- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.003
- 528
Sağol.İçeri girip mesajlar kısmına tıklıyorsun
Gılıçdar da sesegayı batırdı onu niye demiyonSağol.
Gılıçdar da sesegayı batırdı onu niye demiyon
Sana yazılacak bir şey yok su usluba bakın profil mesajı da bu denli nefret icerikliydi ve herkes tarafından tepki aldınız burda masum hale getirdiniz ...Dua topiklerinde salavat zinciri çekerkende içinizde nefret barındırıyo musunuz :ds:dssss
Ben o kadar salavata şeytana bile melek gözüyle bakarım nefret barındırmam:dddd
Bugün kıyma hariç bütün fiyatları attım,yolum düşmedi o tarafa,ama şey düşündüm ben ev hanımıyım çıkıp dışarı istediğimi almak için çevreye bakıp fiyat araştırması yapabiliyorum ...çalışan kesim işten çıkınca bir an önce eve gidip ayaklarını uzatmak için çaba sarf ediyor haliyle de ihtiyacını almak için önüne gelen yerden alıp çıkıyor... Tabii ki burada şehirler arası fark da göz ardı edilemez...Galaxyeliz61 arkadaşımız :)
Benzer şeyleri eşim de yaşıyor yıllardır. Alanındanildeki en yetkin kişi, sınavdan da puan alıyor ama mülakatta bütün sorulara soğru cevap verdiği halde kapıyı gösteriyorlar. Torpilin yoksa hiçsin bu ülkedeBurdaki hanımlar maşallah herseyi araştırıyor dinliyor okuyor öyle yorum yapıyor ben siyasetin sıkı takipçisi değilim yaşadıklarimi biliyorum ama. Eşim kamuda görevli bundan yıllar öncesi şube müdürlüğü sınavına başvurdu 1 Ay çoluğun çocuğun yüzüne bakmadı odalara kapandı ders çalıştı. Sınavda da çok iyi puan aldı hatta ilk 100 e girmişti. Sonuç ne oldu biliyomusun eşimden cok cok düşük puan alanlar atandı. Mülakatta da pinpon topunun ağırlığını sormuşlar dalga geçer gibi. Şimdi bu haksızlık değil mi? Daha bu en basiti. Konu Müslümanlıksa eğer... elhamdülillah ben korkarım yastığa başımı koyamam. Yorum senin
Altta yazan AA ibaresini silmişlerde " ittifakların ve partilerin oy pusulasındaki yerleri kesinleşti " yazısını silmeyi unutmuşlarAltına çok güzel dalga geçmiş millet
O kooperatif markette ters yönde ... Ama söz ilk fırsatta atacağım...Evet gördüm şimdi indirim bulmuşta onu çekmiş en merak ettiğim etin fişiydi aslında:)
Aynen burda kimsenin inancı eleştirilmiyor sorulmuyor da ama inacliyim deyince olmadık şeyler deniyor yobaz en basitiBen inançlı biriyim ben hümanistim ben liberalim ben şöyleyim ben böyleyim
Ya sen neysen o sun
Yazarsın mesajını olur biter artık değerlendirmeyi bırakırsın karşı tarafa
İnsan kendi tanımını yapsa bile karşıdakinin sana bakış açısını değiştiremezsin bu şekilde
Tersten okunan mühür sıkıntı olmaz, niyet anlaşılıyorEvde prova yapıyorum.
Deprem özel video bu arkadaşlar beğenmedim atilacak bir video değil, neyse siz bilirsinizOy anam oy. Görüşürüz...
Canım hiç bir şey yazma bunlaraBenim de yakıştıramadıgim yorumlar oldu kişiler oldu ama kimseye bir şey demedim mesela sizede yakismadi bu sözler..
Keşke bana yapılan hakaretler yada dalgalar yada eziklemelere de tepki verseydiniz inaclara yorumların yapıldığı da tepki verseydiniz altına gülme emojileri ve begenmedimler yapana kadar
Ve benim yazdigim farklıydı yine beni şaşırtmadınız her zaman diyorum bunu Bdv de de yapılıyor hemen konuya yorumlar yapılıyor konu bambaşka hale geliyor kelimelere başka yorumlar ekleniyor oysa ben orda ben inacliyim ben en inancliyim demedim diyemem de haddim değil bana ne milletin inancı beni hiç ilgilendirmez ve ben böyle biri de değilim asla olmadım da... milletin inancı derdinde değildim ama öyle bir alinti yaptiniz ki konu nerden nereye geldi... black çok güzel algı yaptı sanki ben onu inancından vurmuşum gibi oysa dedim ki sende inanclisin bunları bilirsin dedim ama kendisi alıntı yapip her zaman yaptığı algıyı yaptığı için ki buda sizin işiniz birde mağdur oldu ne gerek vardı durum sizler sayesin de nereye geldi ... .Benim orda demek istedigim gayet iyi anladiniz ama işte algı yaratmak konuyu örtbas etmek bunlar da cidden üstünüze tanımıyorum ..bakalım buna ne deyeceksiniz
Ben de size yakıştıramadım başka düşünceye saygı duyulmadığı zaman başka duruma sokulup sen kimsin bile dediğin de sustugunuz için ...
Eskimez oAklıma hep şu söz geliyor
Kim namus ve ahlak şövalyeligi yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur.
Ne kadar eskirse eskisin yazacam
Bunu beğenmemekte ne bileyimDeprem özel video bu arkadaşlar beğenmedim atilacak bir video değil, neyse siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?