Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben de dinledim o ses kaydını, bunun korumasını içeri almamışlar galibba, yerin dibine sokuyor adamı. Babaladaki tavrı da öyleydi ya zaten. Cık olmaz o adamdan

Ben de dinledim o ses kaydını, bunun korumasını içeri almamışlar galibba, yerin dibine sokuyor adamı. Babaladaki tavrı da öyleydi ya zaten. Cık olmaz o adamdan
Zemheri dün bende dinledim buraya yazdıktan sonra. O resepsiyon çocukta nasıl efendi, alttan almış. Evet senin dediğin gibi korumayı içeri almamışlar. Aslında tam Rte’nin kalemi ama işte biz bıktık böyle kabadayılardan. Eskisi gibi temiz siyaset istiyoruz.

Tutanak teslim ve kayda geçişte de parti müşahitleri var diye duydum ama net bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun, işleriniz tez zamanda bitsin inşallah, şifa ile kurtulun

bahçelinin şöförünü bilmiyorum ama eski bir sporcu olan,bir milletvekili ile söylentileri var.hatta bu milletvekilinin eşi genç yaşta intihar etti.
Beşiktaşlı alpay işte. Çocukluğumun yıldızlarından o benim. Yaşı 40 civarı olanlar bilir.

O kadar haklısınız ki çok geçmiş olsun

Çık takipten çıııık, ruhuna zarar verme
Bir ara akpliler beni takipten çıkarsın diye durum paylaşacaktım.ajshshs Ama kaybettikleri zaman yapacakları paylaşımları da merak ettiğim için takipten çıkarmayı biraz erteliyorum.

Maalesef TOGG un %51 i yerli. En önemli parçası elektrikli motor Alman Bosch a ait. O yüzden fiyatının düşük olmasını beklemek biraz zor. Bu arada galiba patentte alamıyor TOGG markası çünkü aynı isimli bir tekstil markası varmış.

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…