Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Helal kiz

Mhp yazıp duruyor banada.

Ysk sn Burak diye görevli olduğum sandığı bildirdi sağ olsun. Burak kim bilmiyorum da

Pare konuyu çarpıtmaktan bahsedip neden inanca getirdin ki

Bu ne ya inanan olmuş mu buna

Nereye lutfen ya

Kız bu olayın şeysi ne bi anlamadim
Bi tane video oynattircakmis kilicdaroglunun montajli videosunu. Video yayina girmeyince kızıyor, elemani cagiriyor. Erdogan nerdeler diyor, eleman bunlar yeni ekip yemege ciktilar diyor. Mahvolduk bunlar manyak mi geri alacaklar icabinda diyor

Kazanılırsa böyle olmayacak. Sende o kadar iyi biliyorusn ki. Ama işte provokasyon böyle yapılır

Çarpıtmanın âlâsını kendi yapıyor. Yalan haber paylaştı, düzenlemek yerine vıy vıy da vıy vıy, gıy gıy da gıy gıy. Her şeyi dine ve dine hakarete bağlıyor. Çok dindarsan yalan haberle ortalığı birbirine katma, açıklandıktan sonra düzeltme yap, öyle olduğunu bilmiyordum de; zeytinyağı gibi üste çıkma.

Bir kendi gibileri Müslüman sanan AK Müslüman prototipi, kendisi inkâr etse de. Ağlayıp, eziklenme, karaktere laf atma, mağduru oynama, alâkasız alâkasız bir şeyler yazıyor ne dediği de anlaşılmıyor; Mune’yi etiketleme ve kapanış şeklinde devam ediyor.

dört duvarda yasasın ortalıkta değil.

benim inancima laf ediliyorsa özgürlüğe kast ediliyorsa

İşte sizin gibilerin düşüncesi bu
Bir tek sizin özgürlüğünüz önemli
Kimse benim inancıma özgürlüğüme laf etmesin
Ama başkası hayatını dört duvar arasında yaşasın
Ona gelince özgürlük pufff olup uçuyor
Ne biçim insansınız anlamadım ki
Özgürlük herkese özgürlük
Sen sadece kendi özgürlüğünü savunurken biz tüm insanlığınkini savunuyoruz (terör hariç)

Çünkü inancla dalga geçildi sayfalarca sustum ben neden bunu sormadım acaba .. konu inanç mi diye ama sustum bana denmeyen kalmadı önce türkçe öğren dendi cahiller dendi ben iki partide beter dediğim halde partimi demedigim halde bana Akp zihniyeti dendi sana oyle bir küfür ederim dendi hepiniz beğeniler yagdırdınız şimdi bu tepk neden acaba ...inanca kimse karisamaz
Neye inanırsa inansin ...konuyu yine çarpıtıyorsunuz ..Neden vatan şehit terör etrafın da dönüyormuşum ne etrafın da döneyim arkadasa mi sorucam
Karşı görüşe saygının tahammül yok

He he den geçin kim bunlar dendi
Ama herkes herseyi yazarken oda kendi dusuncesini savunuyor denmedi ...size kolay gelsin insanları bilmeden etmeden yargılamak kadar çirkin bir şey yok tartışma bike usule uygun olur ne usul var ne seviye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…