Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok üzüldüm.....Haberi buldum

AK Parti Almanya Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Turgut Selmanoğlu, "Eldeki bütün bulgular Mercedes Sindelfingen fabrikasında iki vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan olayın siyasi olduğunu gösteriyor. Murat D. silahını teslim ederken 'iki Erdoğancıyı vurdum' diyor. Saldırgan TikTok'da Laz Muro ismi altında CHP yanlısı videoları ile tanınıyor" şeklinde bir iddiada bulundu.

Polis, 53 yaşında olduğunu açıkladığı saldırganın fabrika alanında yakalanarak gözaltına alındığı bilgisi paylaşılırken, Alman medyasında ve sosyal medyada olayın siyasi tartışma sonucunda yaşandığı şeklinde çıkan haberleri doğrulamadı.

Pare hanım bu haberi neden muhteşem bulmuş anlamadım Ben çok üzüldüm

Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?
Nolur şaka de
Hırsından bunu yapmış olamaz
Ben İnceyi hiçbir zaman tutmadım.
İnce de ince diyenler ne der acaba

Bild de haberini yapmış.
Sindelfingen: Mord in Mercedes-Werk wegen Erdogan? „Murat fühlte sich unterdrückt“

Kız Borellus80 senin bit yavrusu her yerden çıkıyor.

Umarım bu durum bir daha yaşanmaz... Her kesim için Rabbim bir daha göstermesin...

İzlemeliyiz mecburuz seslerini duyurmak istiyorlar.

Bu sandım ben, dal başak yazınca çıkan bu değil miydi? Amann troll kaynıyor, aklımda mı kalıyor isimleri... dur yazayım gidip...
Turgut yazmışlar yanlışlıkla,bahsi geçen kişi azılı trol Tuğrul Selmanoglu.Google da arabada bağıran dal yaprak yazınca çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…