Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dua grubu çok ayrı , lütfen size bu şekilde itham edenlerden uzak durun... Anlamıyor ,anlayamaz o insanlar sizi...
Işte bu kadar kötü kalpleri
Beni dua grubuyla vuruyor hanı nerde bazıları tavır yapanlar tepki yapanlar neden biri de demiyor arkadaş sen ne diyorsun diye diyemezler ancak gülerler sonrada kimseyi inancından vuracak kadara karaktersiz değil diye ahkam keserler

Burası dua grubumu bölümü mu ben dua grubu yapıyorum ve bunla onur duyuyorum yardım istiyenlere bir şekilde topluca yardım ediyor dua okuyoruz biraz önce yine etiket yaptım şimdi konu bumu yani
Neyse ya Rabbim bilsin bütün bunlarnkul hakkı burda yazmayla olmaz benim inancıma göre bütün bunları sorucak rabbim var gülsünler bakalım

Aldırmayın , bakın herkese cevap yazmak zorunda değilsiniz,ben öyle yapıyorum karşıt bile olsa fikirlere açığım ama bu samimi olmalı...

Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?
Yine mi kınatmaya gelmiş?

Galaxyeliz61 sen neden Millet İttifakı yerine ittifak diyorsun? Diğerine cumhur diyorsun, bizimkine ittifak diyorsun. İkisi de ittifak. Bizim seçtiğimiz ittifakın da adı var.

Hala sizin fikirlerinizi önemsemiyorum , zorlamayın artık, sıkıldım...
Klasman demeyin o kısma çok gülmüştüm...
Yahu siz burada sizi alıntılayan herkesin sizi önemsediğini falan mı sanıyorsunuz? Muhaliflere laf geçirmeden paylaşım yapamayan, sürekli bir kötülük yarıştırma peşinde olan bir tipsiniz. Yoksa sizi kim neden umursasın? Baktığınız ayna dev aynası olmasın. Benim de tek hayat gayem fikirlerimi size önemsetmekti zaten, öff.

Yine mi kınatmaya gelmiş?

Galaxyeliz61 sen neden Millet İttifakı yerine ittifak diyorsun? Diğerine cumhur diyorsun, bizimkine ittifak diyorsun. İkisi de ittifak. Bizim seçtiğimiz ittifakın da adı var.
Açık konuşayım nereye ne yazacağımı ben biliyorum ... Sizin fikirlerinizin ve sorularınızın
da şu andan itibaren benim için önemi yok...

Açık konuşayım nereye ne yazacağımı ben biliyorum ... Sizin fikirlerinizin ve sorularınızın
da şu andan itibaren benim için önemi yok...
E biliyoruz bunu. Senin fikir dediğin şeylerinin bizce önemli olduğunu düşünmüyorsan sorun yok. Biz de neyi kınayacağımızı biliriz, gelip gidip dürtme.

İttifak diyen sadece ben değilmişim...
Ama demekki ben yazınca başka oluyormuş...
İki ittifaktan bahsederken kasıtlı olarak birinin adını anmıyorsun. Ne demek istediğimi biliyorsun ve ben bilirim ne yazacağımı, dedin. Bana cevap verirken açıklamaya tenezzül etmeyip başka mesajda laf sokmayı mı uygun buldun aklınca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…