Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dua topiklerinde salavat zinciri çekerkende içinizde nefret barındırıyo musunuz :ds:dssss

Ben o kadar salavata şeytana bile melek gözüyle bakarım nefret barındırmam:dddd
Sana yazılacak bir şey yok su usluba bakın profil mesajı da bu denli nefret icerikliydi ve herkes tarafından tepki aldınız burda masum hale getirdiniz ...
size yazılan harflere yazık
Kalbiniz o kadar kötü ki dilinize yansıyor

Rabbime şükürler olsun ki peygamberimin adını zikrediyorum ona selam veriyorum ben ve dua grubunda arkadaşlarla büyük bir huşu ve kalp ferahlığı ile tavsiye ederim deneyin belki öfkeniz diner..

Son düzenleme:
Ben inançlı biriyim ben hümanistim ben liberalim ben şöyleyim ben böyleyim
Ya sen neysen o sun
Yazarsın mesajını olur biter artık değerlendirmeyi bırakırsın karşı tarafa
İnsan kendi tanımını yapsa bile karşıdakinin sana bakış açısını değiştiremezsin bu şekilde

Bugün kıyma hariç bütün fiyatları attım,yolum düşmedi o tarafa,ama şey düşündüm ben ev hanımıyım çıkıp dışarı istediğimi almak için çevreye bakıp fiyat araştırması yapabiliyorum ...çalışan kesim işten çıkınca bir an önce eve gidip ayaklarını uzatmak için çaba sarf ediyor haliyle de ihtiyacını almak için önüne gelen yerden alıp çıkıyor... Tabii ki burada şehirler arası fark da göz ardı edilemez...

Benzer şeyleri eşim de yaşıyor yıllardır. Alanındanildeki en yetkin kişi, sınavdan da puan alıyor ama mülakatta bütün sorulara soğru cevap verdiği halde kapıyı gösteriyorlar. Torpilin yoksa hiçsin bu ülkede

Aynen burda kimsenin inancı eleştirilmiyor sorulmuyor da ama inacliyim deyince olmadık şeyler deniyor yobaz en basiti

Oysa kime ne banane senin inancından yada benim inancimdan dedim ki sen inanan birisin bu durumu anlarsın dedim mevzu benim dua grubundaki salavata geldi hey Allahım ya

Canım hiç bir şey yazma bunlara

Aklıma hep şu söz geliyor

Kim namus ve ahlak şövalyeligi yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur.

Ne kadar eskirse eskisin yazacam
Eskimez o

Frida Kahlo "Ahlak, namus deyince sadece kadından konuşan herkes ahlaksız ve namussuzdur." der. Nietzsche ekler; "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…