Aynen öyle doğru dedin bak konu salavata geldi benim.dua gruplarım.var ya ordan vuruyorlar ve gülenler yazık cidden yazıkCanım hiç bir şey yazma bunlara
Nasıl çeviriyorsun yaAynen burda kimsenin inancı eleştirilmiyor sorulmuyor da ama inacliyim deyince olmadık şeyler deniyor yobaz en basiti
❤
Hazır olduğumda izleyeceğim
Ben inançlı biriyim ben hümanistim ben liberalim ben şöyleyim ben böyleyim
Ya sen neysen o sun
Yazarsın mesajını olur biter artık değerlendirmeyi bırakırsın karşı tarafa
İnsan kendi tanımını yapsa bile karşıdakinin sana bakış açısını değiştiremezsin bu şekilde
Burada kimse kimsenin inancıyla ve ya inançsızliğıyla dalga geçecek kadar karaktersiz değil.Nereden,nasıl bir mağduriyet çıkarsam diye fırsat kolluyorsunuz resmen.Aynen burda kimsenin inancı eleştirilmiyor sorulmuyor da ama inacliyim deyince olmadık şeyler deniyor yobaz en basiti
Oysa kime ne banane senin inancından yada benim inancimdan dedim ki sen inanan birisin bu durumu anlarsın dedim mevzu benim dua grubundaki salavata geldi hey Allahım ya
Malesef yandı, Almanya'da Mercedes firmasında 2 kişi Ak Partiye oy verdi , ittifak taraftarı ile tartışma oldu ve o 2 kişi vurularak öldürüldü şimdilik haber kaynakları bu durumu anlaşmazlık nedeniyle yazdı ama teyzemin oğlu orada çalışıyor, iş arkadaşları oluyordu ölenler , çok çok üzgün.... Muhaliflerden bu konuyla ilgili tek bir kelime okumadım... Aileler perişan neymiş Tayyip Erdoğan savunmaya devam ediyorlar diye... Bu kaçıncı olay , seçim bitsede artık bu psikopatlar evlerine çekilse...Karşılıklı polemiğe girmeye gerek yok Yazmiyacam
Ben inancli biriyim inancıma kimse laf diyemez ben nasıl kimsenin inancına karışmıyorsam
Konuyu bambaşka hale getirmeye gerek yoktu
Daha da uzatmaya gerek yok
Secimler milletim için hayırlı olsun inşallah kavga dövüş olmadan birilerinin cani yanmadan biter gider inşallah
Herşey güzel olur...
Bunların dinle kötülüklerini kapatmaya çalıştığı ahlâklı insan rolleri, sürekli din mağduriyetleri beni bitiriyor. Mevlana bu kadar dönmedi.Bence de bir şey yazma "bunlara" cnmBeğenme geç
yayinlandi mi tamamiÇok üzüyor.
Dua grubu çok ayrı , lütfen size bu şekilde itham edenlerden uzak durun... Anlamıyor ,anlayamaz o insanlar sizi...Aynen burda kimsenin inancı eleştirilmiyor sorulmuyor da ama inacliyim deyince olmadık şeyler deniyor yobaz en basiti
Oysa kime ne banane senin inancından yada benim inancimdan dedim ki sen inanan birisin bu durumu anlarsın dedim mevzu benim dua grubundaki salavata geldi hey Allahım ya
Ben 8 dakikalık teaserı bitiremedim. Kız anne babam öldü, kız kardeşim çıktı bir tek. Onun da ayağını kestiler diyordu.Çok üzüyor.
Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?Malesef yandı, Almanya'da Mercedes firmasında 2 kişi Ak Partiye oy verdi , ittifak taraftarı ile tartışma oldu ve o 2 kişi vurularak öldürüldü şimdilik haber kaynakları bu durumu anlaşmazlık nedeniyle yazdı ama teyzemin oğlu orada çalışıyor, iş arkadaşları oluyordu ölenler , çok çok üzgün.... Muhaliflerden bu konuyla ilgili tek bir kelime okumadım... Aileler perişan neymiş Tayyip Erdoğan savunmaya devam ediyorlar diye... Bu kaçıncı olay , seçim bitsede artık bu psikopatlar evlerine çekilse...
Bana da geldi ama izlemedim. Ben de hiç vermediğim için vicdanım çok rahat.Telefonuma mesaj geldi, Ali Babacan 'daha önce ak partiye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum' diye.
Şükür hiç öyle bir hata yapmadım ama açtım, izledim. Güzel konuşmuş.
Keşke Tv'de yayinlansa da fanatik olmayan ama gönül borcu hisseden akpliler izleyebilse.
144 B görüntüleme · 15 B yorum | Daha önce AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum | Daha önce AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum | By Ali Babacan | Facebook
Daha önce AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorumbit.ly
Hala sizin fikirlerinizi önemsemiyorum , zorlamayın artık, sıkıldım...Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?
Saz arkadaslarınla beraber tepki verdiniz onun dışında herkes "ne alaka" diyerek güldü. Artık nasıl nefretin oluştuysa o zamandan bu yana bu nefretle yaşamışsınız bana karsı. Her yerde insanları kışkırtarak, saldırarak yorumlar yapıp söyleyecek bir sey bulamayınca tipik "usluptan" vurma bir huyun var senin.Sana yazılacak bir şey yok su usluba bakın profil mesajı da bu denli nefret icerikliydi ve herkes tarafından tepki aldınız burda masum hale getirdiniz ...
size yazılan harflere yazık
Kalbiniz o kadar kötü ki dilinize yansıyor
Rabbime şükürler olsun ki peygamberimin adını zikrediyorum ona selam veriyorum ben ve dua grubunda arkadaşlarla büyük bir huşu ve kalp ferahlığı ile tavsiye ederim deneyin belki öfkeniz diner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?