Nagihanla Hilal derken?Nagehan hilal mi? Hayir ya hiçbirini görmek istemiyorum. Oyle bir sey varsa da görmeyelim.
Teşekkür ederimPaylaştıklarınız birilerinin gözünü açar mı bilmiyorum ama emeğinize sağlıkO yüzden yazınızı üzülerek okusam da emeğiniz için muhteşem dedim :)
İşini yapmayan herkes ama herkes yüktür.Öğretmen mi? Dur bakayımBiri demişti sanki yük diye Bu sistemde yalan da değil hani, kendimize bile yük gibiyiz.
Üzmek istemem ama oluyor.Arkadaşlar lütfen burada veya sosyal medyada oy çalacaklar minvalinde şeyler yazmayın. Hem sandık görevlisi arkadaşlara ayıp oluyor hem de akpliler “ ‘kazanamayacaklarını anlayınca şimdiden oy çalınacak’ muhabbetine başladılar” diyor. Kimsenin ağzına laf vermeyin. Geçen yıllarda da oy çalındı muhabbeti oldu ama ben sandığa güveniyorum orada birçok namuslu devlet memuru ve öğretmenlerimiz oluyor. Ayrıca birçok parti temsilcisi oluyor, yemek yerken bile ayrılmıyorlar oradan. Böyle bir şeye inanmıyorum. Kaybetsek de kazansak da kabul edeceğiz kimsenin ağzına laf vermeyeceğiz
Emek verip mühür bastığım oy başkasına yazılırsa veya yok sayılırsa üzülürüm. Teslim edildikten sonra da birileri oluyor diye biliyorum ben, yani ilçe seçim kurulunda da parti temsilcisi olmuyor mu? Olmuyorsa çok yanlış olması lazım ne gönüllüler var gece yarısına kadar ayakta bekliyor en çok onlara üzülürümÜzmek istemem ama oluyor.
Hiçbir görevli arkadaşın suçu değil bunlar, teslim edildikten sonra olanlar oluyor ya zaten.
Boşuna basılmıyor kaç kat pusula.
Yollara dökülenleri de gördük.
Yani kısaca adil bir seçim istiyoruz diye gözümüz açık zorunda olmak bile içler acısı hal.
Bu söylemlerle görevleri arkadaşlara değil serzeniş, kokmuş düzene…
İnsanlar kurulun kapılarında, dışarıdan her gelen ve giden çuvalın peşinde.Emek verip mühür bastığım oy başkasına yazılırsa veya yok sayılırsa üzülürüm. Teslim edildikten sonra da birileri oluyor diye biliyorum ben, yani ilçe seçim kurulunda da parti temsilcisi olmuyor mu? Olmuyorsa çok yanlış olması lazım ne gönüllüler var gece yarısına kadar ayakta bekliyor en çok onlara üzülürüm
Amin inşallah gerçekten kaldıramıyorum artık birçok şeyi her şey düzelsin her şey ❤İnsanlar kurulun kapılarında, dışarıdan her gelen ve giden çuvalın peşinde.
İçeride tabii ki görevliler var ama kayıt yasak, feryat figan yardım istenen, geçerli olanları geçersiz ya da tam tersi yazma durumları yaşandı.
Çuvallar geldi ne idüü belirsiz ya da götürüldü.
İnsanoğlu, ne diyeyim.
Şerefli, haysiyetli insan dönüp yerdeki 1 lirayı almaz, sahibini bilmiyorsa ihtiyacı olana verir ama işte bu duygular noksansa her şey aranır.
Görevli arkadaşlara değil serzeniş, her zaman hileden, kötüden, çıkarından yana olana.
Bu arada nasıl cumhurcuların içlerinde vahşi gözlerle bakan varsa ve aksi bir durumda kaos çıkarmaya hazırlandılarsa, bu millet ittifakı içinde de var.
Yine söylüyorum ‘adil’ bir seçim istiyoruz, belki kaybedebiliriz ama haksız kazançtan çok daha fazla ileri gider ülke.
Balık baştan kokmasın, her şey usulünce,adabınca, en üst düzey hoşgörüyle, güzel laf ve ahlakla ‘hak ve hukuk’ arayışı ile çıktığımız bu yolda aynı güzellikle her iki taraf için de sonuçlansın, ülke hepimizin.
Her şey çok güzel olacak
Gece gece adak adattınız bana haAmin inşallah gerçekten kaldıramıyorum artık birçok şeyi her şey düzelsin her şey ❤
İşte buna çoook sevinirim teşekkür ederim çok kıymetli bir hediye olur benim içinGece gece adak adattınız bana ha
Geçtiğimiz seneleri açıklayınca şüpheye düştüm.
Umarım tutar, sevabı bölüşürüz
Bahçeli ve şöförü hakkında çıkan dedikodu yeni değil daha önceden de vardı böyle bir söylenti.Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.
Dedikoduyu paylaşacağını söylemiyor. Video ifşalayacağını söylüyordu. Ama vazgeçmiş. İnce'nin sağlık durumu bile kritik, bahçelinin kalbi kaldirmaz demiş ve ertelemiş.Bahçeli ve şöförü hakkında çıkan dedikodu yeni değil daha önceden de vardı böyle bir söylenti.
Vardır ellerinde bir ifşa videosu.Dedikoduyu paylaşacağını söylemiyor. Video ifşalayacağını söylüyordu. Ama vazgeçmiş. İnce'nin sağlık durumu bile kritik, bahçelinin kalbi kaldirmaz demiş ve ertelemiş.
Bahçeliyi paylaşamaz. Sinan ateş videoyu biliyordu, o sebeple öldürüldü demiş ifşacı kullanıcı. Sonunun bu oldugunu düşünüyorsa niye paylaşsın. Kadınları ifşa etmek daha kolay. Hiç hoş bulmuyorum bunlari.Vardır ellerinde bir ifşa videosu.
Zira ben bu yüzden Bahçeli’nin Rte nin yanında yer aldığını düşünüyorum açıkçası.
Seçimden önce paylaşsa iyiydi
oha gerçek mi bu?Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?
Kemal Kılıçdaroğlu Fox Tv’de: “Muharrem İnce’yi Ankara mitingi için aradım; ama ulaşamadım.” dedi. Erdoğan ulaşmış. İddialar bu yönde.oha gerçek mi bu?
Devler Bahçeli konuAli Yeşildağ'ın sahte hesabı yine yarın 12 demiş, yine ne geliyor acaba? Konuyu belirtmemiş bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?