Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Değilim deyip deyip onların cümleleriyle geliyorsun ama pare. Mansur abi bangır bangır bağırıyor meydanlarda, asla bölünme yok, iş birliği yok, diye inanmıyorsunuz. 10 yıl önce çekilmiş videolarla hep aynı hikaye.

Videoyu hqla gören varsa o da bana atsın, çok merak ettim hard cordu
Herkes aynı merakta.
Dün ben de gördüm fotoları, galiba 12'yi geçince video paylaşmış. Fakat kaldırılmış, Twitter'da yok. Her gören çok fena yazmış yav. Bir sevişme ne kadar kötü olabilir dedirtti. Kızlar harbiden çok mu kötüydü?

Şöyle bir şey tarif ediyorlar.

Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.

Gonulmeyvesi bu crvap sana. Tarihi püsküllüden öğrenme. Dedelerini suçla bazı şeyler için. Atatürk ü değil

Keşke o arkadaşı etiketlesen okurdu bi ihtimal

Keşke o arkadaşı etiketlesen okurdu bi ihtimal
Sapio Hanım, minicik bir Google araştırması ile doğru bilgiye ulaşılabilir aslında. Ki lise tarih müfredatında var olan bir konudur. Liseyi bitirmiş herkes kabaca İslamiyet öncesi Türk tarihini, Osmanlı dönemini, İnkılap tarihini ve mümkünse de Çağdaş Türk tarihini, eser miktarda da soğuk savaş dönemini bilmeli zaten. Kronolojik tarihten bahsetmiyorum, olayın akışından bahsediyorum. Mesela ben de İtalyanların 1923 öncesinde işgal ettiklerini hatırlıyordum. Fakat tarihini Google'a baktım, öğrendim ve öyle paylaştım.
Alanım tarih değil ama yanlış bilgi görünce öğretmenlik damarlarım kabarıyor. İçinizi kıydıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…