Siz kim tam olarak? Nasıl bir yardımda bulunacaksınız?Onların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..
Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...
Savunduğnuz islamiyet böyle bir sey mi mümine hanım
Hayır bi'de dünyada böyle felaket yaşanmamış derken bu duruma sevindiğinizi düşünüyorum. Asla mağdur olan,evsiz kalan,ailesini,kolunu bacağını kaybeden insanlardan bahsetmiyorsunuz. Sizin için bu durumların hiçbir önemi yok çünkü.
Siz diyerekten bütün akplileri kastediyorum.
Utanmaz diye boşuna demiyorumAmin
Allah bizleri bildiği ve istediği yapsın..
Video da ne görüyorsunuz bilmiyorum ama ben kötü bi şey görmüyorum
ay nerde nerdeGördüm
Niye ben söylerken algı dediğiniz olayın üzerinde bu kadar duruyorsunuz.
İsraf olanı savunmuyorum ki, ben hiç böyle bisey ifade etmedim.
Onlar ne yaparsa doğrudur da demiyorum
Hiç yanlışları yok da demiyorum
Yapılan hizmetlerine kör değilim.
Ve karşısında başka bir seçenek de bulamıyorum bu yüzden RTE
Hayret ediyorum size cidden. Cumhurbaşkanın eşi sırf alısveris yapacak diye 10 tane eskort aracla korumalar takip ediyor. Bundan mı gururlanıyorsunuz? Ya siz iyi msiniz?Video da ne görüyorsunuz bilmiyorum ama ben kötü bi şey görmüyorum
Amerikanın önünde el pençe duran bir başkandan nereye gelmiş mesele :)
Asla izleyebileceğimi düşünmüyorum. Daha aya benze şarkısı ile ilgili kısacık videoda ağlamışken bu videoyu ben izleyemem.Babala'nın deprem özel yayınını izledim. Herkes izlesin.
Kız diyor ki annemle babam gözümün önünde yıkılan binamızda yangın çıkması nedeniyle yanarak öldü.
Bedenlerini bulamadılar ama ölüm belgesi de vermiyorlar.
Ya insan ölümün şeklinden, gömecek bir beden bulabilmekten vs. kendini şanslı hissedebilir mi? Kahroldum ya.
Ben daha hiçbir şey diyemiyorum. Ne diyeceksin ki zaten? Önümde bir rulo havlu, akşamdan beri parça parça izleyerek ağlıyorum.
Eki Görüntüle 3247143 bakın bu fotografı ben cektim. Sümeyye Erdoğan bulunduğumuz ilceye geldi. Sırf o gelecek diye 1 hafya da yapılmayan yollar tamamlanmayan ilce meydanı tamamlandj.Cumhurbaşkanlıgına ait tam 8 aracla geldi. 15in üstünde koruması vardı. Özel harekat polisleri alanın güvenliğni sagladı. Tam çaprazında duran kaymakam elpençe divan huzurında titreyerek durdu.Peki kim bu hanım? Padişahın kızı mı kralin kızı mi?işte sizin savundugnuz siyasal islam bu.
Ya laylon depremin ilk ya da ikinci haftasında Devlet bahçeli geldi Osmaniye'ye. Sırf o gelecek diye bozulan yollara asfalt döktüler böyle bir rezillik olamaz ya. O kadar çok koruma ve araba vardı ki trafik tıkandı ambulanslar o trafikte sıkışıp kaldılar.Eki Görüntüle 3247143 bakın bu fotografı ben cektim. Sümeyye Erdoğan bulunduğumuz ilceye geldi. Sırf o gelecek diye 1 haftada yapılmayan yollar tamamlanmayan ilce meydanı tamamlandj.Cumhurbaşkanlıgına ait tam 8 aracla geldi. 15in üstünde koruması vardı. Özel harekat polisleri alanın güvenliğni sagladı. Tam çaprazında duran kaymakam elpençe divan huzurında titreyerek durdu.Peki kim bu hanım? Padişahın kızı mı kralin kızı mi?işte sizin savundugnuz siyasal islam bu.
Tamam hanımefendi en Müslüman, en vatansever sizsiniz. Şehitlerimize de en çok siz üzülüyorsunuz, Demirtaş’tan da en çok siz nefret ediyorsunuz. Hizbullah da çikolata markasıymış zaten. İngiltere kim oluyor da iç işlerimize karışıyorlarmış, hoşt köpekler! Amaaaan öncekiler de çalmıştı zaten geçelim onu.Hiçte algı yapmıyorum kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez sadece aynı görüşte olmayana saygı duyulmadığını söylemeye çalışıyorum ..
Konu mankeni değilim dinini savunan bir Mümine hanımefendi yim. :)
İslam'ın menfaatini düşünüyorum
Vatanımı toprağımı düşünüyorum
Hdp bayrağını yerden kaldıran pkk işareti yapanlarla işimiz de yok onlara asla oy da yok !
Rusya ile savaşa girmeye Hazırsanız CHP ye verebilirsiniz.
Asıl ironi olan dibimizde Suriye deki savaşa ne işimiz var diyen taaa nerede ki Rusya Ukrayna savaşı ile ilgileniyor
Operatöre bağlanmak İçin lütfen 9u tuşlayınızTamam hanımefendi en Müslüman, en vatansever sizsiniz. Şehitlerimize de en çok siz üzülüyorsunuz, Demirtaş’tan da en çok siz nefret ediyorsunuz. Hizbullah da çikolata markasıymış zaten. İngiltere kim oluyor da iç işlerimize karışıyorlarmış, hoşt köpekler! Amaaaan öncekiler de çalmıştı zaten geçelim onu.
(Vakti olmayan arkadaşlar 20 sayfa sonrasına geçebilir)
Mustafa Sandal'ın söylerken sesi titredi.Asla izleyebileceğimi düşünmüyorum. Daha aya benze şarkısı ile ilgili kısacık videoda ağlamışken bu videoyu ben izleyemem.
Siz nasıl uygun görürsenizArkadaşlar ban yemenizi istemem yarın burda konuşacak çok meseleniz olacak.. :)
O yüzden hepinize iyi günler diliyorum.
Evet islamla alakası yok hem de hiç yok.Bu karenin İslam la ne ilgisi var ?
Dünyaca tehdit edilen bir Liderin kızı kendisi.
Tabiki tedbir alınacak
El pençe duran kimseyi de görmedim
Nasıl savunma yapacağınızı şaşırdınız
Ben sizlerin sinir uclariniza dokunuyor muşum amacım bu değil amacım bir gerginlik yahut tartışma çıkarmak değil bu yüzden daha fazla cevap vermemeyi uygun bulmuyorum..
Umarım yarın ülkem için en hayırlı olanı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?