduğum için bana Tayyipci diyen oldu ona bir miktar üzülsem deO kadar önyargılısın ki sırf seninle aynı fikirde olmadığı için karşındakinin de tesettürlü bir kadın olabileceği ihtimalini 0 alıyorsun :) ne kadar sığ bir görüş. Güle güle.
Attım özeldenYa ben dediğin hesabı bulamadım galiba
Allah korusun olmasin daSimdi olduğu gibi,biz hep hainiz zaten.Onlar hee şeyi vatan aşkıyla yapıyorlar.
AgahsjsjsjsjmsmskslsmssmmsGerçekten mi?
Evet rte, tüm akp millet vekilleri,belediye başkanları hatta valiler kaymakamlar gazetesini de okudular, okuluna da gittiler yanına gıdıp el etek de öptüler ama onlar fetöcü değil di mi?Evet şimdi ki ortağınız olur kendisi..benim bi ilgim yok gazetesini okumadım yurdunda kalmadım görsem tanımam
katip geceleri burasi cok civcivli cok sey kaciriyorsunGerçekten mi?
onlar kandirildi sapio senin dilin ne söylerEvet rte, tüm akp millet vekilleri,belediye başkanları hatta valiler kaymakamlar gazetesini de okudular, okuluna da gittiler yanına gıdıp el etek de öptüler ama onlar fetöcü değil di mi?
Akp cenahının dışında herkes biliyordu ve uzak duruyordu.O zaman hain olduklarını kim biliyordu Allah aşkına?
Tabi siz kaldıracaksınız zaten beni sabah 7 de.katip geceleri burasi cok civcivli cok sey kaciriyorsun
bugun cuma ben sadece fotolari gordum yetti videoyu tahmin edebiliyorum
Yani öyle yapmaya çalışmışlar ama olmamış daha cok orangutanlar üremeye çalışıyor gibiGerçekten mi?
O fotoyu bende gördüm diğerlerini merak ettimgordum simdikadinin basortulu halini kendime benzettim nedense
Hemide hardcore haa vayyyySavunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yapolsun gören yok tabi
Videoyu hqla gören varsa o da bana atsın, çok merak ettim hard cordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?