Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?
Bak hiç şaşırmadım
Ben hiç güvenmiyorum bu adama

Cezalı hemen yazamaz o zamana kadar yetişirsin
Okumam zaten. Çok uzun yazıyor. Ben paragraf sorularından bezmişim, çok daralıyorum: Aşağıdaki metin hangisine cevap olarak yazılmıştır, hangisi düşüncenin akışını bozmaktadır...

Olaki Allah korusun kazanamazsak,Allah belani versin şarkısını arabada son ses açıp sokakları turlicam
Ben de ‘bir derdim var’ı söylerim.
Cuk oturuyor.
Ya nazar etmek istemiyorum ama bir şeye boşa heveslenmem, olmayacak duaya amin demem falan filan.
İlk kez bu hafta başından beri hissediyorum ilk

Bir de şey var, bir arkadaşımız seneler önce Mansur’u mhp den aday olduğunda görmüştü, o sene kaybetti.
Geçtiğimiz seçimde İnce’yi gördü, kaybetti.
Birkaç gün önce Cb yi görmüş
Totemlere kaldım yarabbim…

Bak hiç şaşırmadım
Ben hiç güvenmiyorum bu adama
Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.

Karışık işler ama asıl paylaşımları yapan kişi inatla hiç bir sosyal medya hesabım yok diyor.
Evet,sadece youtube üzerinden yayın yaptığını ve hiç bir hesabının olmadığını söyledi.Aktroller tarafından adına sahte hesaplar açıldığını belirtti.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama kemal beyden nefret ediyormuş
Nefreti milletin çıkarlarının çok üstünde
Hadi hayırlısı

Evet youtube'da var. Epey ağzı bozuk. Ben sevemedim hiç kendisini. Oy verdim ama sevdiğimden değil. Bu sefer tam olarak istediğim adaya oy vereceğim. Umudum da var

Ne kadar doğru bilmiyorum ama kemal beyden nefret ediyormuş
Nefreti milletin çıkarlarının çok üstünde
Hadi hayırlısı
İnsanlar tabii ki istifa eder. Ona güvenip bir yola çıktılar. Şimdi bu saatten sonra kimse yanında da durmaz.
Kötü siyasetçi işte. Kendi bireysel duygularını memleketin menfaatinden öne koyuyor. 6’lı masadakiler bilmez miydi tek başlarına aday olmayı. Ama artık bu devletin bekası haline dönüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…