Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Soma'da ve Ermenek'te ölen madencileri hatırla! Soma'da madenci yakınlarına tekme atan Yusuf Yerkel'i, protestoculara “İsrail dölü” diyen başbakanı hatırla!
Eki Görüntüle 3246959

hiç birini unutmadık,unutturmayacağız."unutursak kalbimiz kurusun"

5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.
Kahvaltı hazırlarken açtım, ilk bir saati izledim, elimizden bir şey gememesi ne acı, halâ düzen kurmamışlar. Sırf bunun için bile hükümete oy vermemek lazım.

Kahvaltı hazırlarken açtım, ilk bir saati izledim, elimizden bir şey gememesi ne acı, halâ düzen kurmamışlar. Sırf bunun için bile hükümete oy vermemek lazım.
Ben de aynı şekilde 40.dakikadayim daha, kapattım şimdi, çok kötü şeyler bunlar. Üzüntü ve siniri bir arada yaşıyorum.

geçmiş olsun

Durup durup ağlıyorum. 1.1 milyon izlenmiş. Bu sayının 10 milyon ve üstü olması lazım. Bu bile önemli onlar için. Sırf bu yüzden izliyorum.

Pusulada adı olan her adaya oy verilebilir. İnce'ye bile oy çıkacaktır yarın. Ben ilk turda bitsin istiyorum, maliyeti bir yandan kaosu bir yandan... Yoruldu herkes. Biz de burada birkaç kişi bu sefer TİP'i desteklemek istedik ama sonra paylaşımları okuduk, akp'ye yarayacak iş yapmayalım dedik. Bu seçim başka, derdimiz akp milletvekili sayısını azaltmak olmalı. Ben milliyetçi partilere oy vermem ama oy vereni de anlıyorum; şansı olmadığı halde sırf ikinci tura bırakmak için seçime girmeyi anlamıyorum. Oyu mhp'den alma ihtimali bizim işimize gelir elbette. Bizim oylarımızın bölünmesi değil mesele. Göz göre göre ikinci tura bırakma amacını kabul edemiyorum.

Annenize acil şifalar dilerim .
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Ben o kadar hastane köşelerinde yattım ki, o kadar sırada bekledim ki babamın hastalık sürecinde, size sabır dilerim. Randevu bulmak çoğu bölüm için zor oluyordu devlette, özele yöneliyorduk.

Geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur

Cok geçmiş olsun, anneniz için ev arkadaşı ariyordunuz o konunuzdan hatırlıyorum sizi. Epey linclenmistiniz ama ben düşüncenizi doğru bulmuştum Rabbim anneciginize şifa versin

Ama atladığın bir sey var Phronesis, bu adamlar seçimi ikinci tura bırakmak adına seçime girmediler. Kendi çizgilerinin dışına çıkmıyorlar. Çok da saygı duyuyorum bu konuda. Seçmeni olmasam da saygı duyardım. Hep söylediler çağrı yaptılar, gelin Atatürk’ün izinde, Türk çizgisinde bir aday çıkaralım, birlik olalım biz onu destekleyelim dediler kimse oralı olmadı. Mansur Yavaş aday olsaydı Oğan ve Özdağ destekleyeceklerini de söylemişlerdi. Ama aday gösterilmedi. Herkesin bir siyasi duruşu, görüşü var. Bunların ki de o
Keza öyle olmasaydı Özdağ kendi kurduğu partiden istifa edip yeni bir parti kurmazdı.

Geçmiş olsn. eskiden iyi kötü bir sağlık sistemimiz vardı, artık sistem mistem kalmadı. Siz yazdığınız için sizin mesajınızın altına yazıyorum, kişisel algılamayın lütfen: fakülte hastanesine gitmişsiniz. Orası 3. basamak sağlık kuruluşu. Her hastalığa bakılmaz, önemli hastalıklara bakılır. Normalde devlet hastanesinden veya özel hastaneden sevk yapılmadan gidemezdiniz oraya (eskiden böyleydi bilenler bilir). Şimdi mabadında sivilce çıksa fakülteye gidebiliyorsun. Eee elini kolunu sallayan gidince asıl bakılması gereken hastalar böyle bekletiliyor insanlar özel hastaneye mecbur bırakılıyor. Acaba neden? Yazdım ama anlayacaklarını düşünmüyorum. İçimde kalmasın diye yazdım…

Vardır ellerinde bir ifşa videosu.
Zira ben bu yüzden Bahçeli’nin Rte nin yanında yer aldığını düşünüyorum açıkçası.

Seçimden önce paylaşsa iyiydi
bahçelinin şöförünü bilmiyorum ama eski bir sporcu olan,bir milletvekili ile söylentileri var.hatta bu milletvekilinin eşi genç yaşta intihar etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…