- 28 Şubat 2018
- 1.322
- 4.324
- 133
- 32
Onu okudum ama kaset olayıyla ilgili görüşülmüş. Çarpıtmaya çalışmışlar anladığım kadarıyla..İki farklı gazete haberi var. Birinde Kemal Kılıçdaroğlu İnce yi aramış ama ulaşamamış, diğerinde Erdoğan İnce ile telefonda görüşmüş...
Bi gururlanamadık gitti yaMaalesef TOGG un %51 i yerli. En önemli parçası elektrikli motor Alman Bosch a ait. O yüzden fiyatının düşük olmasını beklemek biraz zor. Bu arada galiba patentte alamıyor TOGG markası çünkü aynı isimli bir tekstil markası varmış.
Yerli otomobilde patent krizi
Yerli otomobil markası TOGG, binlerce ön sipariş alıp satışa hazırlanırken şoke eden bir gelişme yaşandı. TOGG markasının, Fransa’da yaşayan Türk bir iş adamına ait olduğu ortaya çıktı.www.yenicaggazetesi.com.tr
Ben de diyorum birkaç gündür Togg niye ortalarda gözükmüyor,demek ki bundanmisBi gururlanamadık gitti ya
Sen deEki Görüntüle 3247015
Yalnız değilsin
Aynen öyle. Bir süre tek adam olarak yetki dedemde olacak.Kk dedem yeni bir kararname çıkarır, olur biter. Sinirlerinizi yıpratmayın. Zatenadam da unutulmasın diye paylaşmış.
OyyySen de
Beşiktaşlı alpay işte. Çocukluğumun yıldızlarından o benim. Yaşı 40 civarı olanlar bilir.
Tabi ki dedempeki kim kazanir sence fikrin ne cok heycanliyim yaaaaa
Beleş verseler almam.ahsjshshdhdBen de diyorum birkaç gündür Togg niye ortalarda gözükmüyor,demek ki bundanmis.
Sağol bacımSana da sifa olsun
Yarın oy kullandıktan sonra uyusam da Kılıçdaroğlu'nun balkon konuşmasına uyansam...Tabi ki dedem
Ciddi ciddi hayal kırıklığına uğradım. Benin için bitmiştir Sinan Oğan...Siyasette görmek istemiyorum artık kendisini.
Ben bu ikinci tur meselesi ile ilgili başka bir şey daha duydum ama söylemem.Ciddi ciddi hayal kırıklığına uğradım. Benin için bitmiştir Sinan Oğan...Siyasette görmek istemiyorum artık kendisini.
Yere yatıp ez beni diye yalvaran dayılar gördükten sonra iyice ruh sağlığım bozulduBeleş verseler almam.ahsjshshdhd
Evet, surada o videosu.Eşim bir ses kaydını dinlemiş. Aşırı küfür ediyormuş. İstanbul’daki bir otelin müdürüyle mi konuşuyormuş ne. Çok isabet oldu çekilmesi. Bir de dans filan ediyor. Siyasetci mi tiktok fenomeni mi belli değil.
Eeee
Bunu görmek lazım. Aslında yaptıkları dolandırıcılık gibi ama sözlerinde durmuşlar. Reklamı yapmışlar işleri bitmiş.
Geçmiş olsun annenize en kısa sürede iyileşir umarım.ben girmeyeli o kadar çok şey yazılmış ki hepsini okuyamadım.1 haftadır annem için çapa tıp fakültesinde koşturuyorum.şah damarlarında tıkanıklık varmış.82 yaşındaki kadın,bir oraya bir buraya koşuyor.kuyruklarda sıra beklemesi de cabası.
allahtan yanımızda gelinim var da herşeyi hallediyor.
hani sıra yok,hastanedekuyruk beklemiyoruz diyenlere ithafen...
ha paran varsa,özellerde bir günde herşeyi halledebilirsiniz.3 ay sonrasına gün verilen,bt' ye allahtan "küçük"bir meblağ ödeyerek bu gece saat 1 e randevu aldık. şah damarı önemli,her an pıhtı atıp felç kalma ihtimali var ama 3 ay sonrasına bt çekimine gün veriliyor.reisçilerin övündükleri sağlık sistemi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?