- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
DönmüşsünSen bir şeyi kınayın kınayın diye gelince ben irite oluyorum. Kendimi saldırıya uğramış, baskıya maruz kalmış hissediyorum. Bu insanlara anlatamazsın, dedin ya hani! BÖYLE ANLATAMAZSINIZ!
Soma'da ve Ermenek'te ölen madencileri hatırla! Soma'da madenci yakınlarına tekme atan Yusuf Yerkel'i, protestoculara “İsrail dölü” diyen başbakanı hatırla!
Eki Görüntüle 3246959
hiç birini unutmadık,unutturmayacağız."unutursak kalbimiz kurusun"İnsanların bu devirde mahkum bırakıldığı çaresizliklerini hatırla! Halkın nasıl fakirleştirildiğini unutma! Çaresizlik insana her şeyi yaptırabilir!
Eki Görüntüle 3246963
Eki Görüntüle 3246964
Eki Görüntüle 3246965 Eki Görüntüle 3246966 Eki Görüntüle 3246967
Kahvaltı hazırlarken açtım, ilk bir saati izledim, elimizden bir şey gememesi ne acı, halâ düzen kurmamışlar. Sırf bunun için bile hükümete oy vermemek lazım.5 saatlik. Yarına bıraktım, 8 dakikalık olanı hıçkıra hıçkıra izledim. Buna dayanabilir miyiz bilmiyorum.
Ben de aynı şekilde 40.dakikadayim daha, kapattım şimdi, çok kötü şeyler bunlar. Üzüntü ve siniri bir arada yaşıyorum.Kahvaltı hazırlarken açtım, ilk bir saati izledim, elimizden bir şey gememesi ne acı, halâ düzen kurmamışlar. Sırf bunun için bile hükümete oy vermemek lazım.
ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
allahtan yanımızda gelinim var da herşeyi hallediyor.
hani sıra yok,hastanedekuyruk beklemiyoruz diyenlere ithafen...
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
Durup durup ağlıyorum. 1.1 milyon izlenmiş. Bu sayının 10 milyon ve üstü olması lazım. Bu bile önemli onlar için. Sırf bu yüzden izliyorum.Ben dayanamam.
Üniversite okumaya gidiyorsun, evinden uzaksın. Bir gece yatıyorsun, sabaha tüm ailen yok olmuş. Ve bunu yaşayan binlerce insan var. Ve sadece 3 ay oldu, 96 gündür bununla yaşıyor insanlar. Üzülüyorum ama üzülmeyi bile haddime bulamıyorum, kendine yontuyorsun bencillik ediyorsun diyorum. Ben kimim, ne kadarını hissettim ki o acının diyorum. Yani anlatamıyorum Black Hanım, o teaser bende krize sebep oldu.
Tabanından oraya kayacak insan olduğunu sanmıyorum.Nolur şaka de
Hırsından bunu yapmış olamaz
Ben İnceyi hiçbir zaman tutmadım.
İnce de ince diyenler ne der acaba
Pusulada adı olan her adaya oy verilebilir. İnce'ye bile oy çıkacaktır yarın. Ben ilk turda bitsin istiyorum, maliyeti bir yandan kaosu bir yandan... Yoruldu herkes. Biz de burada birkaç kişi bu sefer TİP'i desteklemek istedik ama sonra paylaşımları okuduk, akp'ye yarayacak iş yapmayalım dedik. Bu seçim başka, derdimiz akp milletvekili sayısını azaltmak olmalı. Ben milliyetçi partilere oy vermem ama oy vereni de anlıyorum; şansı olmadığı halde sırf ikinci tura bırakmak için seçime girmeyi anlamıyorum. Oyu mhp'den alma ihtimali bizim işimize gelir elbette. Bizim oylarımızın bölünmesi değil mesele. Göz göre göre ikinci tura bırakma amacını kabul edemiyorum.Bu konuşmanın başı sonu mevcut. Bu kısımdan ibaret değil. Sinan Oğan en başından beri aynı seyi söylüyor, dün söylemedi: terörle işi olanla bizim işimiz yok dedi defalarca. İki ittifak için de aynı seyi söylüyor. Cumhurda Hüdapar, Millette Hdp desteği olduğu müddetçe biz destek vermeyeceğiz dedi en başından beri.
Bahsettiği Cb yardımcılığı, bakanlık konuları Cumhur ittifakı bize bu kadroları verirse destekleyeceğiz gibi lanse ediliyor, bu doğru değil.
İki ittifaktan biri ile anlaşırsa bunları istemeleri kadar da doğal bir sey yok.
Ama anlaşmayacaklar.
Oğan’ın derdi hiçbir zaman koltuk olmadı, olsaydı yıllardır parti kurması için baskı yapan kendi destekçilerini dinler partisini kurar, yoluna bakardı. Ama yapmadı. Yapmayacak da.
Keza Ümit Özdağ’da defalarca söyledi; bizim seçmenimiz gidin şuna oy verin diyeceğimiz bir seçmen değil. Biz böyle bir direktif vermeyeceğiz, onlar ne yapacağını bilir dedi.
Doğru söylüyor. Seçim ikinci tura kalırsa ülkücü tayfanın büyük bir kısmı oy kullanmayacak.
Annenize acil şifalar dilerim .ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
Her yerde paylaştım görmeyenler de izlesinDurup durup ağlıyorum. 1.1 milyon izlenmiş. Bu sayının 10 milyon ve üstü olması lazım. Bu bile önemli onlar için. Sırf bu yüzden izliyorum.
Çok geçmiş olsun. Ben o kadar hastane köşelerinde yattım ki, o kadar sırada bekledim ki babamın hastalık sürecinde, size sabır dilerim. Randevu bulmak çoğu bölüm için zor oluyordu devlette, özele yöneliyorduk.ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
Lazım değil böyle solcu. Zaten solcu da değil, kuyruğu yanmış fare işte düpedüz.Yine geldi:
İnanırım.Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz?
Geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşurben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
Cok geçmiş olsun, anneniz için ev arkadaşı ariyordunuz o konunuzdan hatırlıyorum sizi. Epey linclenmistiniz ama ben düşüncenizi doğru bulmuştum Rabbim anneciginize şifa versinben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
O finali 'adam kazandı' dediği gece yaptı. Kendince uzatmaları oynuyorBir siyasetçinin olabilecek en kötü finali
Ama atladığın bir sey var Phronesis, bu adamlar seçimi ikinci tura bırakmak adına seçime girmediler. Kendi çizgilerinin dışına çıkmıyorlar. Çok da saygı duyuyorum bu konuda. Seçmeni olmasam da saygı duyardım. Hep söylediler çağrı yaptılar, gelin Atatürk’ün izinde, Türk çizgisinde bir aday çıkaralım, birlik olalım biz onu destekleyelim dediler kimse oralı olmadı. Mansur Yavaş aday olsaydı Oğan ve Özdağ destekleyeceklerini de söylemişlerdi. Ama aday gösterilmedi. Herkesin bir siyasi duruşu, görüşü var. Bunların ki de oPusulada adı olan her adaya oy verilebilir. İnce'ye bile oy çıkacaktır yarın. Ben ilk turda bitsin istiyorum, maliyeti bir yandan kaosu bir yandan... Yoruldu herkes. Biz de burada birkaç kişi bu sefer TİP'i desteklemek istedik ama sonra paylaşımları okuduk, akp'ye yarayacak iş yapmayalım dedik. Bu seçim başka, derdimiz akp milletvekili sayısını azaltmak olmalı. Ben milliyetçi partilere oy vermem ama oy vereni de anlıyorum; şansı olmadığı halde sırf ikinci tura bırakmak için seçime girmeyi anlamıyorum. Oyu mhp'den alma ihtimali bizim işimize gelir elbette. Bizim oylarımızın bölünmesi değil mesele. Göz göre göre ikinci tura bırakma amacını kabul edemiyorum.
Geçmiş olsn.ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
bahçelinin şöförünü bilmiyorum ama eski bir sporcu olan,bir milletvekili ile söylentileri var.hatta bu milletvekilinin eşi genç yaşta intihar etti.Vardır ellerinde bir ifşa videosu.
Zira ben bu yüzden Bahçeli’nin Rte nin yanında yer aldığını düşünüyorum açıkçası.
Seçimden önce paylaşsa iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?