Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Burada kimse kimsenin inancıyla ve ya inançsızliğıyla dalga geçecek kadar karaktersiz değil.Nereden,nasıl bir mağduriyet çıkarsam diye fırsat kolluyorsunuz resmen.

Malesef yandı, Almanya'da Mercedes firmasında 2 kişi Ak Partiye oy verdi , ittifak taraftarı ile tartışma oldu ve o 2 kişi vurularak öldürüldü şimdilik haber kaynakları bu durumu anlaşmazlık nedeniyle yazdı ama teyzemin oğlu orada çalışıyor, iş arkadaşları oluyordu ölenler , çok çok üzgün.... Muhaliflerden bu konuyla ilgili tek bir kelime okumadım... Aileler perişan neymiş Tayyip Erdoğan savunmaya devam ediyorlar diye... Bu kaçıncı olay , seçim bitsede artık bu psikopatlar evlerine çekilse...

Dua grubu çok ayrı , lütfen size bu şekilde itham edenlerden uzak durun... Anlamıyor ,anlayamaz o insanlar sizi...

Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.
Nefes yerine acı soludum yemin ediyorum. Çaresiz bir empati yaptım istemsizce, beynimin empati yeteneğini aştı. İlk dakikadan pes ettim. Şimdi ben bu programı nasıl izleyeyim?

Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?

Bana da geldi ama izlemedim. Ben de hiç vermediğim için vicdanım çok rahat.

Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?
Hala sizin fikirlerinizi önemsemiyorum , zorlamayın artık, sıkıldım...
Klasman demeyin o kısma çok gülmüştüm...

Saz arkadaslarınla beraber tepki verdiniz onun dışında herkes "ne alaka" diyerek güldü. Artık nasıl nefretin oluştuysa o zamandan bu yana bu nefretle yaşamışsınız bana karsı. Her yerde insanları kışkırtarak, saldırarak yorumlar yapıp söyleyecek bir sey bulamayınca tipik "usluptan" vurma bir huyun var senin.
Üslup bekliyorsan üsluplu davranacaksın.
Dinine ve kendine saygı bekliyorsan saygı duyacaksın. Hiçbirini yapmıyosun. Hiçbirini yapmayıp saygııııı,,,,, uslupppp diye söyleniyorsun.
Yorumlarınla insanların ar ve edep duygularıyla oynayıp usluptan dem vuramazsın. Kaknem yorumların sana kalsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…